lauantai 4. heinäkuuta 2009

Oma Koti Kullan Kallis

Otsikko kertoo kaiken olleellisen tämän hetken tunnetilasta. Mieli on tosi kiitollinen omasta kojista ja siittä, että muutto suju kutakuinki hyvin. Talo näyttää jo asutulta ja ainaki puolet tavaroista on löytäny paikkansa. Just miehen kans tuumattiin, että on vaan niin mukava olla kotona. No ei me olla oltu pelekästään omalla porukalla. Alakuviikko (ma ja ti) muutettiin täysillä ja tähän mennessä vieraita on käyny jo 3:t, jos muuttoapulaisia ei lasketa. Nyt tuntuu, että pieni tauko laatikoitten purkamisesta on paikallaan. Onneks on viikonloppu ja huomenna ansaittu lepopäivä. Kesälomareissua on suunniteltu, mutta ku ei täältä kotua huvita lähtiä mihinkään. On me yks pieni reissu tehtykki, mutta suunnitelmissa on käyä sukulaisissa Vaasassa ja katsastaa jottain Vaasan huvipuistoja perheen kera.

En oo neulonu monneen viikkoon ku muutaman rivin. Eilen illalla yritin ja tuntu ettei ossaakkaan ennää ku on ollu niin pitkä tauko. Punanen neuletakki on eenny vain muutaman kerroksen, joten ei kuvvaa siittä nyt.

On kyllä ihanaa ku sai kaikki langat ja ompelutarvikkeet kaappeihin ja laatikoihin. Ei tarvi penkoa jottain kuppasta pahavilaatikkoa että "täälä jossain niitten piti olla". Lankoja en oo purkanu pusseistaan pois, ku en oikeen tiiä miten ne säilyttäsin. Laatikot ois varmaan kova sana, mutta ei siis pahavisellaset ;)

Ehkä täälä vielä joskus esitelään jottain valamistaki. Nyt vaan kiinnostaa enemmän tää (pankin) Oma Koti ja on hyvä olla iliman käsitöitäki. Tässä muutama kuva: mun lankakaappi, yks ompelutarvikelaatikko ja parit tapetit.


Olohuoneen tapetti

Meiän makkuuhuoneen tapetti siis mun ja miehen :)

Ootuksesta kiinnostuneille: viimeset 10 viikkoa pyörähti käyntiin tännään ja selän pakotuksesta sen huomaa; kasvava vatsa painaa. Mittään tekemistä ei oo tietenkään sillä, että fyysinen kunto on... öööööö tosi heikko. Pian mulla on jo nyytti sylissä :)