sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Ken söi kesävoin? ;)

Kiitos kommenteista eelliseen postaukseen. ♡Alakuun tärkiä ilimotus. :-D Tein blogia tukemaan tilin instagrammiin. Tervetuloa seuraamaan jokkainen. Kaikki sinne tulevat kuvat ei päädy blogiin. Napinneuleet nimellä siis löytyy. :)
Kesävoisukat 49 s.
Tähkäpää ja muut lempineuleet-kirjasta
Lanka: 7veljestäraita
Puikot: 3,5 mm
Tehty ajalla: 12.9-20.10.15

Tähkäpää ja muut lempineuleet-kirja jäi kulumaan kätteen ja selatessa totesin siinä olevan monta kivvaa mallia. Omissa sukissa vilisi sen verran isoja tuuletusaukkoja, että asialle oli tehtävä jottain. 7veljestä-kerä kaapista kouraan, sopivat puikot räpylään ja menoks.

Kuulostaa simppeliltä, ;) mutta ei nämäkään lähteny ihan kivutta liikkeelle. Mallineule on yksinkertanen, mutta takakautta yhteen neulotut silimukat ei tahtonu totella mua. Lanka halakes joka kerta siinä ja se alako tympimään.

Annoin (taas) ajan kulua vähän: eka sukka oli valamis vähän reilussa kuukauessa. Sitte sissuunnuin, tällä vauhilla nämä on jouluna valamiit. Kuinkas kävikään? Toinen sukka valamistu muutamassa illassa. Hoplaa!

Ja sitte "rysähti". Seuraava työ lähti puikoille lennossa... Neulelama on voitettu viimeinki!!! Nieleskelin liikutuksen kyyneliä. Kukkaan ei voi kuvitella niitä tunteita, mitä tunsin. Savuvahinko toi mukanaan niin hirviän syyllisyyen, ettei mittään rajjaa. En päässy yli lankojen hävittämisestä ja sen takia en pystyny neulomaan. En oo ostanu yhtään(!!!) lankakerrää tuon jäläkeen, siis yli vuoteen. Sen ainoan ostetun on tuonu mies mulle tuliaisina. Oon päättäny sysätä viimesetki syyllisyyenrippeet muualle ja aion mennä lankakauppaan kunhan sopiva sauma tullee... 

Seuraavassa "osassa" neulottuja töitä lissää. Kuulemisiin. :)