perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kel onni on, se onnen kätkeköön

Oon "kätkeny onnea" tässä parisen viikkoa. Näin Miumun blogissa vinkin ravelryyn, jossa oon nyt pyöriny sattuneesta syystä hiukan enemmän... Miumu siis möi wollmeisea, sitä ihanaa lankaa. Oon niin taukki, etten oo tajunnu, että joku voi luopua ihanasta langasta myymällä sitä ;) Äkkiä siis ravelryyn, jos saisin jotaki ihanuuksia. Mitä sieltä löysinkään, oman ryhymän wollmeiselle. Ooh! Sain ku sainki pari vyyhtiä itelleni. Kuvasin vyyhtejä ulukona ja sisällä, mutten saanu vangittua niitten kauneutta ja oikeita värisävyjä kuvviin. Kauniin lämpimiä sävyjä! Lämmin punanen ja keltanen... 
Laitoin vyyhit käsityökorriini ja aina ohimennen silittelen niitä. Ymmärrän täysin miks jotku on hurahtanu tuohon lankaan ihan satasella. Oon mäki, mutta onneks valitettavasti mulla ei oo pätäkkää, millä ostella sitä aina ku mieli tekis. Se on varmaa, että tuota wollmeiseryhymää piän silimällä tarkkaan, jos sieltä sattus irtoamaan lissää  ihanaa lankaa.............. Toisesta vyyhistä tullee huivi mulle ja toisesta sukat mulle!!!! Kyllä! Enkö oo itsekäs??? Halusin tän nautinnon vain itelleni aluksi... Lällällää... Nyt päätin  jakkaa sen teiän kans. Eikö oo ihania lankoja???? (No saitte te näistä maistiaisia jo viime postauksessa...)
Lapsetkin sai karkkia ;)
Lisäks posti on tuonu monta vkoa sitte arpavoiton ystäväni Suvin blogista. Anteeks kauhiasti etten oo blogannu tätä aiemmin *nolo*. Kiitos vielä kerran arpavoitosta Suvi! Kyllä nää käyttöön pääsee jossain vaiheessa, vaikka noita ihania kortteja en melekeen raaski käyttää.

Sain myös Nillan blogin arvonnan lohutuspalakinnon: ite valihtemani neuleohojeen. Pää'yin Tikrun (Mari Muinonen) Helmi-ohjeeseen. Helmi pääsee puikoille heti ku oon teheny aktiivisesti kesken olevat neuletyöt valamiiks. Kiitos oikein mahoton Nilla! Oon tästä ohojeesta ikionnellinen!!! Tää oli enemmän ku sata jänistä.

Sitte kysymys novitan OLIVIA-langasta, joka oli muutama vuosi sitte kampanjalankana. Miten lanka on kestäny käytössä, entä pesussa? Mulla on lankaa puoli kiloa ja aattelin pistää sen puikoille, mutta hiukan eppäilyttää, että lörähtääkö se heti. Langassa on bambua ja polyesteria.

Kiitos taas kerran kommenteista. KahviKanelia mietitytti mistä päin oon kotosin murteen perusteella. En oo savolainen, enkä oululainenkaan. Oon Keski-Pohojammaalta kotosin pienestä kunnasta. Ollaan muutettu monesti ja asuttu ympäri suomea, joten voi olla että murre ei oo ihan "puhasta", mutta onko sillä jottain väliä? ;) Pysykääpä linjoilla, pääsiäisen aikana luvassa toinenki postaus. Rauhallista pääsiäistä kaikille!