lauantai 10. heinäkuuta 2010

Ohoje kommentointiin

Muutama sukulainen on kertonu ettei ossaa/saa kommentoitua blogiin. Otetaan asiaan pikakurssi. Yritän saaha tänne sellasen sepustuksen ettei kommentoinnin pitäs tuottaa tämän jäläkeen ongelmia kenellekkään. Oottako valamiina?

Tekstin jäläkeen lukkee X KOMMENTTIA TAI KOMMENTOI, klikkaa jompaakumpaa.

Tullee näkyviin loota, johon saat rustata ihanat terveisesi mulle. Kiitos jo etukätteen. ;)

Sitte se ongelmia aiheuttanu ossuus, eli lootan alla lukkee KOMMENTTI NIMELLÄ ja alavalikko: valitse profiili. Klikkaa VALITSE PROFIILI. Näkyviin tullee moooonta vaihtoehtoa. Klikkaa joko 1.)NIMETÖN tai 2.)NIMI/URL-OSOITE.

1.) Jos valihtet NIMETÖN, kirjoita terveisesi kenttään ja sitte voit klikata suoraan LÄHETÄ KOMMENTTI. Näkyviin tullee laatikko ESIKATSELU. Voit vielä muokata tekstiä jos haluat. Samassa kentässä näkkyy epämääränen määrä kirjaimia (eri kirjaimet joka kerralla) JA teksti SANOJEN VAHVISTAMINEN. KIRJOITA NUO KIRJAIMET SIIHEN TARKOITETTUUN KENTTÄÄN. Lopuksi paina LÄHETÄ KOMMENTTI.

2.) Jos valihtet NIMI/URL-OSOITE näkyviin tullee laatikko, jossa lukkee MUOKKAA PROFIILIA ja sen alla NIMI ja nimen alla URL-OSOITE. Nimen kohalle kirjotat tietysti nimes ja URL-osotteen voit jättä tyhyjäks, jos sulla ei oo kotisivua. Sen jäläkeen painat laatikossa olevaa JATKA. Pysyttäkö kärryillä? Sen jälkeen paina LÄHETÄ KOMMENTTI. Näkyviin tullee laatikko ESIKATSELU. Voit vielä muokata tekstiä jos haluat. Samassa kentässä näkkyy epämääränen määrä kirjaimia (eri kirjaimet joka kerralla) JA teksti SANOJEN VAHVISTAMINEN. KIRJOITA NUO KIRJAIMET SIIHEN TARKOITETTUUN KENTTÄÄN. Lopuksi paina LÄHETÄ KOMMENTTI.

Kokkeilkaapa onnistuuko? Aina kommentti ei lähe ekalla kerralla, joten painat vaan heti uuestaan lähetä kommentti,se ylleensä auttaa. En osannu laittaa kuvia avuks tähän, yritettiin kyllä. Jos tässä on virheitä, korjatkaa kommenttiboxiin. Kommentoimisiin. :)

6 kommenttia:

 1. Vauvanpeiton ohje löytyy Moda-lehdestä 2/2010. Sain jo valmiiksi, helppo tehdä ja mielestäni tuli sieväkin. Laitan kuvaa lähipäivinä blogiini.

  VastaaPoista
 2. Kokeillaampa laittaa kommenttia ;)

  VastaaPoista
 3. Oi kauheeta... en oo miettiny.. pitääkö sitä toivoakki.. apua... vaikeeta. Se vois olla ihan mitä vain neulottua, virkattua, ommeltua... Puutelistalla: kässäpussukka, sukkapuikoille puikkopussi, kuten pyöröillekin jonkinlainen säilytys systeemi, kämmekkäät ohkasesta ja unelma pehmeästä langasta (kuivat kädet), ohuet villasukat (pitkähköillä varsilla), tulevana opiskelijana tarvetta kaikenlaiselle opiskelija tarvikkeille, tai sitten jokin ostettukin juttu käy.. Apua, en mää tiiä mitä toivoisin, jokainan puutelistan toive on liian paljon vaadittu, laita ihan vain jotain pientä! Värimaailmaa: suklaan ja tummanruskea, vihreät; lime♥, lilan ja violetin erisävyt, viinin- ja vaaleanpunainen... Pidän väreistä. Ehdoton inhokki on mintunvihreä.

  Ei paineita, ihan vain jotain pientä!

  VastaaPoista
 4. Koitan tätä lootaa miten pelittää...

  VastaaPoista
 5. Oli pakko tulla kommentoimaan, kun tiedät meijän isän! Ja mä en yhtään voi tietää, kuka sinä oot! Oon ite jo vuonna 2003 ollu Oulussa töissä ja opiskelemassa, kun olit Kainuussa. Mutta hyvin pieni tämä maailma näköjään on. Harmi, etten Liperissä päässyt tapaamiseen, olisi ollut mukava saada monille blogeille "kasvot".

  VastaaPoista
 6. Terveisiä voan. Kokkeilen, lähtöökö viesti ku oon tosissa joskus yrittännä ni eipäs voan ou männynnä perille:) Tokkopa toaskaan tulloo sinne asti??? Terkkuja meijän reissu-kaverille...poeka ol ku enkel vaarin ja mummun kaa...se on ihan totta (niinku Erkkiki sannoo). Mites lauluharjotus män siun ukoltas ja miun poijan vaimolta??? Ruppean nyt nukkumaan ku vuorokauski on näköjään jo vaihhtunna. Het pikkusen verran lämpösin terveisin...yx mummeli

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.