maanantai 22. helmikuuta 2010

Voittajat

Nonni, arvontaan ei voi ennää osallistua. Arvoin äskön voittajat, kyllä kaksi kipaletta, sillä joku ihimeen hellämielisyyspuuska iski. Onnelliset voittajat on siis Artesanity ja Tess . Jättäkää osotetietonne mailiin napinneuleet@suomi24.fi ni saan voitot postiin.

Pallaan vielä kommentointiin, kommentoin kommentteja. ;) Asia kirvotti keskustelua, mutta kappas vaan yhtään semmosta tyyppiä, joita aattelin tekstiä kirjottaessani, ei edelleenkään kommentoinu. Sammoilla linjoilla olin suurimmaks osaks kommentoineitten kans. En kyllä oleta tosiaankaan, että kellään ois mahollisuutta kommentoia joka postaukseen, enhän itekkään tee niin. Vastalauseita tuli ns. pakkokommentoinnista. Oon sammaa mieltä osittain. Musta on mukava jättää ainaki joskus jotaki kommenttia. En ylleensä kommentoi sillon, jos teksti liikkuu jossaki ihan muussa ku käsitöissä. Sorrun itekki siihen, mutta harvemmin. Vastakommentointia harrastan ite, sillä se on mukava velevollisuus tiettyyn rajjaan asti. Se ei suinkaan oo mulle pakko. Kaikkia blogeja ei voi seurata, enkä ota automaattisesti seurantaan jokkaista blogissani vierailevaa. Kaikkia ei voi miellyttää. Tässä kommentoinnissa on hyvä säilyttää tietty vappaus suuntaan jos toiseen, mutta mää ainaki tykkään saaha kommentteja. Multa ei luonnistus semmonen, että kirjotan vaan vaikkei kommentteja tuliskaan. Jos kommentit näyttäis nollaa jatkuvasti, sillon loppus motivaatioki. Joku tekkee eri tavalla, mutta mää teen näin ja koen sen hyväks mulle. Keskustelu jatkukoon tahi loppukoon, kuinka vaan.

Aika vierii semmosta kyytiä etten meinaa kyyissä pysyä. Ois valamistuneita ja asiaa vaikka kuinka. Tullee taas sellanen megapitkä kirjotus. Huoks*. Täytyis blogata vissiin vähän usiammin. No asiaan. Viime vuonna en siis teheny yhtiäkään aikuisten sukkia. Tarve niille tuli äkimpää ku arvasinkaan. En tiiä mikä niille mun 15 vuotta vanhoille villasukille oikeen tuli. Niihin tuli kolome reikää! Voittako kuvitella...... Äkkiä sukat puikoille nallelangasta. ;) Hih, joo ne herkes nauramasta viimeinki. Sukista tuli hyvät. Meinas kyllä rueta potuttamaan, sillä solomujen jäläkeen värit alako tulla eri tavalla. Purin tietysti, sillä mun sukat ei saa olla mitä tahansa, sekametelisoppaa. Arvatkaa vaan miten kävi sukkien lopussa? Joo, niissä on eri väriset päät, sillä kummasti taas rupes värit tulemaan nopiampaa. Laskin nelijään (4) eri kertaan, että kerroksia on tosissaan saman verran. Hmph. Ei kiva, kaikki luulee että ne on eri kokoset. Pitäskö lähestyä novitaa.... tuumii... Tässä todistusaineistoa.


Ohje: Novita sukkataulukko
Lanka: Nalle syksy
Puikot: 3mm

Tunnustetaan tunnustetaan... Näitäki sukkia edelsi ongelmia. Ne punaraitacoloritiesmitävärejä -sukat on tässä jamassa. Liian tiukat, purkuun.

Sitä seuraavat tässä. Tulis hyvät muuten, mutta en tykkää että tuo Ilun ihanainen lanka läikittyy tuollain. Eka kosketus Ilun lankoihin, ei oikeen vakkuuta mua. Mietin jatkanko vai mitä teen. Todennäkösesti puran. Nallesukat oli kolomannet sukat, jotka alotin. Eli kolomas kerta toden sanoi.

Ostin lankaaki pitkästä aikaa, sillä paikallinen lyö luukut kiinni. Menin sinne pelastamaan muutaman kerän. Parhaat oli jo viety päältä. Kuka, määkö hias? Rose mohairit hyppäs puikoille. Kauhiaa neulottavaa muuten. Valamistumistoive ehkä viien vuojen päästä. ;)

Joo eiköhän tää riitä tälle kerralle. Lissää valamistuneita oottaa. Hyvvää viikon jatkoa ite kullekki.