sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Raportoimattomia kyhejä

Kiitos kannustavista ja tsemppaavista kommenteista. Hassua, ettei ykskään käskeny olla hilijaa ja tyytyä ossaansa, virn* ;) On täälä netissä kerrassaan ainutlaatuisia ihimisiä. Ylleensä vaietaan vaivoista, mutta täälä muutama "tunnusti", ettei se loppuraskausaika niin herkkua oo. No joo, mennäänpäs aiheeseen. Tällä kerralla esittelen villatyöt, joihin kyhini oikiastaan tyssäs. Typerä olin ku alotin näitä, sillä muistin aikasemmilta vuosilta, etten tykkää villasta helteellä. Sain nämä valamiiks, mutta pari muuta jäi näitten takia kesken, murrrr*.

Vanhin poika näki mustan teddykerän ja keksi pyytää ranneketta. Hellämielisenä äitinä (hah) lupasin sellasen tehä. 10 silimukkaa, mittaa sopivasti, etukirjain kirjailtuna ja nappi, siinäpä se. Aikaa ei menny kauan.  Toisiks vanhin poika halus samanlaisen. Hänkin sai sen. Loput pyytäjät on iliman, toistaiseks...
Kyh#6 & 10: Rannekkeet 10s.
Lanka: Novita Teddy
Puikot: 5,0 mm
5.6.2012/ 11.6-15.6.2012
Villasekotteesta tein parit lapaset (toiset esitelty aiemmin) ja yhet sukat. Niitten neulominen tuntu aivan ylivoimaselta helteellä. Viimein päätin, että ne on tehtävä valamiiks. Pakolla neuloin menemään. Valamistu ne lopulta. Näitten jäläkeen sain hieman enemmän intoa kyhhäilyyn, mutta vain hieman. Lapasten värit on varsin ällöt mun makkuun, mikshän oon noita värejä joskus ostanu??? Halusin varastoja pienemmäks ja otin niistä mitä oli. Menneehän nuo hanskojen alla oikeen hyvin.
Kyh#8: Lapaset 40s.
Lanka: Novita nalle syksy ja vaal.vihreä
Puikot: 3,0 mm
6.6-3.7.2012
Sukkia oli ihan ok neuloa, mutta kuka käski neuloa tuollaset jumbokokoset (46) sukat?? Mulla aina tullee näitä hyviä ideoita... Punavalakoset sukat on valamistunu toukukuussa, mutta esittelyssä eivät oo ollu. Molemmat sukat lähtee hyvän mielen sukat-kerräykseen. Sinne voi neuloa marraskuun loppuun asti, jos joku on sattunu asian unohtamaan.
Kyh#9: Hyvän mielen sukat, koko 46, 60s.
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm
116-2.7.2012

Hyvän mielen sukat, koko 38, 52s.
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm
2.5.2012 
Pojan kämmekkäät on valamistunu kauan kauan sitte, eivätkä kuulu kyhhiin ollenkaan. Nämä passas tähän "villateemaan". Lanka loppu kesken, mutta koskapa toinen neuloja tietää miten kurjaa sellanen on, sain apua toiselta neulojalta. Kiitos lisälangasta Koukuttajalle.
Kynsikkäät, 52s.
Lanka: Austermann step
Puikot: 3,0 mm
21.5.2012
Tässäpä nämä. Seuraavaks puuvillasia kyhejä tai lempikyhini tai vauvauutisia tai... Tällasta piristystä laitoin tuohon hellan kuppeeseen. Syksy on lempivuoden aikani.
Muistakaa paloturvallisuus ;)