perjantai 5. kesäkuuta 2009

Sekalaista höpötystä

Ei mulla mittään valamista oo tällä kertaa. Tää teksti on asiasta toiseen hyppimistä. Ei ajatus kulukenu. Soooori. Ihan äkkiä vaan villautan mitä posti toi kuluneella viikolla. Lankaa Tapiolta ja Mervillasta. Tapiolta Mandarin petitiä 7 kerrää, tarjouksessa ollutta safrania 9 kerrää sekä Mervillasta vyyhin vironvillaa (eka mulla ikinä). Mandarin petitit mennee kesken olevaan neuletakkiin. Safraneista pitäs tulla mulle lyhythianen neuletakki. Vironvillasta tullee revontulihuivi. Itelle siis kaikki. Oon itsekäs, nih. Eikö ookki ihania lankoja? Joo ja ne on mun!


Ihastuin tuohon vironvillan värisävyyn ku näin tämän huivin.

Aattelin tuon safranin olevan turkoosia ja turkoosina se myytiinki, mutta kyllä tuo on enemmän sinistä. Vrt. mun turkoosiin paitaan. No kiva väri silti.

Voitin Vauvantuoksuisia haaveita -blogin arvonnassa ihanan vauvanmyssyn. Sain ite valita minkä värisen haluan. En tiiä kumpi tuleva tulokas on, mutta veikkaan poikaa. Ehkä tällekki on vielä joskus käyttöä, virn*. Ihan tosi, ei kauhistella sielä.

Kyselin joskus taannoin blogissani millasta minipyöröillä on neuloa. Oli mukava huomata, että vielä pitkän ajan päästäki joku oikiasti lukkee mitä oon kirjottanu. Heini oli jättäny kommentin, että haluanko kokkeilla niitä pyöröjä. Mä aivan H-moilasena että täh? Tottakai haluan, mutta ku mulla ei oo niitä, enkä viiti ostaa niitä vain toetakseni "en tykkää näistä". Heini lähtetti pyöröt mulle puolen vuojen kokkeiluun. Siis aatelkaa. Tosi mahtavaa ja reilua. Oikiasti, tämmösiä ihimisiä on vaan täälä blogistaniassa. Lupasin korvata Heinille jotenki, jos en osta pyöröjä. Vielä en oo ehtiny testaamaan...

Sny-kierros on loppunu, mutta oon unohtanu kertoa kenen sny olin. Laittelin paketteja Suonalle Suonamaisuuksia -blogiin. En kuvannu omia paketteja, en muistanu. Tässä linkit paketteihin: helmikuu, maaliskuu, huhtikuu ja toukokuu. Sny-kierros oli niin mukava, että syksyllä lähen varmaan uuestaan mukkaan.

Puikoilla on tällä hetkellä vaan se punanen neuletakki itelle, jonka "alakulangat" (4 kerrää) sain Shamina-snyltäni ja johon tuli Tapiolta lissää lankaa. Äiti-Puffa on mua kyllä koittanu houkutella pahheellisen neuletavan piiriin = monta työtä kesken yhtä aikaa. Tsih. Varmaan jou'un kohta siirtymään siihen, ettei mee maku tuosta neuletakista ku sen teko on aikamoisen hiasta.

Muutama on ihimetelly kommenteissa, miten oon niin nopia neulomaan ku mulla on suurperhe. No eikös se oo niin, että siihen jää aikaa mihin sitä haluaa jäävän. :) Siinä mun neulomisen salaisuus.

Jos musta ei kuulu mittään lähiviikkoina, pakkaan tavaroita, siivoan, puran laatikoita jne. Muutto lähenee, vaikka se siirtyki kuun loppuun. Mukavaa...