perjantai 19. kesäkuuta 2009

Kuulumisia

aattelin vähän kirjottaa, ettei kaikki lukijat kaikkoa ku ei päivityksiä tuu. Muutto lähestyy ja lähestyy, mutta sen asian etteen ei oo tehty mittään. Täälä on maattu sängyn pohojassa kirjaimellisesti tästä viikosta 2 päivää ja 2 muuta päivää on ollu toooosi väsyny ja saamaton olo. Sain keuhkoputkentulehuksen. Tautiin liitty pientä lämpöä (joka on mulle ainaki se pahin) ja semmonen yskä, että tuntuu keuhkot tulevan pihalle. Keuhkoihin pistää ihan kivasti myös. Neulomukseen en oo koskenu koko viikolla! Eli kunnossa en tosiaankaan oo. Huoks*. Täytyy yrittää parantua ettei muutto mee ihan pipariks. Onhan tässä aikaa vielä reilu viikko...

Viime viikonloppuna oli KIP, mutta tiesin jo etukätteen etten sinne mee. Oltiin Ahavenlammilla viettämässä appivanhempien synttäreitä.
KIPpailin sielä yksikseni nuotion loimussa. Ja neule haisee nyt nii-in savulle että huh huh. Pitäs varmaan tuulettaa sitä. Onhan se ihan kiva lisäaromi tietysti, mutta... Eli punanen neuletakki on edenny sen verran, että sitä on puolet enemmän ku viime kuvassa. Hittaasti hittaasti joo. Saa nähä valamistuuko se ennen vauvan syntymää. Kesken ei oo muita töitä. En oo osannu alottaa vielä muuta, vaikka yritän muuttaa ajatusmaailmaani toisenlaiseks eli että kesken voi/saa olla usiampiki työ.

Mitäpä muuta? Juhannuksena grillataan ja ollaan yhessä. Yritetään toipua flunssasta. Lääkäri lohutti mua, että tähän kuuluu sitte semmonen 3 viikon sitkeä yskä. Jee jee. Oon ollu ison mahan kans flunssassa myös kahessa eellisessä raskauessa. Ei oo kiva yskiä masuasukin kans. Näillä aikasemmilla kerroilla on siinä rykimisen tiimellyksessä lihas revähtäny kylestä ja se jos mikä on mukavaa. Jokkainen hengenveto sattuu. Tuota sammaa pelekään nytki, jos kerta kolome viikkoa pittää röhiä ja köhiä ku puolijauho. En ees halua aatella. Piristäkää mua. Meinaa taas synkkyys iskiä. :(

Meillä voi olla nettipimentoa muuton jäläkeen hetken eli konneelle on turha sillon tunkea, tämä oli siis ihan itelle muistutus. ;) No toivotaan, ettei mee kauan iliman nettiä, koska mennee moni hyvä blogikirjotus muuten ohi. Yrittäkää ymmärtää, jos täälä on hilijasta. En ossaa päivittää, ku ei oo neulerintamalla esiteltävää.

Lopuks toivotan kaikille lukijoille tasapuolisesti hyvvää juhannusta näitten kielojen kera! Muistakaa tärkiät asiat: vesillä pelastusliivit, tiellä raittiina ja muutenki. :)