torstai 6. syyskuuta 2012

Tän hetken tunnelmia

Pitkästä aikaa bloggeriin kirjautuneena... Iiison mahan kans oon yhä, siis yhtenä kappaleena. Laskettuaika ei oo vielä menny, mutta eipä siihen kauaa oo ennää. Kiitos teille hurrrrjan palijon onnitteluista! :) Alakaa olla sellaset oltavat, ettei mikkään innosta eikä oikiastaan mittään suoraan sanottuna ennää jaksa tai pysty tekemään. Niinpä aattelin päivittää ajan kuluks jottain pientä. Kuvat on ottamatta lähes kaikista valamiina olevista töistä. Niitä töitä on usiampi, kiitos kyhin, mutta tää tilanne on nyt sellanen, ettei vaan kykene siihenkään. Tiiän, raskaus ei oo sairaus, mutta huono kunto, ylipaino ja monta raskautta tekkee sen, että on "vaivanen"...

Yllätys yllätys, että nää valamistuneet työt liittyy myös vauveliin. Wurmin oon esitelly jo aikasemmin, mutta koskapa kuvasin sitä noitten tossukoitten kans, ni olokoon uuestaan näytillä. Värimaailmasta koitin sellasta, joka passais kummallekki sukupuolelle, sillä ei oo varmaa kumpi tulokas on. Aavistus asiasta on toki, mutta kohtahan tuo seleviää lopullisesti. :)

Tossut otin kyhin "täytteeks", ku alako ideat loppua. En tiiä tulleeko noita oikiasti koskaan käytettyä. Tällä kokemuksella, joka vauvoista mulla on, uskosin ettei nuo tuu jalassa pysymään. Onhan ne söpöt, mutta ei kovin käytännölliset. Pitkävartiset sukat on paremmat.
Kyh#17: Vauvan tossut
Moda 4/2010, malli 43
Lanka: SchoppelWolle Luxor
Puikot: 4,0 mm
16.6-30.7.2012 
Tämmönen pikapostaus tällä kertaa. Toivotaan että saan otettua loppuista kyhheistä kuvat piakkoin ja että ne tulis laitettua tänne blogiin asti. Mukavia kuulaita syyspäiviä jokkaiselle täälä kävijälle. :)

11 kommenttia:

 1. Söpöt tossut! Onnea loppumetreille! :-)

  VastaaPoista
 2. suloiset tossukat!Vauva-uutisia ootellessa ja hurjasti loppu-metreille voimia toivoessa <3

  VastaaPoista
 3. Onnea ja jaksamista loppumetreille! Joo ei se sairaus oo mutta kyllä se voimille ottaa, tutuilta ainakin minusta kuulostavat nuo loppuvaiheen tunnelmat.

  VastaaPoista
 4. Kah, ku satuinki sopivasti kattomaan tänne, kun oli tullu juttua.. Juu, tiedän tuon tunteen, kun aika matelee ja maha on iso ja ei pysty liikkumaan, eikä istumaan, eikä nukkumaan...Ei siis mitään ja mieli on kärttyisä ;)
  Mutta jaksamisia silti,mielenkiinnolla odotan, että kumpi tulee :))

  VastaaPoista
 5. Ihanat tossut! Jaksamista sinulle, toivotaan että kohta jo helpottaisi :D

  VastaaPoista
 6. Voi kun herttaisia :) Jaksamista ja voimia sulle! =)

  VastaaPoista
 7. Kyllä minustakin kuopuksen eli neljännen odotuksen loppuajat olivat aika tuskaisia. Voimia sinulle ja toivotaan, ettei ainakaan kovin paljon yli lasketun ajan menisi.

  VastaaPoista
 8. Onnea kovasti koko perheelle! Onneksi piakkoin olosi kevenee, voimia loppumetreille.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut tulevasta perheenlisäyksestä.
  Minäkin olen huomannut että moni vuodatuksen bloggaaja on muuttanut tänne bloggerin puolelle. Itse olen tullut niin hitaaksi ja laiskaksi että blogien seuraaminen on jäänyt tosi vähälle. Siksipä ei ole jäänyt tätä uutta puumerkkiä kuin joillekin. Olen vielä niin hämmennyksissä tästä bloggerin puolesta, että kestää aikansa ennenkuin tänne kotiutuu. Kaikki on harjoittelua ja vaikka minulla on tuo mikrotuki, niin ei hänkään ole perehtynyt bloggerin asetuksiin.

  VastaaPoista
 10. Ihanaiset töppöset. ilmeisesti ne pitkävartisemmat on käytännöllisemmät, mutta onhan nuo aivan ihanan näköiset! Onnitteluja ja tsemppiä!

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.