lauantai 7. marraskuuta 2009

Pellavalankaa

Eilen posti toi marraskuun lähetyksen snyyltä. Nyyh, kohta tää leikki loppuu taas, seuraava lähetys on jo viimenen. Olin imettämässä vauvaa makkuultaan ku mies toi postin mulle. Ilimeisesti hän tuntee mut jo aika hyvin, ku kysy että avataanko tämä valamiiks. :) No halusin avata paketin kumminki ite. Vauva tuntu syövän kauan...

Viimein pääsin paketin kimppuun ja voi ihqu minkä lankavyyhin sain hyppysiini. Tutkin lankaa ja mietin mitä siittä oikeen tekisin. Väri on aivan upea!!! Lisänä oli kortti ja heijastin. Juurikin tässä kaipailin heijastinta illalla koiraa lenkittämään lähtiessäni. Nyt mulla on semmonen. Kiitos.

Taas sny vihijaili etten voi arvata kuka hän on. Huoks* Mulla on muutama blogi seurannassa, jotka on kaimojani ja tiiän muutamia muita blogeja joitten kirjottajat on samannimisiä. No oiskohan snyni sitten blogiton. Ens kuussa tuo seleviää. Kiitos sny ihanasta lähetyksestä jälleen.

Vinkkejä, mitä pellavalangasta vois tehä, otetaan vastaan. Lankaa on 260 metriä. Puikkosuositus 3 mm. Soveltuuko pellava esimerkiks huiviin?

Lopuks pittää muistaa yhtä tuttua mieslukijaa, joka pottuilee mulle bloggaamisesta tuon tuosta. Tällä kertaa sain moitteita, ku en kirjota blogiin vaikka mulla semmonen on. Virn* ;) No tässä pikanen päivitys. On se hyvä että joku kantaa huolta bloggaamisesta tai sen puuttumisesta. Hih. Muistakki nyt kommentoija senkin pottuilija!! ;)

Hyvvää issäinpäivää rakkaalle miehelleni. Huomena juhulitaan. :)