tiistai 12. elokuuta 2014

Messuilla ;)

Huhtikuussa oli Jyväskylässä käsityömessut. Kävin niillä äitini kans. Budjetti oli tiukka. Lisäks oon koittanu välttää turhaa lankojen hamstrausta, koska aikaa neulomiselle on vähän. Ostin vain yhen ainoan lankavyyhin Puffalan lankaa. Tuosta teen jotaki itelleni, niin aattelen. Nähtäväks jää. 

Violetti Puffala

Toisilla messuilla, nimittäin asuntomessuilla kävin viime lauantaina, koskapa olivat myös tuossa niin lähellä. Palijon ihania sisustusideoita oli tehty käsitöinä. Aattelin ilahuttaa niillä teitä. Mitäs te aioitte neuloa tänä syksynä? Mä teen ainaki sukkia. :D

Ihana neulottu tyyny ja peitto

Tää ois magee :)

Lapsille virkattuja pehmoja

Kiva idea

Kauniit puupöydät

Pitänee palata vielä viime kerran tekstiin. Tarkentaa asioita, teksti oli ehken turhan palijon väärinkäsityksiä jättävä. Tietenkään blogien ei piäkkään olla samanlaisia. En häpiä bloggaajien joukossa, mutta muille ihimisille esim. ystäville en kehtaa tunnustaa bloggaavani. Mulla on huono itsetunto ja pelekään joutuvani heiän silimissä naurunalaseks. Joku aattelee nyt, että ei tuollaset oo kunnon ystäviä, mutta ongelmahan on mulla, ei niillä ystävillä. :) Joskus sillon alakuaikoina en kertonu ees miehelleni, että bloggaan. Tämä on täysin totta. Sitte hän alako ihimettelemään miks yks ja tietty blogiosote ilimaantuu syöteriville aina ja kävi kurkkaamassa. Siinähän se tottuus selevis. Hän kerto asiasta muutamille sukulaisilleen ja sen jäläkeen mua on oikiastaan ärsyttäny koko asia. Multa meni "vappaus" bloggaamiseen. Oma äitini ja sisarukseni tietävät blogistani, eikä siinä oo mittään ongelmaa. Nää on näitä mun päänsisäsiä ongelmia. ;) Mulle soppii näin, että bloggaan aika anonyyminä, enkä koe tarvetta kertoa tuttuille tästä harrastuksesta. Tässä siis tarkennusta eelliseen tekstiin. Keskustelu asiasta saa jatkua, jos on jatkuakseen. :) Kiitos kaikista asiaan liittyvistä kommenteista.

PS: Poppeli on auki ennää tämän viikon perjantaihin asti klo 12-17!!! Kipinkapin sinne. Mäkään en oo vielä käyny. Kaikki -50% alessa.