perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kel onni on, se onnen kätkeköön

Oon "kätkeny onnea" tässä parisen viikkoa. Näin Miumun blogissa vinkin ravelryyn, jossa oon nyt pyöriny sattuneesta syystä hiukan enemmän... Miumu siis möi wollmeisea, sitä ihanaa lankaa. Oon niin taukki, etten oo tajunnu, että joku voi luopua ihanasta langasta myymällä sitä ;) Äkkiä siis ravelryyn, jos saisin jotaki ihanuuksia. Mitä sieltä löysinkään, oman ryhymän wollmeiselle. Ooh! Sain ku sainki pari vyyhtiä itelleni. Kuvasin vyyhtejä ulukona ja sisällä, mutten saanu vangittua niitten kauneutta ja oikeita värisävyjä kuvviin. Kauniin lämpimiä sävyjä! Lämmin punanen ja keltanen... 
Laitoin vyyhit käsityökorriini ja aina ohimennen silittelen niitä. Ymmärrän täysin miks jotku on hurahtanu tuohon lankaan ihan satasella. Oon mäki, mutta onneks valitettavasti mulla ei oo pätäkkää, millä ostella sitä aina ku mieli tekis. Se on varmaa, että tuota wollmeiseryhymää piän silimällä tarkkaan, jos sieltä sattus irtoamaan lissää  ihanaa lankaa.............. Toisesta vyyhistä tullee huivi mulle ja toisesta sukat mulle!!!! Kyllä! Enkö oo itsekäs??? Halusin tän nautinnon vain itelleni aluksi... Lällällää... Nyt päätin  jakkaa sen teiän kans. Eikö oo ihania lankoja???? (No saitte te näistä maistiaisia jo viime postauksessa...)
Lapsetkin sai karkkia ;)
Lisäks posti on tuonu monta vkoa sitte arpavoiton ystäväni Suvin blogista. Anteeks kauhiasti etten oo blogannu tätä aiemmin *nolo*. Kiitos vielä kerran arpavoitosta Suvi! Kyllä nää käyttöön pääsee jossain vaiheessa, vaikka noita ihania kortteja en melekeen raaski käyttää.

Sain myös Nillan blogin arvonnan lohutuspalakinnon: ite valihtemani neuleohojeen. Pää'yin Tikrun (Mari Muinonen) Helmi-ohjeeseen. Helmi pääsee puikoille heti ku oon teheny aktiivisesti kesken olevat neuletyöt valamiiks. Kiitos oikein mahoton Nilla! Oon tästä ohojeesta ikionnellinen!!! Tää oli enemmän ku sata jänistä.

Sitte kysymys novitan OLIVIA-langasta, joka oli muutama vuosi sitte kampanjalankana. Miten lanka on kestäny käytössä, entä pesussa? Mulla on lankaa puoli kiloa ja aattelin pistää sen puikoille, mutta hiukan eppäilyttää, että lörähtääkö se heti. Langassa on bambua ja polyesteria.

Kiitos taas kerran kommenteista. KahviKanelia mietitytti mistä päin oon kotosin murteen perusteella. En oo savolainen, enkä oululainenkaan. Oon Keski-Pohojammaalta kotosin pienestä kunnasta. Ollaan muutettu monesti ja asuttu ympäri suomea, joten voi olla että murre ei oo ihan "puhasta", mutta onko sillä jottain väliä? ;) Pysykääpä linjoilla, pääsiäisen aikana luvassa toinenki postaus. Rauhallista pääsiäistä kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ihana huomata ett oot piristyny ku oot saanu ostaa lankaa ja saanu ystäviltäki lankaa ja ihanuus kortteja :) Hyvvää pääsiäistä sinnekki :D

  VastaaPoista
 2. Sua vois luulla melekein savolaiseks;) Ite oon kotosin etelä-savosta, vaikka en ehkä aina niin savoa puhukkaan(tai kirjota)! Asun kyllä nykyään keski-suomessa pienellä paikkakunnalla.
  Ihania lankoja oot saanu!

  VastaaPoista
 3. Tyyriitähän ne on nuo Wollmeiset ja ehkä siksikin jäävät multa ostamatta. Tai kyllä sitten jos halvemmalla saa joskus jostain. Mutta ihania värejä niissä on ja varmaan laatukin parasta mahollista. Hyvä, että oot päättäny ittelles niistä jotain neuloa, sitä pitäis kyllä päättää vähä usiammasti minunki. Mut aina vaan tulee uutta tilausta noilta muilta perheen jäseniltä ja siinä sitä sitten neulotaan vimmalla toisille koko ajan. Tuota Olivia lankaa en oo kokeillu, mut arvelisin et saattaa kyllä lörpsähtää pesussa ja käytössä. En oo kovin hyviin tuntemisiin bambun suhteen päässy. Mut kokeile ekaksi joku pieni mallitilkku ja pese se koneessa ja kato miten käy. Oikein leppoisaa ja rauhaisaa pääsiäisen aikaa sinullekin.

  VastaaPoista
 4. Villa ja bambu sekotelanka ainaki lörähti pesussa.
  Tutun tuntosta murretta, ku ollaan sieltä samajaltapäin lähtösin.
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Voe hyväne aeka sentää...oot hurahtanna melekosii lankoehi:)
  ja tuon arvonta-voeton oon kokonaa unohtanna!
  uppeeta...oottelloo mimmosia teet itelles noesta lankaloesta!

  VastaaPoista
 6. Minä olen hiljaisena seurailijana lukenut tätä sinun blogiasi jo vuosia. Ihastuin tuohon sun murteeseen, kun mulla on sukujuuret samalla murrealueella. Olen ollut pari vuotta taas työelämässä ja on blogien seuraaminen jäänyt vähälle ja kun nyt sitten taas muistin sinut ja blogisi ja tulin kurkistamaan tänne niin olinpa ilahtunut, kun huomasin, että olet juurkin tehnyt päivityksiä. Tässä itsekin harkitsen Blogin perustamista siinä tarkoituksessa, että olisi mukava pitää jonkinlaista päiväkirjaa omista käsitöistäni. Mietinnässä on.. Kiva lueskella sinun juttujasi! Mukavaa kevättalven jatkoa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla tällasesta "hilijasesta" seuraajasta joskus. :) Kiva kuulla että päivitykset on ilahuttanu. Kommentit piristää aina. Ei muuta ku ommaa blogia pystyyn vaan, tänne blogistaniaan kyllä mahtuu vielä. Päiväkirjahan tää munki pienonen blogi on, mukava katella mitä on joskus saanu aikaseks. Tervetulua uuestaanki vierailulle. :)

   Poista
 7. Juu testaapa tosiaanki ja kerro sitte täällä rehellisesti olivatko hintasa väärtejä. Oon utelias kuulemaan ku monesti lanka jota hehkutetaan ja kehutaan onki sitte kamala pettymys. Uskoisin kyllä et ei noin kallis lanka voi olla huonolaatuista.

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.