maanantai 26. heinäkuuta 2010

Hyvä sukkalanka?

Nyt on kiire! Pitäs saaha äkkiä tietoon mikä ois hyvä sukkalanka. Nimittäin kummisetä täyttää tän viikon torstaina 50vee ja sain kuningasidean neuloa hälle sukat. Sukat pitäs postittaa eli valamista pitäs olla viimestään ke-iltapäivällä. Joo ei tuu kiire. Mun sukkalanka kokemukset rajottuu lähinnä 7veikkaan ja nalleen. Haluaisin kokemuksia langan neulottavuuesta ja kestävyyestä. Lankakauppaan on aika haasteellista päästä ku mies on reissussa, mutta... Tosin huomena lähetään luultavasti äitin lihapatojen äärelle ja matkanvarrella on yks lankakauppa.

Millanen on novitan Tico tico? Entä Marks & Kattens'in Fame trend? Zitron Trekking Hand art? Nuita em. löytys kotoa. Eli hyviä sukkalankoja kommenttiboxiin, kiitos! Ja pian!!!!

Meinaan kyllä keritä, vai eppäilettäkö? Eppäilen kyllä itekki... näitä oon tikutellu 4tuntia ja molemmat varret on valamiina sekä kantalappua pikkusen molemmista. Nää menossa sinne sukkia sotilaille-kampanjaan ja lankana 7veikkaa.

Tässä vielä yks linkki liittyen sukkakampanjaan. Muutama on ilimottanu tekevänsä sukkia, kiitos heille, mutta lissää mahtuu vielä. :)
LINKKI KAMPANJAN VIRALLISILLE SIVUILLE.

8 kommenttia:

 1. Noista mainitsemistasi oon kutonu vaan ticoticoa. Muistaakseni oli ihan ok... Kestävyyttä en uskalla kommentoida, ei tullut omaan käyttöön. Mutta jos miesten sukat teet ja aikataulu on kova, niin suosittelen kyllä vaikka sitä 7-veljestä silti. Ainakin tuossa ticossa on kyllä tikutettavaa miesten sukiksi!

  VastaaPoista
 2. Mä suosittelen kyllä kanssa 7-veljestä, jos on kiire niin ei ehkä kantsi uutta lankaa alkaa testaamaan, meinaan mikä sopii yhdelle ei välttämättä sovi kaikille.

  VastaaPoista
 3. Kyllä noista mainitsemistasi Trekking on minusta paras valinta lahjasukkiin. Tietysti tikuttelemista on aika paljon enemmän kuin seiskaveikassa, mutta laatu on omaa luokkaansa.

  VastaaPoista
 4. Seiska veikasta saa neulottua nopeasti lämpimät ja kestävät sukat. Tykkään neuloa myös teeteen Pallaksesta, on suunnilleen Nalle paksuista lankaa.
  Olen ostanut Bambu sukkalankaa joskus aikoja sitten tarkoituksena tehdä sukat, mutta en ole ehtinyt. Ne omat sukat kun jäävät aina viimeisiksi... Joidenkin bambu lankojen hyvänä puolena on, että pitävät jalan kuivana vaikka tulisi esim lämpötilaeroja paljon (esim rekkakuskit jotka ramppaavat sisällä ja ulkona) sekä "syö hienhajun". Eli jos on hikiongelmaa, niin kannattaa kysellä lankakaupan myyjältä ja miettiä bambu baihtoehtoa. ne kyllä usein ovat ohuempia sukkalankoja, joten neulominenkin kestää kauemmin...

  VastaaPoista
 5. Minusta kestävin sukkalanka on Dropsin Fabel, mutta se on aika ohutta, eli saat aika tavalla tikutella, jos meinaat parissa päivässä ehtiä tehdä miehen sukat... Kestää kulutusta älyttömän hyvin, esim. mun 2,5 v sitten neulotuissa Fabel-sukissa ei näy nukkaa eikä minkäänlaista kulumisen jälkiä, vaikka niitä on pesty ja pidetty ahkeraan.

  Jos on kiire, niin turvaudu 7 veljekseen, siitä saat sukat nopeasti, ja kyllä sekin aikansa kestää. :)

  VastaaPoista
 6. voi mahoton tuota sun neulomis-intoa,kunnon tekijällähän se onnistuu suitsait.:)

  VastaaPoista
 7. saitko sukat valmiiks?.. mää en ois ees voinu haaveilla nuin lyhyessä ajassa tehä miesten sukkia..

  VastaaPoista
 8. Taidanpa ottaa haasteen vastaan,kiitos vaan vinkistä! Siis ainakin yksi pari sukkia tuntemattomalle sotilaalle! "Seiskaveikka" ei ole oikein useasti puikoilleni päässyt, mutta enköhän voi sitäkin vähän tikutella!
  Dropsin Fabel on ehdoton suosikkisukkalankani!
  Hyvää alkavaa elokuuta!

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.