sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Chevalierit

Samospusero hyyty heti alaku metreillä. Ai ettäkö miks? No mää ja prymin / inoxin puikot ei sovita yhteen ennää millään. Nykyään tikkaan addeilla ja knit pro:lla, ni nuo inoxit, sun muut ei luista mun käsissä ollenkaa. Kiukkuttaa, murrrr. Tietenkää mulla ei oo vielä kaikkia kokoja nuita "parempia" puikkoja. Pittäis tehä tillaus jonnekki päin, mutta tallous ei oikeen salli sitä tällä hetkellä.

Molemmat välityöt (villapöpät ja nää lapaset) on valamiit, ni mitä mää nyt teen? Hmmmm. On mulla lankaa tuola kaapissa 7-8 muovipussillista, mutta kukkaan niistä ei hingu nyt puikoille. En omista punnitusvälinettä, enkä oo ihan tarkkaan selevillä langan määrästä. No, en halua ollakaan, on jottain jännitystä. Eikä isäntä pääse piikittelemään, ku mulla ei oo mittään lankaa... virn* Pittää vissiin haistella uuestaan nuita lankapusseja tuolta kaapista, jos joku lanka alakais puhumaa mulle.

Jou eli Chevalier-lapaset valamistu eilen illalla. Istuin nenä kiinni läppärissä ja tikkasin. Nää on toiset tällä ohojeella tekemäni, enkä kyllästyny viekäkään. Jännä, miten nopiatekoset nää on, vaikka koko ajan saa vääntää palamikkoa jos johonki suuntaan. Ihanaa nyt mulla on "paraatilapaset"! :) Ne on mun, eikä niitä vie kukkaan. Kiitos Tikrulle taas kerran iiihanasta ohojeesta! Näitä syntynee varmaa lissää vielä tässä elämässä.

Puikot: 4 mm knit pro
Lanka: Artyarns supermerino
Ohje: Tikrun Chevalier-lapaset

Vielä jäi yks vyyhti tätä ihanuutta eli 50g. Ostin langan viime huhtikuussa Secret woolin Katjalta Jyväskylän kädentaitomessuilta. Mitähän tuosta yhestä tekis? Ei siitä oikeen mittään saa, täytyy mietiskellä.


Millonkahan mä saan ne ohojeet takasin kotia. *Huokaa*. On jo kova ikävä.

Mukavaa lomaviikkoa niille, joilla ens viikko sellanen on. Hiihtäkää, laskekaa pulukalla, syökää laskiaispullia ja juokaa kuumaa kaakaota. Se on ihanaa se.