keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Sekalainen pläjjäys

Mistähän nyt tuulee, hirveä hinku blogata. ;) Nämä vauvan lakit oon teheny reilu vuosi sitte, ku ootin vauvaa syntyväks. Tein punasen ja ruskian, koska sukupuoli oli epäselevä, vaikka aika varma asiasta olinki. Ruskea lakki jäi oman lapsen käyttöön ja punanen lakki pääsi serkkutytön päähän. Tuo norjalaislakki (klikkaa tuosta ohojeeseen) on tosi hyvän mallinen, tykkään siittä kovasti. Isommallaki lapsella oon näitä pitäny, suojaa hyvin niskaa ja ohtaa.
Norjalaismyssy, 84 s
Lanka: Lanett 2-kertasena
Puikot: 4 mm
1.-3.9.2012

Norjalaismyssy, 84 s
Lanka: Drops alpaca 2-kertasena
Puikot: 4 mm
4.-6.9.2012

Neulon tarpeeseen, enkä ehi neulomaan varastoon. Tuntuu, että on akuuttisukkapula koko ajan jollain. Sukkia sais tehä koko ajan. Oon neulonu varastolankoja vähemmäks jo monta vuotta. Alakaa vaan tympiä, ei sielä oo mittään ihanaa ja järkevää lankaa. Onneks sitä on jo hieman järkevöityny ja uusia ostan vain tosi tarpeeseen. Lankavarasto koostuu pääasiassa novitan 7veikoista ja nalleista. Ne on joutunu epäsuosiooni huonontuneen laatunsa takia. No, pojat tarvi sukkia, joten nallea puikoille. Annoin lankoja näytille, näistä pitäs valita. Eivät nurisseet vastaan. Toinen oli sanonu monta kertaa haluavansa oranssit sukat ja onneks oranssia sävyä löyty varastosta. Värivaihtoehtoja oli usseita, mutta päätyivät liki samanlaisiin. Valamista tuli kohtuu nopiaa ja käytössä nämä on ollu isommalla varsinki koko ajan. 
Sukat 48 s ja 56 s
Lanka: Novita nalle vihreä ja marjaretki lakka,
nalle colori ja marjeretki lakka
Puikot: 3 mm
11.-13.11.2013
14.-18.11.2013 
Tällänen stoori tällä kertaa. Puikoilla on nyt tietysti niitä sukkia nallelangasta edelleen, koittakaa kestää. ;) Kiitos vielä kommenteista kaikille. <3