perjantai 30. syyskuuta 2016

Kirjoneulelapasia (Anelmaissukista inspiraatiota)

Oon esitelly syyskuussa sukkia. Vielä ois yhet ollu, mutta kesken ovat. Tulevat esittelyyn jossain vaiheessa. Mitä ootte mieltä tällaisesta Sukkia syyskuussa-teemakuukauesta?

Ihastuin Anelman kukkasukkiin, kun niitä alako netissä näkyä. Kirjoneuletta en oo kovin palijon neulonu, enkä suoralta käeltä uskaltanu alottaa sukkia. Lapaset ois nopiammat ja helepommat tehä. Käytin lapasten neulomiseen sammaa kaaviota kuin Anelman kukkasukissa. Oman mielen mukkaan neuloin menemään. En älynny huomioia tiukkaa käsialaani. 🙈 Näistä piti tulla aikuisten kokoa, mutta lapsen kätteen ne mahtu vain. Käyttäjä löyty silti heti, joten eihän se sillon huonosti menny.
Anelmaislapaset 48s.
Lanka: Smart
Puikot: 3,5 mm
Koukku: 3,0 mm
Tehty ajalla: 30.11.15-13.1.16

En lannistunu. Otin resorin jäläkeen paksummat puikot ja kaks väriä. Näihin ostin jopa langat ;) Ensimmäiset mun ostamat langat yli vuoteen tuossa vaiheessa. Näistä tuli ihanat ja saajalleen sopivat. Laitoin nämä sellaseen leikkimieliseen lahajajuttuun. Saaja tykkäs tosi palijon. ♥ Ainut, etten hoksannu tässä kuvion käyttäytymistä kiilapeukalon kans. Ei tuo silti silimään ekana ota. ;)
Anelmaislapaset 48s.
Lanka: Novita 7veljestä
Puikot: 3,5 mm ja 4,0 mm
Tehty ajalla: 11.12.15-4.1.16

Kolomannet neuloin siskolleni kiitokseks. ♥ Hänen takkiinsa sopivin värrein. Näissä ei menny putkeen mikkään. Valakonen lanka loppu, kun eka lapanen oli valamis ja toinen kiilakavennuksia vailla.  Ei muuta kuin alusta uusiksi toisen langan kans. Sitte peukut meni pieleen. Tuli ihan liian tiukat. Jou'uin purkamaan ja tekemään nekin kokonaan uuestaan. Edelleen intoa tuntuu löytyvän enempi kuin taitoa. 😳 Haluan onnistua, siks puran ja teen uusiks. Sisko tykkäs lopputuloksesta erittäin palijon. Ja parempi olikin, sillä onhan nämä kirjaimellisesti kahteen kertaan neulottu. 
Anelmaislapaset 48s.
Lanka: Novita 7veljestä, Smart, Sport
Puikot: 3,5 mm ja 4,0 mm
Koukku: 3,0 mm
Tehty ajalla: 21.1.-13.2, 6.9.16

Näitten myötä uskaltaisin ehkä tehä ne Anelmaissukat. Teen näitä lapasia kyllä vielä. Kirjoneulepeikko voitettu, vaikka oli melekosta säätämistä näitten kans. :)

Lokakuussa lapasia. Ei ehkä ihan pelkällä lapaslinjalla mennä. Lopuks kiitän lämpimästi kaikista kommenteista. ♥♥♥ Ne sykähyttää aina tosi palijon.


8 kommenttia:

 1. Niin kauniita lapasia <3 Tykkään niiden värityksestä tosi paljon, ensimmäisissä jotain syksyistä, talvistakin.

  Ja miten minusta on yhtäkkiä alkanut tuntumaan siltä, että me tunnemme toisemme ;) Saattaa kuulostaa absurdilta, mutta neuloitko tässä jokunen aika sitten vaaleansinisiä pieniä lapasia palmikkokuviolla? Taisin ihastella niitä ääneenkin :)

  Jos olet ajattelemani henkilö, mehän asumme samalla paikkakunnalla! Tunnistat minut varmasti tuosta profiilikuvastani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaaru ♥ Voi elämä, maalima on näämmä tosi pieni. Kyllä neuloin vaaleansinisiä palamikkolapasia. Vaan en ollu sua aiemmin tunnistanu. Aika hauska juttu. :)

   Poista
 2. Onpa raikkaat vanttuut, jokainen pari! :)

  VastaaPoista
 3. Niin on kauniita lapasia. Ja hyvin näyttää anelmakuviot passaavan lapasiinkin. Nuo peukut on aina mullekin se mietinnän paikka kun kirjoneuletta tekee. Mutta sinulla kyllä onnistuivat hyvin. Taidan ottaa mallia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia Pilvikirsikka. Kyllähän nuo peukalot onnistu purkamisen jäläkeen ;)

   Poista
 4. Aivan hurmaavia! Tosi hyvä idea!

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.