lauantai 10. heinäkuuta 2010

Ohoje kommentointiin

Muutama sukulainen on kertonu ettei ossaa/saa kommentoitua blogiin. Otetaan asiaan pikakurssi. Yritän saaha tänne sellasen sepustuksen ettei kommentoinnin pitäs tuottaa tämän jäläkeen ongelmia kenellekkään. Oottako valamiina?

Tekstin jäläkeen lukkee X KOMMENTTIA TAI KOMMENTOI, klikkaa jompaakumpaa.

Tullee näkyviin loota, johon saat rustata ihanat terveisesi mulle. Kiitos jo etukätteen. ;)

Sitte se ongelmia aiheuttanu ossuus, eli lootan alla lukkee KOMMENTTI NIMELLÄ ja alavalikko: valitse profiili. Klikkaa VALITSE PROFIILI. Näkyviin tullee moooonta vaihtoehtoa. Klikkaa joko 1.)NIMETÖN tai 2.)NIMI/URL-OSOITE.

1.) Jos valihtet NIMETÖN, kirjoita terveisesi kenttään ja sitte voit klikata suoraan LÄHETÄ KOMMENTTI. Näkyviin tullee laatikko ESIKATSELU. Voit vielä muokata tekstiä jos haluat. Samassa kentässä näkkyy epämääränen määrä kirjaimia (eri kirjaimet joka kerralla) JA teksti SANOJEN VAHVISTAMINEN. KIRJOITA NUO KIRJAIMET SIIHEN TARKOITETTUUN KENTTÄÄN. Lopuksi paina LÄHETÄ KOMMENTTI.

2.) Jos valihtet NIMI/URL-OSOITE näkyviin tullee laatikko, jossa lukkee MUOKKAA PROFIILIA ja sen alla NIMI ja nimen alla URL-OSOITE. Nimen kohalle kirjotat tietysti nimes ja URL-osotteen voit jättä tyhyjäks, jos sulla ei oo kotisivua. Sen jäläkeen painat laatikossa olevaa JATKA. Pysyttäkö kärryillä? Sen jälkeen paina LÄHETÄ KOMMENTTI. Näkyviin tullee laatikko ESIKATSELU. Voit vielä muokata tekstiä jos haluat. Samassa kentässä näkkyy epämääränen määrä kirjaimia (eri kirjaimet joka kerralla) JA teksti SANOJEN VAHVISTAMINEN. KIRJOITA NUO KIRJAIMET SIIHEN TARKOITETTUUN KENTTÄÄN. Lopuksi paina LÄHETÄ KOMMENTTI.

Kokkeilkaapa onnistuuko? Aina kommentti ei lähe ekalla kerralla, joten painat vaan heti uuestaan lähetä kommentti,se ylleensä auttaa. En osannu laittaa kuvia avuks tähän, yritettiin kyllä. Jos tässä on virheitä, korjatkaa kommenttiboxiin. Kommentoimisiin. :)