maanantai 20. huhtikuuta 2009

Lankaa ja suklaata

toi posti mulle tännään. Kysseessä oli toiseks viimenen salasenneuleystävän paketti. Pian se lysti loppuu, nyyh. Oisin harrastanu salapolliisin työtä, mutta vaikka paketissa oli 4 (nel-jä!) postileimaa ni yhessäkään ei näkyny paikkakuntaa. Tekis mieli tehä valitus johonki päin. No ei nyt sentään. Ei mua niin palijon vaivaa, säilyköön ihan rauhassa salasuus loppuun asti.

Kiitos snyni paketista kovasti. Ei haittaa yhtään "laihempi" paketti. Langat oli mukavan väriset ja suklaa on aina hyvvää. Samalla ajatuksella oon mäki oman snyni kans, että ens kuussa sitte vähän runsaampi paketti. En oottanu mittään mahtipontista pakettia. Tämä tuli sopivasti päivää piristämään, sillä olin jo ootellu että millonkahan paketti tullee. Panda-lanka on uus tuttavuus. Siinä on 70% villaa ja 30% bambua. Lanka jäänee oottelemaan ens syksyä ja uusia pakkasia. Langasta tullee luultavasti lapaset tytölle sitte joskus. On ollu mukava saaha sellasia lankoja, joita ei oo neulonu kertaakaan aiemmin.

Niin se suklaa oli lemppariani salamiakkisuklaata, jonka herkuttelin kokonaan ite! En sentään kaikkia kerralla niinku joku varmasti nyt eppäilee, virn*. Karkkilakko loppu maaliskuussa. Mutta enpä oo repsahtanu semmoseen karkinsyöntiin alakuunkaan ko sitä ennen, että megapussi per kauppareissu. Hyvä jos patukka per reissu nyt. Oon ylypiä itestäni! Jos kuuletta nyt jottain epämäärästä pauketta, ni mää se vaan paukuttelen kuvitteellisia henkseleitäni täällä. ;)

Tässä kuvvaa paketista. Aurinko häikäs niin, ettei tienny minkälaisia kuvia tuli. Kiitos vielä kerran snyni paketista.

Nyt puikoilla on tämmönen mytty. Elämäni ensimmäinen kolomiohuivi.

Surkia vieköön, ku tahtoo olla vaan aika mukkaansatempaavaa hommaa. Mun pitäs tehä vaikka mitä muuta (pipoja ennenkaikkea), mutta suunnittelen vaan seuraavia huiveja. Tietysti tässäki tuli vastaan yks kompastuskivi (taas polovet ruvella). Kävi niin, että mä luulin omistavani 80 senttiset 4 mm pyöröpuikot. Mulla on semmonen pakettiki. Ku vaihoin 40cm pyöröt niihin 80cm, alloin ihimetellä, että ompas nää jotenki ohuemmantuntoset. Onneks ehin neuloa vaan yhen kerroksen ku silimään pisti (sokiakski tässä vielä tullee) puikon varresta numerot 3,5. Eli ei mulla ookaan niitä 4mm pyöröjä. Nyt tää lähtee kahtelemaan josko Tinttamarellin Pirre vois jotenki auttaa asiaa. En aio oottaa tällä kertaa viikkotolokulla, että saan jotku vaivaset puikot. Nih.