torstai 10. toukokuuta 2012

Sitä sun tätä

Heipä hei. Mua vaivaa lorvikatarri tai laiskamato tmv. Ei huvita mikkään. Ottaa päästä, hermostuttaa, ei huvita tarttua puikkoihinkaan. Sain yhet knit pron sukkapuikot lohkeamaan, kerrassaan, että sieppas, ku just niillä neulon. Sain vaihettua uuet tilalle, onneks. Valitus sikseen, tässä jotaki töitä taas.

Mies sai sukkansa onneks suhteellisen pian noitten pojan sukkien jäläkeen. Onneks talavi on jo ohi, joten eipä näille oo hirveästi tarvista just nyt. Ompahan valamiina seuraavaks talaveks.:)
Perussukka, ranskalainen kantapää, 72 s.
Drops fabel
2,5 mm puikot
Valamiit 20.4.2012
Viime kevväänä neuloin kahelle vanhimmalle pojalle kynsikkäät ja alotin kahelle seuraavalle. Kesken jäivät... meni hermot sormien neulomiseen. Tänä kevväänä tyttö sai omansa jo hyvissä ajjoin. Päättelin langat heti ja laitoin napit koristeeks, ettei mee väärinpäin kätteen. 
Kynsikkäät
Novita Tico tico
2.5 mm puikot
Valamiit 16.4.2012

Seuraavat... pojan kynsikkäistä valamistu ensimmäinen ihan suht nopiaan, olihan näitäki alotettu jo rapiat vuosi sitte. Mutta mutta... mua vaivaa vissiin myös kummallinen positiivinen luotto siihen, että lanka riittää. Pah, toinen kynsikäs tuli puolivälliin asti, mutta sitte lanka otti ja loppu. Niin loppu. Voittako kuvitella. Ei huvita purkaa, ei huvita tehä uusiakaan. Oisko jollain tuota Austerman step'iä varastossa pikku nöttönen? Voisin ostaa sen. 
Edit. Saan lankaa ravelryn kautta Koukuttajalta. Kiitos oikeen palijon!!

Kauluri itelle valamistu talavipakkasilla. Käytin kauluria monta kertaa niin, että yks lanka oli päättelemättä. Mietin puranko reunuksen vielä vai en. Viimein päätin, että kauluri on ihan hyvä sellasenaan. Tein kaulurin suojaamaan kaulaa ja yläselekää hiihtolenkeille. Lisäks oon käyttäny kauluria mehtäretkilläni. Ei kutita, koska lanka on silkkialpakkaa. Ihanan pehemiää. Jos tullee kuuma, ei muuta ku kääntää kaulurin yksinkerroin ja hyvä on. Ehottomasti tykkään, vaikka lapsena en kaulureista tykännykkään. Kai sitä vanhentuessaan on tullu järkiinsä viimeinki. ;)  
Hugokauluri
Drops BabyAlpacaSilk
3 mm puikot
Valamis: 22.2.2012

Ostin sitte lissää lankaa. Munhan piti kuluttaa lankoja kaapista pois vai miten se meni?! Pojan raitaneuleeseen lissää Cataniaa ja wollmeise sukkiin. Ja vielä lissää, Poppelin talavialesta ja kirpparilta... Pitäs kait välillä neuloakki...
Nuo siniset on oikiasti turkoosia...

Oon neulonu toellisuuessa palijonki. Muistaako joku vielä tämän? Alotin sitä noin 3 vuotta sitte. Ja nyt se on pian valamis mennee purkuun... aika pitkän matkaa, ainaki kainaloihin saakka. Näen kirjaimellisesti punasta. MURRRR.

Ei mulla muuta, kiva ku kävit. Heippa!