torstai 19. maaliskuuta 2009

Nirppanokka suosittelee

Jiihaa, sain ekan tunnustuksen blogilleni. Irina oli myöntäny "hyvän mielen -blogi" tunnustuksen blogilleni. Tää kiittää ja kumartaa (niin syvvään että polovet nitkahtaa, auts*). Aivan mahtavaa, jos mun blogi on kerinny miellyttämään ja aiheuttamaan hyvvää mieltä. Mä aivan halakian, oon niin pakahtua ylypeyestä. Mä oon just tuommonen nirppanokka, hih hih.


Haluan antaa tämän etteenpäin muutamalle blogille, joita oon seurannu vähän aikaa tai jo ammosia aikoja. Nämä blogit saa mut hyvälle mielelle tai niissä on jottain erityistä. Ekana bumerangaan tän Irinalle (ja kumppaneille). Mulla on heiän blogiin jotenki erityinen suhde. Johtuukohan siitä, että voitin ekan blogivoittoni heiän blogistaan, tosin olin sillon vielä blogiton. Blogi on ollu seurannassa kauan. Tykkään blogin monipuolisuudesta.

Kaisan Kerällä ansaihtee tän ehottomasti myös. Kaisalla on niin hersyvä tyyli kirjottaa! Saa nauraa syämmensä kyllyyestä. Valamiita töitä pukkaa ko sieniä satteella. On mukava elläytyä sinne Jalasjärven raitin tunnelmaan.

Jatta soheltaa ja koheltaa ja tekkee sen taidolla. Vai miten se meni? :) Jatan blogia lukiessa saa myös hihitellä kunnolla. Valamiitten töitten tahti on hiipunu hieman, mutta sitte ku niitä tullee, on ne aivan ylipääsemättömän uppeita ja niissä on aina jottain Jattamaista.

Niinan Pieni iloinen käsityöblogi on nimensä veronen. Blogi on kiva piriste ja sielä tullee vierailtua aina ku päivityksiä näkkyy. En ossaa sen kummemmin sanua, mikä blogissa viehättää, se vaan saa hyvälle mielelle. Tässä muutama suosikkini hyvän mielen blogeiksi. Toki tällasia blogeja on reilusti enemmän, mutta en nyt viiti antaa tätä kaikille, etteivät suotta ylypisty niin ku mä.

Puikoillaki on taas jottain pientä. Pittää mainostaa vielä...
En kerinny tännään Titityyn avajaisiin, josko huomena ehtis. Pakko, pakko, pakko... Tässä suoraa lainausta Titityyn sivuilta: TitiTyyn puodin avajaisia vietetään to 19.3. kol 10-19 sekä pe 20.3. klo 10-16 Jyväskylän keskustassa. Osoite Kauppakatu 7, käynti Cygnaeuksen kadun puolelta, porttikongissa on ovi liikkeeseen. Luvassa avajaistarjouksia, TERVETULOA!