perjantai 16. syyskuuta 2016

Jussisukat, NKH 1/6

Neuleita tipahtelee puikoilta ihan kivvaa tahtia. Lapasia pitäs tehä kovvaa kyytiä, sillä niitä on hukattu monta paria viime talaven aikana. Tällä kertaa esittelen Jussisukat neulekirjahaasteesta (NKH). Ne on jo kolomas haasteen valamistunu työ. Eli bloggausjärjestys on eri. Muut nähhään aikanaan. Puolessa välissä mennään. Aikaa vielä yli 3 kuukautta ja töitä 3. Ihan mahtavaa!
Jussisukat 50s.
Lanka: 7veljestä
Puikot: 3,5 mm ja kuviossa 4,0 mm
Tehty ajalla: 9.-12.9.16
Jussisukat otin työn alle viime perjantaina, ku lähin omien tyttöjeni kans viikonloppua viettämään. Oltiin valamiien ruokapöytien äärellä ja ohojelmaaki oli muut miettiny. Ite tarvi vain osallistua. 😉Aikaa jäi silti neulomiseen reilusti. Eka sukka oli valamiina noin vuorokauen kuluttua. Ja tein välissä palijon muutaki mukavaa. Toisen sukan alotin samantien perrään. Sen neuloin kotona loppuun illassa.

Näissä ei ihimeellistä, perussukka lukkuunottamatta varren salamiakkikuviota. Se onki ainut mikä näissä kismittää. Ei taho tulla issoista kuvioista tasasia. Ne jää kiristämään aina jostain. Vähän tuntu auttavan lankojen kiertäminen eri kautta kuin aiemmin, mutta en tiiä onko sillä periaatteessa väliä. Höyrytys tasotti enimmät ja pahimmat. 

Nyt pyyänki teiltä vinkkejä, joilta tuo kirjoneule sujjuu hyvin. Kertokaa, miten te ootte opetellu kirjoneuletta, mistä löytää tekniikkaan hyviä apuneuvoja jne. En tosiaankaan aio luovuttaa, ehen. Oon  jääny vähän niinku koukkuun tuohon kirjoneuleeseen. 😉

Eiköhän ens viikollaki nähä sukat. Sukkia syyskuussa on totteutunu paremmin ku uskalsin toivoa. Kiitos kommenteista. Kiitän myös tykkäyksistä instan puolella. Ens viikkoon. 💜
Kertokaapa, mitä te tykkäätte kuvista?


6 kommenttia:

 1. Vautsi mitkä sukat. Ja semmosella vauhilla ne tekasit. Ilimankos penkistä puikkojen kilinää kuuluikin. Oli huikea tavata ja pienempää tyttöä hoitaa. Otetaa uusiks?! Kuvat on täydellisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi ♥ Koivupuiset puikot ei kilise ;) ;) Oli mukava nähä ♥ Otetaan uusiksi!!!

   Poista
 2. Olet ahkeroinut;) Hienot kuvat!
  Muuta neuvoa kirjoneuleeseen ei ole antaa, kuin että ottaa kuviolangan aina samaa kautta, silloin pitäisi tulla siistimpää. Harjoitus tekee mestarin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mustakissa. Samaa kautta olenkin langan aina kiertänyt, mutta noissa isoissa kuvioissa tahtoo silti olla mulla ongelmia. Toisessa sukassa kiersin koko ajan ala kautta ja toisessa ylä kautta. Mutta täytyy jatkaa harjoituksia. :-D

   Poista
 3. Todella kivat kuvat 👍😊 On kyllä hyvännäköiset sukat. Kiva tuo varren malli.

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.