torstai 6. syyskuuta 2012

Tän hetken tunnelmia

Pitkästä aikaa bloggeriin kirjautuneena... Iiison mahan kans oon yhä, siis yhtenä kappaleena. Laskettuaika ei oo vielä menny, mutta eipä siihen kauaa oo ennää. Kiitos teille hurrrrjan palijon onnitteluista! :) Alakaa olla sellaset oltavat, ettei mikkään innosta eikä oikiastaan mittään suoraan sanottuna ennää jaksa tai pysty tekemään. Niinpä aattelin päivittää ajan kuluks jottain pientä. Kuvat on ottamatta lähes kaikista valamiina olevista töistä. Niitä töitä on usiampi, kiitos kyhin, mutta tää tilanne on nyt sellanen, ettei vaan kykene siihenkään. Tiiän, raskaus ei oo sairaus, mutta huono kunto, ylipaino ja monta raskautta tekkee sen, että on "vaivanen"...

Yllätys yllätys, että nää valamistuneet työt liittyy myös vauveliin. Wurmin oon esitelly jo aikasemmin, mutta koskapa kuvasin sitä noitten tossukoitten kans, ni olokoon uuestaan näytillä. Värimaailmasta koitin sellasta, joka passais kummallekki sukupuolelle, sillä ei oo varmaa kumpi tulokas on. Aavistus asiasta on toki, mutta kohtahan tuo seleviää lopullisesti. :)

Tossut otin kyhin "täytteeks", ku alako ideat loppua. En tiiä tulleeko noita oikiasti koskaan käytettyä. Tällä kokemuksella, joka vauvoista mulla on, uskosin ettei nuo tuu jalassa pysymään. Onhan ne söpöt, mutta ei kovin käytännölliset. Pitkävartiset sukat on paremmat.
Kyh#17: Vauvan tossut
Moda 4/2010, malli 43
Lanka: SchoppelWolle Luxor
Puikot: 4,0 mm
16.6-30.7.2012 
Tämmönen pikapostaus tällä kertaa. Toivotaan että saan otettua loppuista kyhheistä kuvat piakkoin ja että ne tulis laitettua tänne blogiin asti. Mukavia kuulaita syyspäiviä jokkaiselle täälä kävijälle. :)