sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Annika B. sukat

Viimesin teksti ei saanu aikaan suurta kiinnostusta, mutten lannistu vielä. ;) Yritetään uusiks. Tekstejä on varastossa, joten oishan se suuri vääryys jättää ne sinne.
Annika B. sukat
Tähkäpää ja lempineuleet kirjasta
Lanka: Vuorelman veto
Puikot: 3,0 mm
7.11.14-13.7.15

Hommasin Tähkäpää ja muut lempineuleet-kirjan jo sillon kun se julukastiin. Kirja on saanu olla rauhassa kaapissa. Bones-sukat on ainoat valmistuneet. Alotin kirjasta nämä sukat viime marraskuussa, vaan kesken jäivät. Tuli sata virhettä lähestulukoon, eikä neulominen tuonu nautintoa, ei sitte millään. Jossain vaiheessa tajusin jättää sukat rauhaan. 

Otin sukantekeleen helemikuussa mukkaan ollessani sairaan lapsen kans lastenosastolla. Siinä vaiheessa oli toisen sukan varsi valamiina. Sain sukkaa etteenpäin, mutta yritin liikaa taas ja tökkäs ku kananlento. Ei väkisin. 

Kevvään koittaessa päätin tehä sukat valamiiks magic looppaamalla. Tein toisenki varren valamiiks ja jatkoin yhtä matkaa. Tullee samanlaiset ja on valamiit yhtä aikaa, vaikka ei mulla sukat iliman paria jää. Kantapäät tein vahavistettua neuletta, ohjeessa siinä oli palamikkoneuletta. Helepolla ei tullu nämä sukat, aika monta kuukautta näitä tein, huoh.
Kaiken jäläkeen lopussa kiitos seiso. Kauniit ja komiat nämä on, tykkään tosi palijon. Kärjet neuloin niin, että suljin kuvion. Ohjeessa se jäi auki, tai loppui vaan, mutta mulla on joku ihime pakkomielle ja päätän kuvion jos vaan on mahollista. 

Palamikot on aina ollu mun juttu, siittä ei pääse yli eikä ympäri. Väri on kiva ja tuo kauniisti essiin kuvion. Lapsonen saa jalat lämpimiks. Kiitos langasta kuuluu Pilvikirsikalle. ♡

Sukkien jäläkeen puikot jäi taas. Lainasin kirjastosta neulelehtiä ja -kirjoja, silti ei neulotuttanu. Mulla oli likemmäks vuojen neuletauko, ennen ku alako lyyti kirjottamaan entiseen malliin. Pysykääpä kuulolla, sillä nyt täälä heiluu puikot. :) Se on moro!