perjantai 13. huhtikuuta 2012

Illan sinessä


Ihan ensiks pittää kysyä onko kukkaan menossa vkl:na Jyväskylän käsityömessuille? Mä oon menossa lauantaina. Näytteilleasettajiin pääset tästä. Törmäillään!

Eikö kukkaan innostunu mun wollmeise-langoista?!? Oon hiukan pettyny. ;) No, innostu muutama, mutta... Joo leikkiä se vain oli. On se kumma ku meen julukisesti luppaamaan päivityksen, ni aina tullee jotaki estettä. Teksti oli valamiiks kirjotettuna ja kuvat otettuna, vaan eipä tullu postausta. Se tullee nyt tässä, olokaatten hyvät.


Omistan ystävän, joka muistaa joka käänteessä paketilla, viestillä jne. Kun hänen merkkipäivänsä läheni, aattelin jo hyvissä ajjoin muistavani häntä vuorostaan. Tiiän hänen mieltymyksistään ja rakensin pakettia sen mukkaan. En ois neuloja, jos en ois sujjauttanu mukkaan jotaki ite tehtyä. Niin teinki...

Ajatus laittaa mukkaan ite neulomaani, tuli tosin vasta perjantai-iltana myöhään. Eipä mittään hättää ;) Sopiva lanka ystävän lempivärissä oli kaapissa, joten silimukat puikoille. Pääsin hyvvään alakuun resorin kans. Puikoilla oli siis ranteenlämmittimet. Lauantai kulu suit sait sukkelaan ja vasta illalla ehin tarttumaan uuestaan puikkoihin. Sain molemmat resorit valamiiks ja alotin vähän matkaa palamikkokuviota, jonka "keksin" yhistelemällä paria eri ohojetta. Ihan peruskauraa, juu. Sunnuntai on päivä, jollon en neulo lainkaan. Tuli maanantai, jollon paketti piti saaha matkaan. Kiivasta tikuttelua ja lopussa pelekoa, että lanka loppuu kesken, mutta riitti juuri ja juuri. Paketti ehti ajoissa postiin ja pääsi matkaan. 

Hyvät tuli. Sain ystävältä kiitosviestissä terveisiä, että sopivat on ja hyvät valokuvvausharrastuksessa. Jippiaijee!! Hyvä, etten teheny turhaa työtä. Vierastan aika palijon lahajaks neulomista. Haluan olla varma, että lahaja pääsee käyttöön, eikä jää pyörimään kaapin perälle tai pää'y suoraan kirpparille tms. 

Ohje: Illan sini, ommaa sovellusta ja parit peruspalamikot
Lanka: Drops Karisma
Puikot: 3,5 mm ja 3,75 mm
Valamiit: 2.4.2012

Loppuun kuva ihanasta pikkukäävästä, jonka bongasin pääsiäisenä mehtäkävelylläni. Eikö oo lutunen?

14 kommenttia:

 1. Kiitos vielä kerran nuista ranteen-lämmittimistä:)En oo vielä päässy kokkeileen niitä,eilen kävin lenkillä iliman hanskoja ja iliman kameraa.
  katteellisia on piisannu noin ihanien juttujen ympärillä:)

  VastaaPoista
 2. Kauniit lämmittimet teit! Ja saajakin tuntui olevan tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 3. Lutunen kääpä? :D Joo'o...

  Tyylikkäät palmikot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kääpä on aivan ihana, se on tosi pieni. Kuva on otettu läheltä. No ehkä kääpää ei voi sanoa lutuseks, mutta jotenki ihastuttava se on.

   Poista
 4. Onpas kauniit lämmittimet;ihanat palmikot!

  VastaaPoista
 5. Kauniit kädenlämmittimet. Olen lahjaneulonnassa samoilla linjoilla kanssasi. Harvoin lahjon neuleilla, ja niistä harvoista kerroista olen oppinut sen, että kranttu saan ollakin. Ei minun tarvitse mieltäni pahoittaa turhaan, niille muille voi antaa lahjaksi sitten jotain muuta.

  VastaaPoista
 6. Tosi nätit =) Näin aikuisiällä siitä lanhjanannon ilosta on melkeen tullut tärkeempää kuin saannista ;) Mulla kans välillä tullee viimetippaan joku huippuidis, joka on sitte pakko tehä hirveellä kiireellä ja sinnillä valamiiksi.

  VastaaPoista
 7. Kauniit ovat ranteenlämmittimet, värikin on oikein nätti.

  VastaaPoista
 8. Oletpa taitava neulomaan! Tulin vastavierailulle:).

  VastaaPoista
 9. Nätit lämmittimet!

  Pakko kysyä, että miksi et neulo sunnuntaina? Muistan, kun lapsena äiti sanoi, ettei sunnuntaina saisi tehdä käsitöitä, ja jos hän niitä joskus teki, niin sanoi minulle, etten missään nimessä saa kertoa koulussa, että äiti on sunnuntaina tehnyt käsitöitä, kun opettajani oli uskovainen. ;) Ennen vanhaanhan sunnuntaina ei saanutkaan tehdä juuri mitään muuta kuin käydä kirkossa, edes ruokaa ei saanut keittää. Mulle taas sunnuntai on ehkä se tuotteliain käsityöpäivä, käsityöhän on parasta mahdollista lepoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin laitanko blogiin tuota, etten neulo sunnuntaisin, koskapa arvelin syyn kiinnostavan jotakin. :) Vietämme sunnuntaina pyhäpäivää/lepopäivää, emmekä tee sillon muitakaan ns. kunnon töitä, kuten nurmikonleikkuuta, puutarhanlaittoa jne. Taustalla on uskonnollinen ajattelu myös, mutta ei kukkaan pakota mua siihen etten neulo sunnuntaina. En vain ite halua niin tehä.

   Poista
 10. Hyvän näköset on kämmekkäät ja nythän niitten aikakin on. Joo, on lutunen kääpä, hihi.

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.