maanantai 26. lokakuuta 2009

Postia snyyltä

Ois valamistuneitaki, mutta esittelen tällä kertaa vain snyyltä saamani postit. Ne tuli viime viikolla. Eilen oli ristiäiset, ni en ehtiny aikasemmin postaamaan.

Keskiviikkona oli laatikossa postikortti. Kortissa sny luppaili postilaatikon kohta kolisevan. Mukava piristys, nykyään niin harvon saa oikeita postikortteja. Torstaina menin malttamattomana postia hekemaan. Ei ollu pakettia vielä ja harmitti kovasti. Perjantaina hain taas ite postin, ylleensä joku lapsista saa sen homman. Ja nyt ootus palakittiin. Täytyy myöntää, että ootin pakettia jo eellisellä viikolla eli tosi kauan. ;)

Eka ajatus oli, että tämmmönen ohut kirjekuori, mälsää. Eihän täälä oo ees lankaa. Mutta! Aukasin kuoren ja jo oli ilo ylimmillään. Sain 2 sellasta juttua, joita olin toivonu, mutta en totta puhuen uskonu saavani. Näitä olin toivonu aikasemmissaki vaihoissa, nyt vasta tärppäs. Voi jee kiitos kiitos kiitos sny!!! Mitäkö sitten sain? Knit pron 3,25mm irtopäät ja silmukka- ja kerroslaskimen. Voi ko ois aikaa neuloaa ni pääsis heti käyttämään näitä. Molemmat tullee takkuulla käyttöön. Lisäks kuoressa oli iso kaunis korttitaulu, jonka kehystänen tyttären seinälle. Kiitos sny oot ihana ja takkuulla paras kaikista.

Mitähän oot hankkinu loppupaketteihin... Niistä oot vihijaillu jo. Hmm, en halua tietää, varmasti ne on yhtä ihania yllätyksiä ku nämä jo tulleet lähetykset. Sain perjantaina myös erillisen postikortin snyyltä, jossa oli vihje kuka oot, mutta en ehi sitä selevittämään. Kuten jo sannoin aikasemmin, mulle tuli yks aavistus ja se aavistus sai vahavistusta nyt. Voin olla kyllä täysin väärässä. Onneks ei oo aikaa ehtiä johtolankoja. Haluan säilyttää sallaisuuen loppuun asti. :D

Palijastetaan lopuks yks pieni juttu. Meille tuli tämmöstä perheen lissäystä myös 1,5viikkoa sitte... :)