torstai 10. syyskuuta 2009

Pakettisatteessa

Ei valamista vaikka niin viimeks luppailin. Kenellä se päättelykeiju luuraa? Voisko sen lähettää välillä meille? Tuola on oottanu pojan neuletakki jo viikon, että joku viimeistelis sen. Tällä kertaa pakettisadetta...

Alakuviikosta mua on hellitty oikeen kunnolla. Anteeks etten oo paketteja täälä esitelly aiemmin, *häpiää*. No tottuuen nimissä en oo ehtiny koko viikolla konneelle kertaakaan. Ohojelmaa on ollu, sovittuja menoja ja sairaan lapsen hoitoa (enterorokko iski kera korvatulehuksen, silimätulehuksen ja kuumeen). Keskiviikkona oisin ehtiny päiväuniaikana kirjottamaan, ni oli sähköt poikki. Uskokaa tai äläkää, totta se on! Pitemmittä puhheitta esittelen mitä postinkantaja on mulle selekävääränä kantanu. Oon tosi kiitollinen kaikesta saamastani. Tämmösiä lahajuksia en saanu ennen, siis ajalla ennen blogia.

Maanantaina sain ensimmäisen lähetyksen, jonka lähettäjäks palijastu kevvään sny Suona, jolle lähettelin paketteja. Suona halus kiittää mua mukavasta sny-kierroksesta. Olin vallan hämmentyny. En mittään kiitoksia osannu oottaa ennää ja ilostuin tästä lähetyksestä. Paketista palijastu juna-sukat vauvalle, 2 kerrää mohairlankaa ja minttuhuulirasva. Nuo juna-sukat on ollu tekolistalla jo kauan, mutta nytpä mun ei tarvihtekkaan tehä niitä. Huulirasva loppu justiin, joten se tuli tarpeeseen. Langat on uusia tuttavuuksia ja niistä syntynee joskus hamassa tulevaisuudessa huivi, ehkä. Kaunis kiitos Suonalle mukavasta paketista. :D

Tiistaina tuli paketti snyltä. Tätä lähetystä olinki jo oottanu... Tiesin sitä oottaa sillä snyni siittä vihjaili blogissa. Olin ihan täpinöissäni ku pakettia avasin. Tietenki ihan rauhallisesti sen avasin, virn*. Ensimmäisenä paketista sain kouraani ihanan vauva-kortin. Aivan lutunen, eikö ookki? Kirjasen *Käsineitä* otin seuraavaks hyppysiini. Vielä ei puikoille hypänny mittään, mutta kunhan on aikaa tutkailla kirjaa tarkemmin, niin ehkäpä sitte puikot saa kyytiä. Lisäks paketti sisälsi ihanan monivärisen Fame trend-lankakerän, uusi tuttavuus tämäkin. Lanka on tosi mielenkiintosen näköstä, kiinnostas tietää miltä se näyttää puikoilla… Mitähän tästä tekis itelle, pohtii*. Suklaata, jonka kanssa olin kerranki tooosi maltillinen ja söin sen vasta seuraavana päivänä, ku olin kuvannu paketin. Kuulakärkikynät snyni oli laittanu mukkaan, koska kerrään mainoskuulakärkikyniä. Kiitos kiitos kovasti, niin paljon että riittää! Paketti oli mielunen todellakin. :D


Keskiviikkona sain vielä yhen muistamisen. Aattelin tiistaina ettei kaks iliman kolomatta ja näin käviki. Voitin fufoilu-tempauksessa kesällä ja palakinto tuli eilen. Täytyy tunnustaa, etten kyllä ihan oo varma mikä tuo on. Avvaimenperältä se vaikuttaa, mutta onko sillä joku muuki käyttötarkotus? Kuten neulatyyny tms? Luulisin, että sieni on käsintehty… Kiitos Marelolle muistamisesta.

Raskausviikot alakaa täyttyä (39+5), mutta ei oo supistellu tai ollu muitakaan oireita. Kyllähän tuota aavistelinki aikaisempien kokemuksien perusteella, mutta silti toivoin, että josko tällä kertaa pääsisin lähölle aiemmin. Nyt on nakit sen verran turvoksissa ettei neulominen oikeen onnistu. :( Outo olotila. No ehkä saan sen takin viimeisteltyä. Se on hieno vaikka ite sanonki. Oottakaa niin näette.

(pssssst. arvailla voi vielä pari päivää....)
Arvontaan ei voi ennää osallistua!

17 kommenttia:

 1. Sää oot pitäny snyytäs jännityksessä, täällä jo on arvailtu että joko se on synnärille menny, hukkuko paketti postin toimesta vai että se oli pieleen mennyt ylläri.. Noh, huh ei mittää noista!! Hienoo että on mieluinen :)

  VastaaPoista
 2. Voi että, eikö vielä ollutkaan syntynyt...minä nääs arvailin tuolla aiemmin että 5.9...:)
  Kivoja paketteja olet saanut.

  VastaaPoista
 3. Sekö oliki sitä enterorokkoa!Käytit vissiin tohtorilla;);)
  Upeita lahjoja sulle on postissa tullutkin,varrohan vaan,ku synnäriltä nyytin kans kotia selviät,sitte se vasta alakaaki postipojalla urakka.Selekä vääränä kantaa pakettia ym teijän osotteeseen!
  Onnea matkaan!;);)

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen kaivannut,että missäs olet!
  Kivoja paketteja olet saanut. Olinpa huomaavinani,että langat ovat kaikki vihreäsävyisiä. Eihän vain vihreä ole sinun(kin) lempiväriäsi. Ja mikä sattuma, minulla on puikoilla(yksillä niistä lukuisista)huivintekele saman värisestä FAME trendistä.
  Hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Kivoja paketteja oot saanu... postista on mukava saada yllätyksiä...
  Ihanat nuo vauvan sukat:)
  Ja vielä ootellaan syntymäpäivää... ollaan kuulolla..

  VastaaPoista
 6. Voi sentään, se päättelykeiju oli ainakin tänä aamuna meillä, käsken sen heti lähteä teillepäin! :)

  VastaaPoista
 7. Kivoja paketteja oot saanut.
  Siit tiimalasikantapäästä,helppo ja nopee ku oppii.Mie opettelin sen Ullan ohjeella
  http://www.ullaneule.net/0104/neuvot_tiimalasikantapaa.html
  Muutamankerran piti neuloo ihan ohjeen mukaan ennenku jäi mieleen.Kantsii kokeilla =0)

  VastaaPoista
 8. Hyvää alkanutta viikkoa!
  On mahtavaa tai ihanaa ystävien muistamien.
  Ystävien muistamisella jaksa taas
  pienen matkaa...

  VastaaPoista
 9. kurkkimassa täälä... josko jo vauvauutisia...
  Jaksamista arkeen!!

  VastaaPoista
 10. Kävin kurkkamassa vauva uutisia. Ne on sellaisia ihania uutisia...

  VastaaPoista
 11. Snykin kurkkii...

  Tiedätkös, seuraavan kuun lähetys on jo melkein valmiina...

  VastaaPoista
 12. Hengessä mukana ollaan... ja ootellaan....

  VastaaPoista
 13. Kävin kurkaamassa... toivottamassa hyvää huommenta!

  VastaaPoista
 14. Sain luvan sinulta,jotenka paljastan siis muillekin lukijoille uutiset,jotka sain kännykkääni eilen aamulla:Poika syntynyt 18.9.:):)Siispä aivan hurjan paljon onnea koko perheelle ja etenkin sille suloiselle pikku-pojalle,jonka tuoksussa saat nyt huoletta elellä!
  Runon sanoin:
  Onnen lapsen,
  pienen ihmeen
  kannoit alla sydämen.
  Nyt on onni täydellinen,
  syliisi saat ottaa sen.
  Tunnet käden pienen hennon,
  tunnet posken pehmeän.
  Voisko olla kauniimpaa
  kun alku uuden elämän!

  VastaaPoista
 15. Paljon onnea koko perheelle
  ja pienelle perheen lisälle..

  VastaaPoista
 16. Paljon Onnea koko perheelle ja pikku pojalle!
  <3
  toivottaa SNY

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.