maanantai 26. heinäkuuta 2010

Hyvä sukkalanka?

Nyt on kiire! Pitäs saaha äkkiä tietoon mikä ois hyvä sukkalanka. Nimittäin kummisetä täyttää tän viikon torstaina 50vee ja sain kuningasidean neuloa hälle sukat. Sukat pitäs postittaa eli valamista pitäs olla viimestään ke-iltapäivällä. Joo ei tuu kiire. Mun sukkalanka kokemukset rajottuu lähinnä 7veikkaan ja nalleen. Haluaisin kokemuksia langan neulottavuuesta ja kestävyyestä. Lankakauppaan on aika haasteellista päästä ku mies on reissussa, mutta... Tosin huomena lähetään luultavasti äitin lihapatojen äärelle ja matkanvarrella on yks lankakauppa.

Millanen on novitan Tico tico? Entä Marks & Kattens'in Fame trend? Zitron Trekking Hand art? Nuita em. löytys kotoa. Eli hyviä sukkalankoja kommenttiboxiin, kiitos! Ja pian!!!!

Meinaan kyllä keritä, vai eppäilettäkö? Eppäilen kyllä itekki... näitä oon tikutellu 4tuntia ja molemmat varret on valamiina sekä kantalappua pikkusen molemmista. Nää menossa sinne sukkia sotilaille-kampanjaan ja lankana 7veikkaa.

Tässä vielä yks linkki liittyen sukkakampanjaan. Muutama on ilimottanu tekevänsä sukkia, kiitos heille, mutta lissää mahtuu vielä. :)
LINKKI KAMPANJAN VIRALLISILLE SIVUILLE.