tiistai 19. marraskuuta 2013

Vaihtopaketti saapui

Mulle saapu joulu ennenaikasesti äsken. Sain Kannelin ompelemat pussukat. Ne on just sellaset ku pitiki tai oikiastaan enemmänki. Ihanan väriset ja kuvioiset kankaat, toinen iso ja toinen pienempi. Isommassa on sisätasku toiveeni mukkaan. Isompi pussukka sisälsi lempikarkkejani. Pisteenä iin päälle oli kaunis tunnelmallisella kuvalla oleva kortti. Joulupiparien leivontaan sain uuen muotin, meillä ei vielä ollukkaan kuusen mallista muottia. Eli seki meni nappiin. Suuret suuret kiitokset. Tuntuu, ettei mitkään sanat riitä kiittämään. Tekis mieli hyppiä ilimaan, kilijua riemusta. Voi onnea ja iloa, niin mahottoman tyytyväinen oon näistä. Kiitos kiitos kiitos Kanneli!!!!!!! <3
Ihana vaihtopaketti
Laitanpa tähän vielä kuvan Lovikkalapasista, jotka valamistu jo jonku aikaa sitte. Yks pojistamme on kovin tarkka tyylistään ja tietää aina millaset vaatteet pittää olla. Toive lapasista tuli ilimojen viiletessä. Pyysin poikaa piirtämään millaset lapaset hän haluaa. Oli jollaki nähäny lovikkalapaset ja halus sellaset sinisenä. Kirjailujen värit hän mietti tarkkaan. Tein kiilapeukalon vaikka ohojeessa on "suorapeukku". Modailin muutenki ohojetta hieman niinku ylleensäkki. Kivat tuli, poika tykkää ja käytössä ovat olleet joka päivä. 
Lovikkalapaset 24 s.
Novita syksy 2007, malli 69
Lanka: Novita huopanen
Puikot: 7 mm
1.11-4.11.2013

Mitenkäs Eino-myrsky vaikutti teiän elämäänne? Meillä sähköt oli poikki 16tuntia, mutta vahinkoja ei kärsitty. Ruokaa tehtiin leivinuunissa ja vettäki saatiin keitettyä takassa/leivinuunissa. Kynttilät toi tunnelmaa. Oli oikein viihtyisää, eikä mittään puuttunu. Sai elämään hieman taas perspektiiviä enemmän, kaikkea on yllin kyllin ja asiat on niin hyvin. Mukavaa viikon jatkoa. :)

Pittää vielä lisätä tämä tänne. Jämäsukkalankoja liikaa? Tässä ratkaisu? Jämälanka-villasukka-joulukalenteri. Käy kahtomassa lissää.

Nyt oon huomannu ainaki sen, että Mozilla Firefoxissa tämä mun blogi toimii miten sattuu. Oon selevittäny noita ongelmia yhä edelleen. Enpä sitte kirjota blogiani sillä sellaimella.  

16 kommenttia:

 1. Ihana paketti. Mulla olisi yhdet kukkaron kehykset, pitäis harjoitella vaan vielä en ole saanut aikaiseksi.

  Kivat lovikat, kunpa sais itellekin seillaiset aikaiseksi. Paksusta langastahan sellaiset tulisi nopeasti.

  Mullakin on blogiin kirjoittaessa firefox toiminu oudosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään paketista aivan hulluna!
   Kiitos. Lovikat on nopiat tehä tosiaanki.

   Poista
 2. Tosi upeita pussukoita.
  Lovikkaat on ne parhaat lapaset.

  VastaaPoista
 3. Eikö! Ei ole muilla vielä lovikkaita, niin en voi sanoa muita kokemuksia, mutta poika on ainaki tykänny. :)

  VastaaPoista
 4. Onpas mukava ja helpottava kuulla, että pidit pussukoista:). Hieman on jänskättänyt mitä tykkäät. Eli kumpikin ollaan tyytyväisiä, niin huippu vaihto oli:)

  Ihanat lapaset olet tehnyt. Tuo on ihana malli ja onhan se mukava kuulla lapseltakin, että hän tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, hyvin meni vaihto kaikin puolin!

   Kiitos, tuolta pojalta palautteen saa aina suoraan hyvässä ja pahassa. ;)

   Poista
 5. ihania pussukoita ja taatusti tarpeeseen! vaihtokauppa toimii :) ja noi lapaset,suloiset ko mitkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Kiittää kommentista ja kehhuista taas kerran. :)

   Poista
 6. Hyvä vaihtokauppa! Ihanaa, kun lapset tietävät mitä haluaa, ja vielä osaa sen toteuttaa. Meillä se tietämys vielä vaihtelee päivittäin, mikä eilen eli ihan nou-nou oliskin tänään kiva ja päinvastoin. Pitää tehdä monta kyselyä ja edetä keskiarvon mukaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli. Se on kyllä ehottomasti plussaa, että lapset tietää mitä haluavat. En mä aina ossaa kaikkia totteuttaa tai totteutus mennee pieleen (lapsen mielestä) ja sekös harmittaa molempia. Mutta on tässä hommassa onneks vähän jo kehittynykki.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Jahas, käynpä kurkkaamassa ja vastaan kunhan ehin.

   Poista
 8. Kivoja tuollaiset vaihdot. Molemmat saa mitä tarvitsee eniten. Ja molemmat saavat tehdä sitä mistä tykkää.
  Komiat vanttuut on poikasi valinnut. Miekii noita tikutin puolikymmentä vuotta sitten kun tytöt halusivat just tuollaisia. Se oli paljon ennen sitä Novitan lovikkalapasbuumia. Sitten kun se buumi oli, niin eipä meillä noita enää tehtykään. Lämpimät ja mukavat nuo kyllä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin itekki vaihosta tosi palijon. Kiitti. Sä taiat mennä muodin eellä ku mä tuun jäläkijunassa muutaman vuojen. ;)

   Poista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.