sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Titityy, Titityy...

Titityyssä piipahin niinku piipahinki perjantaina kovassa tohinassa. Sielä oli kaikkea iiiihanaa, mutta olin sinnikäs ja pittäydyin päätöksessäni: ostan vaan tarpeellista. Itelleni kustansin kauan oottamani 80 senttiset 5mm pitsiaddit. Ja niillä on jo neulottu. Alotin Punokset puikoille kirjasta pitsihuivia nimeltä Aura ja neuloinki usiamman kuvion, kunnes totesin, että ei ei miellytä mua. Vika varmaan langassa tai puikkokoko väärä. Vinkkejä? Kuvassa huivi on sikakaunis (kaikkihan siis tietää millanen se on) mutta keskuskuviosta ei tullu nättiä. Potuttaa. Uusi yritys kenties joskus. Joo, mulla on joku huivimallien kokkeiluvaihe menossa.

Titityyltä ostin snyylleni jottain kivvaa ja kyllä oisin voinu ottaa ne itelleni. Mutta piti jättää mahollisuus käyä liikkeessä uuestaanki, virn*. Heti ku olin päässy tarpeeks kauas liikkeestä, jäi harmittamaan, etten ostanu niitä 30 cm miniaddeja. Mutta ku ei oo tietoa onko ne oikiasti toimivat. Jos tiiät toimiiko minipyöröt esim. sukan neulomisessa, paian hihan tms. neulonnassa, jätäppä ilimootusta kommetteihin, jotta määki tuun viisaammaks sen asian tiimoolta.

Puikoilla oli suloselle poikaviikarille (10kk) piponen kypärämyssyn kaveriks. Talavipipo päässä poika tahtoo olla varsinainen hikipää. Poitsu kyllä nyki pipon poies päästään sen seittemänkymmentä kertaa. Nauhat vois olla tietysti hyvät tässä tappauksessa. Kiitos Annikalle pipon ohojeesta, se oli simppeli ja tarpeeks heleppo: ei tarvinnu vahata koko ajan ohojetta. Tummansinisen kuvvaaminen on varsinaista taietta. Joko onnistut, mutta ylleisimmin et. Näpsin kuvia ties kuinka palijon, mutta tulos ei miellyttäny. Annikalla on selevempi kuva piposta.


Ohje: Viikarin kesäpipo
Lanka: Lanett
Puikot: 3 mm

Viimesimpänä vaan ei vähäsimpänä sain eellisen perrään heti toisen tunnustuksen. Tuosta luovuuesta voiaan olla montaa mieltä, mutta sovitaan niin että mä oon toooosi luova. Hyvin vähän teen omia sovelluksia neulomuksiin. Tai siis mittään mainittavia juttuja. Sääjän kuvioita vähän, hihhoista tullee raglaneita suorien sijjaan jne, mutta kaikkihan niin tekkee. Mä oon nyt kuulkaa riittisellä tuulella. Jos joku on luova ni Tikru! Kiitollisena otan tämän kunnian ja maineen vastaan. Ai ettäkö miks? No kai sitä jokkainen haluaa saaha itsetuntoa hiveleviä mainintoja. Oon pikkuhilijaa alakanu ottamaan kohteliaisuudet totena, eli jos joku erehtyy kehumaan mua, ni mä uskon sitä. Näin ei suinkaan oo ollu aina johtuen monista erinäisistä syistä. En lähe niitä nyt ruotimaan, mutta uskon että asia on tuttu monelle.

Jeps, mutta tämän Kreativ Blogger plaakkaatin mulle ojensi Pirjo Kuulumisia Kiihtelyksestä -blogista.

Säännöt:
1. Kopioi Kreativ Blogger palkintologo blogiisi
2. Tee linkki hänen blogiinsa keltä tunnustuksen sait
3. Anna tunnustusta 8:lle muulle blogille
4. Lisää blogiisi linkit heidän blogeihinsa
5. Jätä heidän blogeihinsa kommentti, että tietävät saaneensa tunnustusta.

Mä annan tän seuraaville sillä perusteella että he ovat luovia. Joo ei tässä käsketty perustella mitenkään, mutta mä oon tällanen vastarannankiiski.
Made by myself - Tikru
Villapallo
Sky blue cardigan - Anne K-R
Hepsin höpsötyksiä
Sukkaa pukkaa ja muutakin
Alpakan sylkäisy
JaanaMaa - Jaana
Mohairmetsä - Neja

Tämmöttiis turinoita tällä kertaa. Oottako muuten huomannu, että ulukoa kuuluu koko ajan vaan ilosempi titityy titityy... Ai ette? No menkää kuuntelemaan sitte ja heti! Joutsenia on näkyny myös. Järvien jäät alakaa olla heikkoja ainaki osittain. Eläkää menkö hukuttamaan ihtiännä. Turvallista lopputalavea.