tiistai 19. marraskuuta 2013

Vaihtopaketti saapui

Mulle saapu joulu ennenaikasesti äsken. Sain Kannelin ompelemat pussukat. Ne on just sellaset ku pitiki tai oikiastaan enemmänki. Ihanan väriset ja kuvioiset kankaat, toinen iso ja toinen pienempi. Isommassa on sisätasku toiveeni mukkaan. Isompi pussukka sisälsi lempikarkkejani. Pisteenä iin päälle oli kaunis tunnelmallisella kuvalla oleva kortti. Joulupiparien leivontaan sain uuen muotin, meillä ei vielä ollukkaan kuusen mallista muottia. Eli seki meni nappiin. Suuret suuret kiitokset. Tuntuu, ettei mitkään sanat riitä kiittämään. Tekis mieli hyppiä ilimaan, kilijua riemusta. Voi onnea ja iloa, niin mahottoman tyytyväinen oon näistä. Kiitos kiitos kiitos Kanneli!!!!!!! <3
Ihana vaihtopaketti
Laitanpa tähän vielä kuvan Lovikkalapasista, jotka valamistu jo jonku aikaa sitte. Yks pojistamme on kovin tarkka tyylistään ja tietää aina millaset vaatteet pittää olla. Toive lapasista tuli ilimojen viiletessä. Pyysin poikaa piirtämään millaset lapaset hän haluaa. Oli jollaki nähäny lovikkalapaset ja halus sellaset sinisenä. Kirjailujen värit hän mietti tarkkaan. Tein kiilapeukalon vaikka ohojeessa on "suorapeukku". Modailin muutenki ohojetta hieman niinku ylleensäkki. Kivat tuli, poika tykkää ja käytössä ovat olleet joka päivä. 
Lovikkalapaset 24 s.
Novita syksy 2007, malli 69
Lanka: Novita huopanen
Puikot: 7 mm
1.11-4.11.2013

Mitenkäs Eino-myrsky vaikutti teiän elämäänne? Meillä sähköt oli poikki 16tuntia, mutta vahinkoja ei kärsitty. Ruokaa tehtiin leivinuunissa ja vettäki saatiin keitettyä takassa/leivinuunissa. Kynttilät toi tunnelmaa. Oli oikein viihtyisää, eikä mittään puuttunu. Sai elämään hieman taas perspektiiviä enemmän, kaikkea on yllin kyllin ja asiat on niin hyvin. Mukavaa viikon jatkoa. :)

Pittää vielä lisätä tämä tänne. Jämäsukkalankoja liikaa? Tässä ratkaisu? Jämälanka-villasukka-joulukalenteri. Käy kahtomassa lissää.

Nyt oon huomannu ainaki sen, että Mozilla Firefoxissa tämä mun blogi toimii miten sattuu. Oon selevittäny noita ongelmia yhä edelleen. Enpä sitte kirjota blogiani sillä sellaimella.