sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Neulevuosi 2011

Lupasin, tiiän. Ties mitenmonennen kerran, vaan ku ei, ni ei. Luin juuri yhestä seuraamastani blogista,  samanlaisia pohintoja, joista nyt raapustelen tänne. Kiitos kuitenkin kommenteista, joita ootta jättäny. Ne piristää päivää aika mukavasti. Mutta mutta... niitä luppaamiani kuvia siittä tunikasta ei tuu nytkään, josko koskaan. Mua tympäsee, ku en ossaa kuvata. Kuvat on harmaita ja epäseleviä tai jotaki siltä väliltä tai molempia. Haluan blogata, mutten siltikään halua. Nii, että mistäkö nää mietteet taas??! No otsikko kertoo, et tarkastelussa ois neulevuosi 2011, joka oli surkea. On mulla perhe, joo tiiän, mutta ku ottaa päähän, eikä muuta voi. Turhauttaa blogata, koska A. ne kuvat on kamalia B. valamistuu vaan "pieniä" töitä C. en ossaa englantia ja moni ihana neule jää sen vuoks tekemättä D. ei ois oikiasti aikaa tähän E. bloggaaminen on suorittamista sanan varsinaisessa merkityksessä. Syvä-huokaus...

Luppaan, että esittelemättä olevat työt saa olla esittelemättä hammaan tulevaisuuteen saakka. Tai etten esittele niitä ollenkaan. Tai sitte esittelen. En tiiä, enkä halua päättää. Juu, mulla on nyt sellanen olo ku 5vuotiaalla uhmaikäsellä lapsella, jonka sanavarasto on suunnilleen EI ei Ei ei Ei ei.....en halua, enkä, en taho, äiti on tyhymä, äiti on ääliö jne. jne. jne. Tai ehkä mua on pistäny äkäampiainen tai jos mulla onki se tuhmaikä...

Kerrotaan nyt kuitenki, että neuloin/virkkasin viime vuonna 21 kappaletta erinäisiä asusteita. Isompia töitä joukossa ei ollu ku 2. Tässä listattuna:

-huivit: 1
-lapaset : 7 paria 
-pipot/lakit: 5
-sukat: 2 paria 
-säärystimet: 2 paria
-tunikat: 1
-muut:  3 (virkatut korit ja jääraapansuojus)

Osa on tosiaanki esittelemättä, mutta eivät ehkä päädy tänne blogiin koskaan. Eipä noilla palijon henkseleitä paukutella. On mulla suurperhe ja kaikkea. Haaveissani neulon vaikka ja mitä ja suunnilleen koko ajan, mutta tottuus on ihan toinen. Oon liian täyellisyyteen pyrkivä ja tää blogi on kaikkea muuta ku tuota. Oon teheny aikasempina vuosina uuen vuojen luppauksia, mutta nyt en luppaa mittään ku ei ne kuitenkaan piä. Paitsi karkkilakko jatkuu yhä. Takana on 2vuotta karkitonta elämää, miinus 6 päivää eli 24.-26.12.2010 ja 2011 söin karkkeja, että jaksaa taas jatkaa lakkoilua. 

Uhallaki julukasen tän tekstin, vaikka varmaan viimesetki lukijat häipyy kiireen vilikkaa täältä. Eikä nyt niitä surkeita kuvia sitte ollenkaan. ;) Päivitin profiilin taakse seuraamieni blogien listaa. Sinne tuli aika palijon uusia, joten JOS haluat blogisi pois sieltä, ni  ilimotteleppa! 

Joka tappauksessa HYVVÄÄ TÄTÄ VUOTTA 2012!!