tiistai 22. toukokuuta 2012

Mustat fiilikset

Blogitekstit on laahannu jälessä, vaikka kovasti oon koittanu saaha ne "päiväjärjestykseen". Tämän jäläkeen on ennää yks vanha neule postaamatta ja pari uutta. Tuli taas semmonen olo, että turhaan mä bloggailen, koska en saa mittään isompaa aikaseks. Kahtelin blogini tilastoja... Eihän tää koskaan mikkään huippublogi oo ollu. Mieliala painu kuitenki entisestään matalalle, koska huomasin että blogin toinen vuosi on ollu ns. kulta-aikaa. Sillon sivuja on ladattu ylleensä satoja kertoja (jopa yli 1000 krt), vaikka kommentit on ollu alle 20:n luokkaa. Nyt sivuja ladataan alta 100 krt, tai vain muutamia kertoja. Itekki lueskelen pääsääntösesti blogeja, joissa esitellään hienoja ja kauniita paitoja, huiveja, ym. isompitöisiä neuleita. Olokoon näin, jatkan ainaki syksyyn asti. Sen jäläkeen en varmaan taas ehi. Kesällä oon kirjotellu vähemmän, mutta nyt pitäs tulla kirjotuksia, koska osallistun KYHhiin

Asiaan. Oon neulonu miehelleni aika vähän mittään muuta ku sukkia. Syystä, että hän on "kuumaverinen" ja neuleet jää pitämättä. Tein joskus aikanaan hälle Jacques cousteau-pipon. Sitä hän piti palijon ja sain toiveen uuesta samanlaisesta piposta. Toive oli sen verran "harvinainen", joten totteutin sen hetimmiten (loppuvuojesta). Ainoa, mikä meni mehtään, oli lankavalinta. 7veikka oli turhan paksu lankavalinta. Pipoa ei oo pietty juuri ollenkaan. Arvatkaa harmittaako?!!
Jacques Cousteau-pipo
Novita 7veljestä
3,5 mm puikot
Valamis: 2.12.2011
Saatuani pipon valamiiks, päätin neuloa sille kaveriks lapaset, sävy sävvyyn. Lapasia ei pyyetty erikseen. No, oisko pitäny uskoa sitä vanhaa kokemusta? Pitämättä nämä on jääny. Novitassa oli joskus (sillon ku se mulle vielä tuli) kivan näköset miesten lapaset. Koitin kaupitella niitä pojille, vaan eipä ne innostunu. Tein siis lapaset miehelle. En tiiä eikö lapaset oo mallilla kunnolla käjessä (novitassa siis), mutta peukalo näytti istuvan huonosti. Saman huomion tein neuloessani lapasia ja muokkasin peukut toisenlaiseks. Muuten tein lapaset ohojeen mukkaan.
Novita talvi 2010, malli 93
Novita isoveli
5 mm puikot
Valamiit: 27.12.2011
Ite tykkään tästä setistä kovasti kaikesta huolimatta. Seuraavaks neulon vain mitä pyyetään. Olihan pipoa pyyetty, mutta lankavalinta ei osunu nappiin. Teen luultavasti uuen jossain vaiheessa toisesta langasta.
Tällaisissa tunnelmissa tällä kertaa. Mustat on fiilikset ;)

17 kommenttia:

 1. Kaunis setti, ihana malli. Jatka vaan blogin pitämistä. Olen tykännyt vierailla sivuillasi, sinulla on kiva kirjoitustyyli, jota on mukava lukea ja kiva nähdä mitä kaunista olet neulonut.

  VastaaPoista
 2. Elä missään nimessä lopeta bloggaamista,niitä "mustia" hetkiä on ite kullaki joskus..Ja tuo setti on tosi upea,jos miehes ei tykkää,pistä postiin,voin maksaa vaivan-näöstä ja postikuluista;)

  VastaaPoista
 3. Hienon setin olet tehnyt =) Ja toivon myös ettet lopeta bloggaamista!

  VastaaPoista
 4. Minusta pieniäkin töitä on kiva nähdä ja lukea niistä. Ne ovat kuitenkin oikeasti tarpeellisia (vaikka miehesi ei noista innostunutkaan; jos yhtään lohduttaa, niin vähiin on jäänyt miehelle neulominen täälläkin, ja samasta syystä). Pienissä töissä voi myös kokeilla sellaisia juttuja mallineuleita, lyhennetyillä kerroksilla muotoilua sun muuta, minkä vuoksi ne eivät tosiaankaan ole tylsiä. Eikä muuten ole tylsä tuo Jack Cousteau -pipokaan. Mulla on mielen pohjalla se sellaisena, jota voisin miehelle joskus testata. Ja sellaisista on aina kiva lukea :)

  VastaaPoista
 5. Heh, vai pieniä töitä. Minusta jo nuo mustat ihanat lapaset ovat kyllä iso työ. Mulla ei kärsivällisyys riittäisi tehdä lapasiin tuollaista kuviota....

  VastaaPoista
 6. Komea setti! Toivottavasti pääsee kunnon käyttöön ensi talvena!

  VastaaPoista
 7. Hei kuule, en tiiä ees että näkyykö noissa tilastotiedoissa varmasti esim se, jos joku lukee vaikka google readerissa eikä fyysisesti käy sivustolla ollenkaan (?), ja toisekseen, mie en välitä onko työt isoja vai pieniä, tykkään molemmista :)

  VastaaPoista
 8. Annahan kenkää mustille fiiliksille ja ota vaikka auringonkeltaista lankaa puikoille :)
  Minä tykkään lukea juttuja kaikenlaisista neuletöistä - isoista ja pienistä!

  VastaaPoista
 9. Mustista tunnelmista vain värikkäämpiin. Kyllä se siitä taas :)

  VastaaPoista
 10. Älä vaan lopeta! On niin ihanaa tietää, että siellä jossakin on joku samanlainen, väliin kiireinen, väliin aikaansaamaton ja välillä oikein energinen... ;) Joo, itellä kun on kans tuo päivitystahti nykyään aika hidasta ja ei edes kerkiä blogeja kiertämään, mutta silti joskus kun aikaa, kiva paeta tänne virtuaalimaailmaan katselemaan "tuttuja" :D Mukavaa kesän odotusta!

  VastaaPoista
 11. Älä kuvittelekaan lopettavasi!
  Lukijoita tulee ja menee, sellasta se on. Itse seuraan blogiasi bloggerin kautta, näkyyköhän sellaiset lukijat tilastoissa?

  Kiitos ihanasta postista!!! <3

  VastaaPoista
 12. Älä vaan lopeta. Täällä on niin kivaa käydä ko sie kirjotat tuolla kivalla murteella, on niin kotosen kuulosta. Eikä sitä tartte kaikkien mitään isoja neuleita tehä, neuleita ne on pienetkin. Laita vain kaikki näkösälle niinku ennenki. Pitkiä välejä tulee mullakin kun ei ehi nyt keväällä oikein bloggaamaan. Eikä mulla oo kävijöitäkään ku muutama päivässä eikä kommentteja juuri ollenkaan, mut siltikin sinnikkäästi piän blogia. Lankavalinnasta sanoisin sen verran, että jops suinkin vain budjetti sallii, nnin pipoihin on hyvä lanka Dropsin Extra Merino ja sit se Baby Merino. Ne ei kutita ja ovat siten paaaaaljon mukavamman tuntuisia päässä ku 7-veikka. Mieki aikanaan lopettelin Novitan langoista neulomista just sen takia ku ne jäi hyllyyn. Sit ku vaihoin eri lankoihin niin on tulleet pipot ja lapaset ja kaikki neuleet käytetyksi. Niin ukolla ku mukeloillakin.

  VastaaPoista
 13. Kivoja neuleita, vaikka ovatkin mustia. ;)

  Tulin vain vastakommentoimaan, että mulla on sekä suoramarkkinointikielto että salainen numero, jota ei saa numerotiedustelusta, mutta kun mulle tuli Moda joskus aikoinaan puolen vuoden ajan, niin heillä on puhelinnumeroni tiedossa. Eli Modan myyjä on ainoa, joka mulle soittaa noin kerran vuodessa.

  VastaaPoista
 14. Komea setti, mutta aina lankavalinnat ei mene putkeen, muillakaan ;) Lopputulos on kyllä hieno silti!!!

  Minä päätin jossain vaiheessa, että en vähään aikaan mene mukaan mihenkään haasteeseen tai hassutukseen, mutta voi vitsi, kun näin ekan KYH- jutun tällä viikolla niin johan rupes kutkuttamaan... Olen ollut mukana noissa aiemmissa enemmän ja vähemmän hyvällä menestyksellä ja ans kattoo, miten nyt käy... lähtiskös sittenkin tähän mukaan. Katsotaan nyt, voittaako järki tunteen :)

  Väriä sekä auringon lämpoä ja valoa elämääsi!!! Kirjoittelu jatkukoon, meitä "tavallisiakin" tekijöitä täällä tarvitaan!!!

  VastaaPoista
 15. Mie en ole viime vuosina neulonut pyynnöstä kuin ihan sitä mitä on pyydetty ja varmistanut vielä langan ja värin moneen kertaan. Ei oikein riitä inspistä neuloa kaapin täytteeksi. Muutenkin tulee neulottua lahjaksi vain sellaisille joiden tiedän arvostavan saamaansa neuletta ja tarvitsevan sitä. Siltikään ei tunnu jäävän tarpeeksi aikaa omiin neuleisiin :D

  Merinolangat ovat hyviä valintoja pipoihin. Ei kutita ja ovat yleensä sopivan paksuisia. Pipon kokoisessa neuleessa ei niin käy kukkarollekaan, jos ostaa jotain arvokkaampaakin lankaa.

  Taitaa itse kullakin tulla blogin kirjoittelussa niitä mustia kausia. Välillä ei vain huvita ja kaikki mitä tekee tuntuu olevan liian moneen kertaan nähtyä. Kuvat tuntuu tylsiltä ja ala-arvoisilta jne. Itselläni on ainakin ollut melkoista aaltoliikettä. Enää ei vain osaa kokonaan lopettaakaan, kun blogi on ollut pystyssä reilu 4 vuotta. Aika harvakseltaan tulee kirjoiteltua, mutta siltikin. Sitä oppii tuntemaan toisia bloggaajia paremmin ja tuntee kuuluvansa johonkin.

  VastaaPoista
 16. Minäkin vähän väliä mietin blogini lopettamista, mutta kun sinne on tottunut ne omat käsityönsä laittamaan, niin vielä olen jatkanut "jos nyt tämän vielä kirjottaisi" tyyliin. Paljon ei ole lukijoita tai kävijöitä minullakaan, muttam enpä nyt mitään ihmeellistä neulokaan. ;oPP

  VastaaPoista
 17. Eläkä lopeta!! Minusta blogeissa esiteltävien töiden ei tartte olla mitenkään isotöisiä tai muutenkaan maatamullistavan ihmeellisiä ;) (ei ne oo mullakaan!) Jokainen tekee omalla tyylillään ja se on hienoa. Ite oon joissain lukijana, mutta sitten koneen suosikeissani on pitkä lista blogeja, samoin oman blogini sivupalkissa, joissa käyn aina välillä. Blogeja vaan on niin paljon, ettei kaikissa aina muista/ehi vierailla säännöllisesti.

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.