sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Annika B. sukat

Viimesin teksti ei saanu aikaan suurta kiinnostusta, mutten lannistu vielä. ;) Yritetään uusiks. Tekstejä on varastossa, joten oishan se suuri vääryys jättää ne sinne.
Annika B. sukat
Tähkäpää ja lempineuleet kirjasta
Lanka: Vuorelman veto
Puikot: 3,0 mm
7.11.14-13.7.15

Hommasin Tähkäpää ja muut lempineuleet-kirjan jo sillon kun se julukastiin. Kirja on saanu olla rauhassa kaapissa. Bones-sukat on ainoat valmistuneet. Alotin kirjasta nämä sukat viime marraskuussa, vaan kesken jäivät. Tuli sata virhettä lähestulukoon, eikä neulominen tuonu nautintoa, ei sitte millään. Jossain vaiheessa tajusin jättää sukat rauhaan. 

Otin sukantekeleen helemikuussa mukkaan ollessani sairaan lapsen kans lastenosastolla. Siinä vaiheessa oli toisen sukan varsi valamiina. Sain sukkaa etteenpäin, mutta yritin liikaa taas ja tökkäs ku kananlento. Ei väkisin. 

Kevvään koittaessa päätin tehä sukat valamiiks magic looppaamalla. Tein toisenki varren valamiiks ja jatkoin yhtä matkaa. Tullee samanlaiset ja on valamiit yhtä aikaa, vaikka ei mulla sukat iliman paria jää. Kantapäät tein vahavistettua neuletta, ohjeessa siinä oli palamikkoneuletta. Helepolla ei tullu nämä sukat, aika monta kuukautta näitä tein, huoh.
Kaiken jäläkeen lopussa kiitos seiso. Kauniit ja komiat nämä on, tykkään tosi palijon. Kärjet neuloin niin, että suljin kuvion. Ohjeessa se jäi auki, tai loppui vaan, mutta mulla on joku ihime pakkomielle ja päätän kuvion jos vaan on mahollista. 

Palamikot on aina ollu mun juttu, siittä ei pääse yli eikä ympäri. Väri on kiva ja tuo kauniisti essiin kuvion. Lapsonen saa jalat lämpimiks. Kiitos langasta kuuluu Pilvikirsikalle. ♡

Sukkien jäläkeen puikot jäi taas. Lainasin kirjastosta neulelehtiä ja -kirjoja, silti ei neulotuttanu. Mulla oli likemmäks vuojen neuletauko, ennen ku alako lyyti kirjottamaan entiseen malliin. Pysykääpä kuulolla, sillä nyt täälä heiluu puikot. :) Se on moro!

14 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Palmikot vaan on pop :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukatpa olet saanutkin valmiiksi. Vaikka vähän kuulostaa töitä teettäneenkin. :) Lopussa kiitos seisoo kuitenkin. Mitä tykkäsit langasta? Vuorelmahan tuo nyt joulukuussa uudelleen Veto-langan markkinoille. Yhden lankakauppiaan mukaan vaan hinta tuntuu nousevan melkoisesti aiemmasta, mutta saapa nyt nähdä mikä se tulee olemaan. Mie oon vaan tykänny Vedosta enempi kuin veikasta, kun se on ohuempaa ja sukat mahtuu siten kaikenlaisiin kenkiin paremmin. Kivaa kuulla, kun olet taas löytänyt neulomisen ilon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista. :) Tykkään sukista itekki tosi paljon. Vuorelman vetoa neuloin eka kertaa viime syksynä sulta saamistani langoista. Tykästyin lankaan mäkin, novitat saa mut lähinnä näkemään punaista. Veto vaikuttaa ainaki kestävältä langalta. Muutama vyyhti tätä vielä odottaa kaapissa. :)
   Neulomisen ilo on käsinkosketeltavaa tällä hetkellä, se oikein kuplii rinnassa. :)

   Poista
 3. Onpas nätti malli! Itekin tykkään palmikoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Khadi. Joo en taia olla ainut palamikkoneulefani. :)

   Poista
 4. Kauniit sukat. Kivan värisetkin. Minä se vaan viidellä puikoilla yhtä kerrallaan tikuttelen, pari kertaa olen pyöröillä kokeillut, mutta ei ole mun juttu. Olen vissiin liian nopee perinteisellä tyylillä, ettei maltti riitä uuden jutun sisäänajoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit kommentin Minna. En mäkään kovin paljon neulo magic looppaamalla sukkia. Välillä aina pittää kokeilla, mutta perinteinen 5 puikon malli soppii mulleki paremmin.

   Poista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Onpa upeat sukat ja kaunis neulemalli:) Teet kyllä niin siistiä jälkeä. Minun perussukantekeleeni on vielä kesken, kun ohjeen hukkasin. No, jos ei löydy, niin pitää googlettaa ohje tai ostaa uusi kerä, jonka mukana ohje tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kanneli. Mukavaa että sun neulominen on lähteny käyntiin. Perussukkien ohojeita löytyy googlettamalla usseitaki, novitan sivvuilta löytyy se sama ohoje mikä on lankakerän vyötteessä.

   Poista
 7. Kauniit sukat! Miekin tykkään palmikoista ja Vedosta, onneksi tulee takaisin myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hepsi. En tiiä voiko palamikot muuttua tylsäks ikinä. Niinpä, onneks veto tulee takasin.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.