lauantai 4. heinäkuuta 2009

Oma Koti Kullan Kallis

Otsikko kertoo kaiken olleellisen tämän hetken tunnetilasta. Mieli on tosi kiitollinen omasta kojista ja siittä, että muutto suju kutakuinki hyvin. Talo näyttää jo asutulta ja ainaki puolet tavaroista on löytäny paikkansa. Just miehen kans tuumattiin, että on vaan niin mukava olla kotona. No ei me olla oltu pelekästään omalla porukalla. Alakuviikko (ma ja ti) muutettiin täysillä ja tähän mennessä vieraita on käyny jo 3:t, jos muuttoapulaisia ei lasketa. Nyt tuntuu, että pieni tauko laatikoitten purkamisesta on paikallaan. Onneks on viikonloppu ja huomenna ansaittu lepopäivä. Kesälomareissua on suunniteltu, mutta ku ei täältä kotua huvita lähtiä mihinkään. On me yks pieni reissu tehtykki, mutta suunnitelmissa on käyä sukulaisissa Vaasassa ja katsastaa jottain Vaasan huvipuistoja perheen kera.

En oo neulonu monneen viikkoon ku muutaman rivin. Eilen illalla yritin ja tuntu ettei ossaakkaan ennää ku on ollu niin pitkä tauko. Punanen neuletakki on eenny vain muutaman kerroksen, joten ei kuvvaa siittä nyt.

On kyllä ihanaa ku sai kaikki langat ja ompelutarvikkeet kaappeihin ja laatikoihin. Ei tarvi penkoa jottain kuppasta pahavilaatikkoa että "täälä jossain niitten piti olla". Lankoja en oo purkanu pusseistaan pois, ku en oikeen tiiä miten ne säilyttäsin. Laatikot ois varmaan kova sana, mutta ei siis pahavisellaset ;)

Ehkä täälä vielä joskus esitelään jottain valamistaki. Nyt vaan kiinnostaa enemmän tää (pankin) Oma Koti ja on hyvä olla iliman käsitöitäki. Tässä muutama kuva: mun lankakaappi, yks ompelutarvikelaatikko ja parit tapetit.


Olohuoneen tapetti

Meiän makkuuhuoneen tapetti siis mun ja miehen :)

Ootuksesta kiinnostuneille: viimeset 10 viikkoa pyörähti käyntiin tännään ja selän pakotuksesta sen huomaa; kasvava vatsa painaa. Mittään tekemistä ei oo tietenkään sillä, että fyysinen kunto on... öööööö tosi heikko. Pian mulla on jo nyytti sylissä :)

17 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Nätit tapetit on seinillä!

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin! Ja orotukseen myös :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin toivottelen onnea kaikkeen vaan.

  VastaaPoista
 4. Huh, on teillä urakkaa. Muutot on minusta ihan pahimpia, itsellä 15 takana ja nyt tuntuu ettei ikinä enää. Voimia loppumetreille!

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin!
  Onhan teillä loppuelämä aikaa laitella niitä tavaroita paikoilleen.. nauttikaa omasta kodista!
  Oli mukava nähdä. :)
  Jaksamista!

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin ja voimia loppumetreille!! Se vauelin potkutus siellä mahassa on jotain käsittämättömän ihanaa!

  VastaaPoista
 7. Jotenkin niin tuttua! Onnea kaikesta ihmeellisestä! Huomenna mennään "kauas" katsomaan pojan perheen omaa kotia, siis jonkun rakentamaa ja heidän pankin kautta omaksi ostamaa! - Laittaisin hevosenkengän ovenpieleen, jos kulkisi kommentin mukana!

  VastaaPoista
 8. Kirjotin sulle terveisiä äsken, nii se hylättiin... ei vissiin ollu julkaisukelpoista;)
  Kirjotetaan sitte jotain aivan muuta.. :)
  Kurkkimassa täällä taas oon.. josko olis jotain uutta..
  Mukavaa kesää ja jaksamista arkeen!

  VastaaPoista
 9. Onnea teille sinne uuteen kotiin! Ja onnea siihen nyytin odotukseen! Mukavia loppuviikon päiviä!

  VastaaPoista
 10. Onnea uuteen kotiin! Laitatkos vielä nimi- ja osoitetietosi iikku miukumauku nic piste fi, niin pistelen postilla :)

  VastaaPoista
 11. Ihanaa, että ootte päässeet laatikoinenne omaan kotiin :) Onnellisia ja mukavia hetkiä koko perheen kera ja onnellista loppuodotusta!!

  VastaaPoista
 12. Monen mutkan kautta ensivisiitillä :) Onnea uuteen kotiin! Täältä blogimaailmasta löytyykin pilvin pimein "hengenheimolaisia" :D

  VastaaPoista
 13. Heissan!

  Terveiset Perhosta (jossa kyläilen tässä Aulikilla); hieno blogi ja paljon kivoja tuotoksia Sinulla! Itse en ole neuleisiin hurahtanut, mutta voin kyllä ymmärtää niiden viehätyksen.. Hauskaa varmasti nähdä kätensä jälki ja saada kaunista ja käyttökelpoista valmista.
  Kaunista kesää ja kaikkea hyvää!
  t. Katja -täti

  VastaaPoista
 14. kävimpä mäkin tutustumassa sun blogiin viimein.hyvää kesän jatkoa vaan.t:mv PERHO

  VastaaPoista
 15. Mau! :)

  Mikä muuten on uusi osoitteesi? Jos viitsit laittaa sen mailina tulemaan miulle kun on yksi paketti mikä on pitänyt lähettää jo toukokuusta lähtien, mutta en ole ehtinyt. :/ *häpeää*

  Juu, kaikki tuoreet vihannekset, marjat yms. on niin ihania <3

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.