perjantai 25. joulukuuta 2009

Viimenen paketti snyltä

Kiitos kommenteista, joita on tippunu blogiin hilijakseen vaikken ookkaan ehtiny mittään kirjottamaan. Mukavaa joulun jatkoa kaikille! Tarkotus ois palata blogin parriin jahka aikaa on enemmän. Vauva on kasvanu kovasti ja on topakka 3 kuukautinen. Mahavaivoja on yhä iltasin ja aika hoiettava tappaus vauva on. Eli puikkoja en oo heilutellu oikiastaan ollenkaan. Esittelemättä, valamiina on yhet lapaset ja vauvan lakki. Puikoilla toinen vauvan lakki ja 3v pojalle villasukat. Lisäks kauan kesken ollu "punanen paholainen" mutta siittähän ei puhuta... ja yhestä takista puuttuu YHÄ ne napit... Joo seli seli vaan, mutta en oo jaksanu vaikka oisin halunnu. Kai se on vanahuus tullunna meikäläiselle ku ei jaksa ennää. Valavominen vie mehut, vaikkei vauveli kovin pitkiä aikoja yöllä valavo, sen kunhan saa massunsa maitoa pullolleen niin jatkaa unia. Äippää vaan nuo yölliset tissutteluhetket piristää ja uni karkaa. Nyt asiaan...

Niinpä vaan kaikki kiva loppuu aikanaan. Jouluaattona aukasin viimesen sny-paketin. Lähettäjäks palijastu Nilla. Luulin syksyn aikana tietäväni kuka pakettien takana on, mutta mehtään meni mun arvaukset. Emollekki sattu pieni lipsahus ja sain tietää salaseni nimen marraskuussa, mutta enpä arvannu siittäkään. Suurkiitokset Nillalle mukavista paketeista! Iso plussa siittä, että paketeissa oli palijon sellasta jota toivoin. Nillan blogissa en oo aktiivisesti käyny, mutta kumminki aina sillon tällön eli et ollu ihan uus tuttavuus. Tuun taas kurkkimaan blogiis, kunhan aikaa on liikaa. ;)

Mitä sieltä viimesestä paketista palijastu? Ihanaa pehemiää lankaa, siittä jotaki itsekkäästi itelle. :D Eri kokosia silimukan leppuuttajia (näitä toivoin), 3,75mm knit pro-irtopäät (näitä toivoin myös), suojelusenkeli mulle nimellä varustettuna(ihana) ja 4 kappaletta tuikkuja. Paketti oli nätisti koristeltu. Itetehty kortti oli kaunis, sammaa tyyliä paketin koristeitten kans. Kaunis kiitos mukavasta ja tarpeellisesta paketista! Kaikki tarvikkeet mennee käyttöön takkuulla.

Entäpäs sitte oma snyni kelle paketteja pistin? Hih, se on vielä sallaisuus. Tässäpä yks vinkki, jos salanen ystäväni sattuu täälä käymään. Ens viikolla lähtee postissa kirje, jossa palijastan henkilöllisyyteni, jos sny ei oo arvannu vihijeistäni kuka lienen. :) ;)

Jospa niitä valamistuneita tulis esittelyyn piankin? Toivottavasti. :D Mutta jollei, niin hyvvää uutta vuotta 2010 tasapuolisesti kaikille täälä pistäytyjille!!!