tiistai 22. toukokuuta 2012

Mustat fiilikset

Blogitekstit on laahannu jälessä, vaikka kovasti oon koittanu saaha ne "päiväjärjestykseen". Tämän jäläkeen on ennää yks vanha neule postaamatta ja pari uutta. Tuli taas semmonen olo, että turhaan mä bloggailen, koska en saa mittään isompaa aikaseks. Kahtelin blogini tilastoja... Eihän tää koskaan mikkään huippublogi oo ollu. Mieliala painu kuitenki entisestään matalalle, koska huomasin että blogin toinen vuosi on ollu ns. kulta-aikaa. Sillon sivuja on ladattu ylleensä satoja kertoja (jopa yli 1000 krt), vaikka kommentit on ollu alle 20:n luokkaa. Nyt sivuja ladataan alta 100 krt, tai vain muutamia kertoja. Itekki lueskelen pääsääntösesti blogeja, joissa esitellään hienoja ja kauniita paitoja, huiveja, ym. isompitöisiä neuleita. Olokoon näin, jatkan ainaki syksyyn asti. Sen jäläkeen en varmaan taas ehi. Kesällä oon kirjotellu vähemmän, mutta nyt pitäs tulla kirjotuksia, koska osallistun KYHhiin

Asiaan. Oon neulonu miehelleni aika vähän mittään muuta ku sukkia. Syystä, että hän on "kuumaverinen" ja neuleet jää pitämättä. Tein joskus aikanaan hälle Jacques cousteau-pipon. Sitä hän piti palijon ja sain toiveen uuesta samanlaisesta piposta. Toive oli sen verran "harvinainen", joten totteutin sen hetimmiten (loppuvuojesta). Ainoa, mikä meni mehtään, oli lankavalinta. 7veikka oli turhan paksu lankavalinta. Pipoa ei oo pietty juuri ollenkaan. Arvatkaa harmittaako?!!
Jacques Cousteau-pipo
Novita 7veljestä
3,5 mm puikot
Valamis: 2.12.2011
Saatuani pipon valamiiks, päätin neuloa sille kaveriks lapaset, sävy sävvyyn. Lapasia ei pyyetty erikseen. No, oisko pitäny uskoa sitä vanhaa kokemusta? Pitämättä nämä on jääny. Novitassa oli joskus (sillon ku se mulle vielä tuli) kivan näköset miesten lapaset. Koitin kaupitella niitä pojille, vaan eipä ne innostunu. Tein siis lapaset miehelle. En tiiä eikö lapaset oo mallilla kunnolla käjessä (novitassa siis), mutta peukalo näytti istuvan huonosti. Saman huomion tein neuloessani lapasia ja muokkasin peukut toisenlaiseks. Muuten tein lapaset ohojeen mukkaan.
Novita talvi 2010, malli 93
Novita isoveli
5 mm puikot
Valamiit: 27.12.2011
Ite tykkään tästä setistä kovasti kaikesta huolimatta. Seuraavaks neulon vain mitä pyyetään. Olihan pipoa pyyetty, mutta lankavalinta ei osunu nappiin. Teen luultavasti uuen jossain vaiheessa toisesta langasta.
Tällaisissa tunnelmissa tällä kertaa. Mustat on fiilikset ;)