lauantai 24. lokakuuta 2015

Lämmikettä nukkevauvoille

Kiitos ihanat naiset kommenteista edelliseen postaukseen ja tervetulua myös uuet lukijat! ♡ :-) Kiva huomata että täälä käy'ään aina vaan.

Tämä postaus on taas "menneen talaven lumia" eli jo yli vuosi sitte kirjotettu. (Apua, ihan noloa tämmönen.) Neuloin viime syksynä myyjäisiin nukenpeittoja. Tuo peittoprojekti meinas kuivua kassaan savuvahingon takia. Sain tehtyä siihen puolet alakuperräisestä tavotteesta. Yks tuttava autto mua, onneks. Olihan meiän tilanne kaaoottinen, joten ihan ymmärrettävää, että meinas olla hieman haastetta. Kuviot peittoihin googgeloin netistä, mutta muuten menin kokkeilemalla. Ensimmäinen peitto oli hieman liian kapia, joten virkkasin reunaan pylyväitä. Ite en tykänny kovin palijon tuosta viritelmästä, mutta tuo peitto oli muitten mielestä kaunein. Kauneus on kahtojan silimissä, eikös sitä niin ruukata sanua. :)
1. Peitto 66 s.
Lanka: 7veljestä ja teddy
Puikot: 3,75 mm
Valmis: 22.8.2014
Toiseen ja kolomanteen peittoon lisäsin reunuksen verran silimukoita, otin vähän isommat puikot ja johan alako lyyti kirjottamaan. ;) Tykkäsin noista kahesta muusta peitosta kovasti. Sain siis kolome nukenpeittoa valamiiks. Kuvat on tosi huonoja, sillä eihän mulla ollu kameraa muuta ku kännykässä. Otin muutamia kuvia niistä, että jäis ees joku tallenne. Harmillista, että kuvat oli lopulta näin sumusia.
2. Peitto 82 s.
Lanka: 7veljestä
Puikot: 4,5 mm
Valmis: 16.9.2014
Neuloin just sillä hetkellä, ku savuvahinko sattu ja nappasin käsityöpussukan mukkaani pihalle. Pussukassa oli pari lankakerrää, muutamat puikot ja virkkuukoukku. Ylleensä tuollanen setti on mukanani, eihän sitä koskaan voi tietää missä se tillaisuus neuloa tulla tupsahtaa etteen. ;) Onneks mulla oli ees nuo mukana, koska evakkoaika oli niin pitkä lopulta. Yhen lankakerän mies kävi ostamassa nukenpeittoihin, mutta muuten pärjäsin iliman. Tokikaan neulominen ei maistunu monneen viikkoon, oikiastaan vuoteen. Välillä vähän yritin, mutta en vain kyenny neulomaan.
3. Peitto 82 s.
Lanka : 7veljestä
Puikot : 4,5 mm
Valmis : 25.9.2014

Nyt sitte tilanne on se, että neulominen repes täysin käsistä. Ihan mahoton vimma päällä. Jee jee!!! Yhet sukat ja lapaset on valamiit, lissää ajatuksissa ja suunnitelmissa hurjat määrät. Täältä sitä tullaan taas, hiphei. ★☆★ 

Mutta nyt kysymys teille rakkaat lukijat. Haluaisittakko seurata blogia esim. facebookin tai instagrammin kautta? Jos, niin kumman, vai molempien? Vai onko näin ihan hyvä? :)