tiistai 22. syyskuuta 2009

Hän on täälläPalijastetaan vihdoin tännekki lopputulos. :)

Pikku prinssi näki päivänvalon 18.9.2009 klo 23.34. Paino 3415g ja pittuus 50cm. Kaikki meni hyvin. Pojan aattelin ite tulevan, vaikka kaikki lähes tulukoon veikkas meille tyttöä. Paula arvas oikeen ja perustelutki oli osuvia:
Paula kirjoitti...

Miksi tehä monensorttisia lapsia ;) Pääsee vähemmällä, ku kaikki on yhtäsorttia ;) Eli poika taitaa olla edelleen ja syntyä vois 18.9. Onnea tulevaisuuteen!

Paulalle lähtee jossaki vaiheessa jotaki palakintoa, mutta voi kestää hetken ennen ku saan paketin matkaan. Ymmärrystä... :)

Synnytys oli nopia ja löi ällikällä mut, vaikka jo "konkari" oonki. Iltapäivällä olin klo 17-19.30 kansalaisopiston Ekologinen kangasvaippa -kurssilla eikä sillon ollu vielä merkkejä synnytyksestä. Kotia ajellessa klo 19.55 tuli ensimmäinen supistus ja siittä noin 3,5tuntia ni poika oli maalimassa. Sairaalassa ehittiin olla vajjaa tunti ku vauva jo synty. Hyvä näin.

Kätilön kysyessä minkä väriset martta-sukat haluan vauvalle, olin tietysti heti perillä asiasta. Vihreät valihin.

Tikkaus oli mukana, vaikkei sitä juurikaan tullu tehtyä. Sukantekele eteni tämän verran mitä puikoilla nyt on. Tarkotus oli ottaa mukkaan revontulihuivin ohoje ja lanka, mutta jostaki syystä joku jätti langan kerihtemisen viimetinkaan ja niin se jäi kotia.

Nyt keskityn vauvan nuuhkimiseen ja hoitamiseen. Tietysti myös toipumiseen. Palaan kun aika on kypsä.