maanantai 2. helmikuuta 2009

Kuinka musta tuli bloggaaja?

Elettiin vuojen 2007 alakua. Istuin lasten nukkumaanmenon jäläkeen tapanimukkaan netissä. Googlettelin seuraavaa neuletyötä, ku sitä ei tuntunu löytyvän aika mahtavasta neulelehti- valikoimastani. Etteeni avautu sivut Susannan käsityöt. Olin aivan haltioitunu että mihin mä oikeen tulin. Sellailin etteenpäin ja aina vain upeampia töitä tuli etteeni. Ei menny ku muutama ilta ja taas sama juttu. Koukkuun jäin ja nopiasti! Alun ihimettelyjen jäläkeen löysin muitaki blogeja, joissa käyn vieläki.


Tietysti ajatus omasta blogista jäi kaihertamaan. Mutta mistä sitä kuuluisaa aikaa?! Mulla ku on nykypäivän mittapuun suurperhe. Perheelle oikiastaan vaan neulonki. Joskus jottain saavat kummilapset ja sukulaiset.


Pikku hilijaa oon osallistunu monenmoisiin erillaisiin vaihtoihin ja niitten myötä blogittomuus on alakanu ottamaan päähän entistä enemmän. Nyt osallistun ensimmäistä kertaa sny-kierrokselle ja siinä pointti tälle blogille. Toivon kyllä, että blogittaminen jatkuisi snyn jäläkeenki.


Kuka mä sitte oon?


Ite oon tämmönen nuorehko eukko (-80 syntyny) ja käsitöistä neulominen eli tikkaaminen on se mun juttu. Omistan kyllä ompelukonneenki ja saumurin, mutta jostaki syystä ne saa pölyttyä kaapin perällä kaikessa rauhassa. Välillä on pakko paikata muksujen vaatteita ja sillon saattaa tulla ommeltua jottain muutaki. Katotaan saako tää bloggaus mut ihan koukkuun, mutta toivotaan että sopivassa määrin vaan.


Eli tässä sitä ollaan katotaan miten äimän käy!