keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Kesän ihanuuksia

Kiitos kaikille kommentoijille onnentoivotuksista liittyen uuteen kottiin ja vauvelin loppuootukseen. En oo niihin vastaillu, sillä oon ollu konneen ulottumattomissa. Kiva, että kävijöitä on riittäny, vaikka harvakseltaan oon tänne kirjotellu. Luvassa piiitkä postaus. Rentou'u ja ota vaikka joku kiva neule viereen ennen ku alotat lukemisen tai kuppi kahavia. Valamista? Sitte menoks...

Dippaadai dippaadai, postipa toi mulle tännään jottain tosi kivvaa. Bongasin Elämää -blogissa 30 000 ja sain siittä hyvästä mahtavan palakinnon. Riikkis oli taannoin aarrevaihossa parini. Alloin jo eppäillä, että onko hän säilyttäny tietoni ku paketti oli niin osuva. Se oli kasattu ajatuksella ja lämmöllä ihan takkuulla. Ensikski sain itelleni Regian sukkalankaa. Onkohan Riikkis käyny vakkoilemassa missä kunnossa mun villasukat on? Varmaan. Ne on aivan nyppyyntyneet ja lörpähtäny, joten saa hyvällä syyllä tehä uuet sukat. Langan värit on ainaki kerällä pirtsakat, toivottavasti valamiinaki. Sukkien teossa vois nyt sitte samalla vihdoin ja viimein kokkeilla niitä minipyöröjä. Paketissa oli muutaki... Rentouttavaa jalakageeliä, joka tuli tarpeeseen ku oon seissu tolopillaan monta päivää purkaen muuttolaatikoita. Saunaan kiva pesulapanen tai kuorintakinnas (en oo varma kumpi tuo on). Suklaata, joka oli hyvvää. No on sitä vielä vähän jälellä. Ja persolaukku ku oon, ni tietysti oon syöny sitä yksikseni. ;) Suklaa oli lemppariani minttusuklaata ja sattumoisin laktoositonta eli massu kiittää ja kumartaa. Mukana oli myös pieni saatekirje. Kiitos Riikkis kivasta ja sopevasta paketista. Varmasti langat tullee neulottua jossain vaiheessa. Rentouttavan jalakageelin käytän jo tänä iltana saunan jäläkeen. Uutta saunakinnasta vois testata saunareissulla myös. Hemmottelua tiedossa. Kyllä mun nyt kelepaa. Jee. Kiitos niin palijon että riittää. :) :)

Pakettikuori oli Marimekon vihkiruusu -kuosia. Meillä on tännään sattumoisin hääpäivä eli sopi hyvin tähän päivään. Ei olla juhulittu mitenkään, tässä kotona päivä on menny. Mies teki lapsille hiekkalaatikon ja ite oon tuskaillu nuitten purkamattomien laatikoitten kans ja koittanu saaha niitä vähemmälle. Aaarrrggghhhh. Ei huvittais kahtoa nuita laatikoita koko kessää, joten pakko purkaa. No onneks ne loppuu aikanaan.

Reissussa on oltu kuten viime postauksessa vihijailin. Mummuloissa ja Vaasassa käytiin ja oltiin, mukavaa oli. Yli viikon mittanen reissaaminen alako ottaa silti voimille. Oli suorastaan huippusiistiä tulla kottiin. Vaasassa käytiin Wasalandiassa ja Edvininpuistossa. Tuo Edvininpuisto oli kyllä hauska. Pittää laittaa joitaki kuvia sieltä.

Juokse sinä humma kun tuo taivas on niin tumma

Oi sanoi siili, olen tunteellinen siili

Tämä töpselikärsä oli vallan hurmaava

Saisko olla kahavia?

Wasalandia-todisteita


Neuleaikaa oli ihan kivasti, sillä olin laiskajaakko koko reissun ajan. Istuin vain ahterini päällä ja tikkasin. Mahtuu yhteen kätteen ne kerrat ku laitoin ruokaa ja tiskasin tms. Siskoni välillä jopa patisti mua: sä et oo vielä neulonu yhtään tännään, ni pakkohan sitä oli uhrautua ja mennä neulomaan. ;) Kyllä neule eteniki aika palijon. Etu-takakappale on kainalossa asti. Alloin sitte säveltämään ohojeen kans, saa nähä menneekö purkuun. Toivotaan ettei kokonaan ainakaan. Mikähän vimma siinä oikeen on, ku aina pittää yrittää tehä enemmän ku ossaa. No ei palijasteta enempää, on jottain jännitystäki.


Onko muuten teille tullu jo uusi Novita? Mulle ei oo. Tein osotteenmuutoksen ajallaan eli syy ei oo ainakaan siinä. Olin aatellu, että lopetan Novitan tähän numeroon. Nyt ainaki tuo ajatus vaan vahavistuu ko lehti on tullu niin ussein myöhässä. Novita on tullu mulle 4 vuotta ja oon teheny ainoastaan 2 neuletta lehistä. Koko ajan oon neulonu, mutta ohojeet oon katellu pääasiassa netistä. Jonku toisen lehen voisin tilata. Hmmm... minkälaisia kokemuksia teillä on esimerkiks Suuresta käsityölehestä, Taito-lehestä, Modasta ym.? Luen aika vähän nuita. Muitaki harkihtemisenarvosia lehtiä saa vinkata.

Bloggailua on takana jo yli puoli vuotta, mutta puolivuotispäivä mennä hujahti ohi tuossa muuttohulinassa. Nyt kesällä ei oo ollu aikaa kirjotella, mutta jospa sitte talaven pimmeinä iltoina ehtis taas enemmän. Mua huvittaa jotenki ku en ite kertonu ku parille tyypille, että mulla on tämmönen blogiviritelmä. Mieski sai tietää vahingossa, että mulla on blogi. Joo, oon omituinen otus. Mies oli kertonu muutamalle tutulle ja sukulaiselle. Nyt on ollu joku kumma ketjureaktio vissiin, ku tuntuu että "kaikki" tietää tästä. Tullee paineita. Vaikka ei pittäis, mutta mutta... Ois kyllä ihan kiva tietää ketä kaikkia täälä käy, vink vink vaan. Mukavaa heinäkuun jatkoa kaikille tasapuolisesti. Hymmyillään ko tavataan. :)