perjantai 13. huhtikuuta 2012

Illan sinessä


Ihan ensiks pittää kysyä onko kukkaan menossa vkl:na Jyväskylän käsityömessuille? Mä oon menossa lauantaina. Näytteilleasettajiin pääset tästä. Törmäillään!

Eikö kukkaan innostunu mun wollmeise-langoista?!? Oon hiukan pettyny. ;) No, innostu muutama, mutta... Joo leikkiä se vain oli. On se kumma ku meen julukisesti luppaamaan päivityksen, ni aina tullee jotaki estettä. Teksti oli valamiiks kirjotettuna ja kuvat otettuna, vaan eipä tullu postausta. Se tullee nyt tässä, olokaatten hyvät.


Omistan ystävän, joka muistaa joka käänteessä paketilla, viestillä jne. Kun hänen merkkipäivänsä läheni, aattelin jo hyvissä ajjoin muistavani häntä vuorostaan. Tiiän hänen mieltymyksistään ja rakensin pakettia sen mukkaan. En ois neuloja, jos en ois sujjauttanu mukkaan jotaki ite tehtyä. Niin teinki...

Ajatus laittaa mukkaan ite neulomaani, tuli tosin vasta perjantai-iltana myöhään. Eipä mittään hättää ;) Sopiva lanka ystävän lempivärissä oli kaapissa, joten silimukat puikoille. Pääsin hyvvään alakuun resorin kans. Puikoilla oli siis ranteenlämmittimet. Lauantai kulu suit sait sukkelaan ja vasta illalla ehin tarttumaan uuestaan puikkoihin. Sain molemmat resorit valamiiks ja alotin vähän matkaa palamikkokuviota, jonka "keksin" yhistelemällä paria eri ohojetta. Ihan peruskauraa, juu. Sunnuntai on päivä, jollon en neulo lainkaan. Tuli maanantai, jollon paketti piti saaha matkaan. Kiivasta tikuttelua ja lopussa pelekoa, että lanka loppuu kesken, mutta riitti juuri ja juuri. Paketti ehti ajoissa postiin ja pääsi matkaan. 

Hyvät tuli. Sain ystävältä kiitosviestissä terveisiä, että sopivat on ja hyvät valokuvvausharrastuksessa. Jippiaijee!! Hyvä, etten teheny turhaa työtä. Vierastan aika palijon lahajaks neulomista. Haluan olla varma, että lahaja pääsee käyttöön, eikä jää pyörimään kaapin perälle tai pää'y suoraan kirpparille tms. 

Ohje: Illan sini, ommaa sovellusta ja parit peruspalamikot
Lanka: Drops Karisma
Puikot: 3,5 mm ja 3,75 mm
Valamiit: 2.4.2012

Loppuun kuva ihanasta pikkukäävästä, jonka bongasin pääsiäisenä mehtäkävelylläni. Eikö oo lutunen?