keskiviikko 20. elokuuta 2014

Junasukkakerräys Kotkan sairaalaan meneillään

EDIT lopussa. Tässä haaste, jos jollaki on aikaa neuloa muitten hyväks ja on vauvalankaa varastossa. :) Tämän haasteen tarkotus on kerätä vuonna 2015 kotkassa syntyville vauvoille junasukat lahjotettavaks. Tavote ei oo mikkään ihan pieni, kotkassa syntyy vuosittain n.1600 vauvaa. (Samanlainen kerräys on menossa ainaki Seinäjoen keskussairaalaan.)
Junasukkia
Langat: Karusell, Lanett ja Novita wool
Puikot: 3 mm
Tehty ajalla 9.7-16.8.14


Kampanja taitaa olla alunperin facebookista, mutta ei haitanne että sitä mainostetaan blogeissakin. En oo tässä hankkeessa mukana muuten ku neulomassa junasukkia, mutta jos haluaa osallistua, autan kyllä etteenpäin tarvittaessa. Mm. minne sukat toimitetaan jne. Oon sellanen että aina "haksahan" näihin haasteisiin ja sitte stressaan ku en ehi neuloa niihin. Neuloin neljät junasukat loppukesän aikana pihalla lapsia vahtiessani. Nyt jou'un keskittymään muuhun neulomiseen, mutta toivottavasti kerkiän tehä sukkia lissää vielä jossain vaiheessa.

Kävin kuvvaamassa valamiit junasukat tänä aamuna pienten kans lähimetässä. Syksystä on jo. Kukas tarttuu haasteeseen ja neuloo ees yhet junasukat Kotkaan???

Loppuun lankaa... Kävin tuhulaamassa Poppelin loppuunmyyntiin huimat 17euroa viimesenä mahollisena päivänä. Eipä sielä hirviästi ollu ennää ostettavaa ku kävin perjantaina noin tunti ennen sulukemista. Sinänsä hyvä, ei tullu ostettua liikaa lankoja. Jonkulaista suunnitelmantynkää on kaikille langoille. Ois tarkotuski, etteivät jäis kaappiin pyörimään. Katotaan kuinka käy. 
PS. Junasukat on hyvä solmia langalla toisiinsa ennen toimittamista, jotta eivät huku toisistaan

EDIT!!!! Kampanja on siis hyväntekeväisyyttä, joten langat, postikulut jne. mennee omasta rahapussista. Koko vastasyntyneelle ja lankatoiveena vauvalanka tai vastaava.