torstai 14. toukokuuta 2009

Vuosi lissää taas

Niinpä se on vuosi taas menny ja mittarissa ikkää lissää. No enhän mä vanha oo vieläkään, vaikka joku on voinu aatella mua vanhemmaks viien lapsen perusteella. Joo täytän tännään 29v! Ei tää oo mikkään aprillipila, ihan totta. Nuorena ehtii. ;)

Juhulapäivän kunniaks tuli eilen iiiiihana postipaketti snyltä. Osasin ootella pakettia, mikä lie etiäinen mulle niin kuiskutteli, että postia tullee. Eilen siivotessani näin postiauton tulevan. En kuitenkaan kiirehtiny postia hakemaan, sillä aattelin, ettei vielä tuu mittään "erikoista". Yllätys oli melekonen, ku sitten postin hain, että sielä oliki paketti jo nyt. Siivosin rauhassa loppuun ja avasin paketin urakan päätteeks. Eka pettymys valtas mielen: kaulaliina. Niitähän mulla on riittävästi. Huivi oli taiteltu niin ovelasti, ettei sitä voinu arvata kolomiohuiviks. Hyvä veto, sny. Levitettyäni "kaulahuivia", oli hengitys salapautua, niin upea kolomiohuivi paketista paljastu. Aivan ihana! En oo tuohon malliin ennen törmänny, liekö snyni oma ohoje? Paketissa oli myös kaunis itsetehty kortti. Suuret kiitokset sulle snyni tästä upeaakin upeammasta syntymäpäivämuistamisesta. Huivi oli tosi mukava yllätys. Kuvat kertokoot lissää, vaikka ovatki epäseleviä. Väri ei oo oikia missään kuvassa, harmi vaan, oikiasti huivi on tummempi sinivioletti.Jännityksellä jään oottamaan viimestä sny-pakettia. :)

16 kommenttia:

 1. Hieno huivi! Onnea päivänsankarille! :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon vielä kerran :)! Kiva että tykkäsit huivista. Sen kanssa meinasi tulla vähän kiirus, viime keskiviikkona vasta huomasin kalenterista että synttärisi on jo näin lähellä O_O. Piti sitten keksiä joku nopeatekoinen huivimalli joten päädyin yhdistelemään eri neulekuvioita Evelyn A. Clarkin kirjasta Knitting Lace Triangles. Aika tiiviissä tahdissa sai tikuttaa mutta sain kuin sainkin sen pingotukseen sunnuntai-iltana.

  VastaaPoista
 3. Mari: Tattista taasen! Eikö vaan ookki hieno huivi.

  Sny: Kiitos! Aattelinki, etten oo tuollasta huivia aiemmin nähäny ja oikiassa olin. Hienosti oot osannu ite soveltaa huivin mallineuleista. :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon! Kateeksi käy, kun ikäsi alkaa vielä 2:lla ja sait noin upean lahjan... ;)

  VastaaPoista
 5. Kaisa: Kiitti kovasti. Hih, itekki tuntee välillä ihtensä "teiniks", vaikka pitäs tuntia varmaan viisaaks ja kokeneeks. Kyllä lahjasta saa olla kade, on se niin ihana. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana huivilahja! Upea!
  Hurjan paljon onnea synttärisankarille!

  VastaaPoista
 7. Rose-pipo-asiaa: meneekö sulla siis koko levennys-kavennus-homma vinoon? Ethän usko mallikertakaavioon, jonka mukaan kerroksen alussa neulotaan tietty määrä oikeaa ja sitten kavennus/levennys? Kerroksen vaihtumiskohta nimittäin siirtyy vähitellen lähemmäs I puikon alkua ja lopulta IV puikolle, eli jos neulot kaavion mukaisen määrän oikeita silmukoita aina I puikon alkuun, niin levennys/kavennus siirtyy.

  Äh, tulipa tästä nyt sekava...

  VastaaPoista
 8. Tein täysin Rosen ohjeen mukaan, eli ihan ohjeen silmukkamäärillä (myös sen alun "hörsellyksen". Aiemmin olen tehnyt myös Bluebellin, siitä löytyy tietoa täältä.

  VastaaPoista
 9. Kusti lähti polkemaan sinne päin tänään... :D

  VastaaPoista
 10. Ootpa saanut ihanan sny-paketin! Tosi upea huivi kyllä :) Jos sä haluat koeneuloa tai lukasta noi ohjeet läpi, niin laita mailia. Lisäsilmät ei ole koskaan pahitteeksi :) Mailiosote löytyy profiilista, tai ainakin pitäis löytyä :D

  VastaaPoista
 11. Tulin heti tuoreeltaan vastavierailulle, tosi kiva kun jätit kommentin:)
  Selailin blogiasi ja en ole tainnut tänne aiemmin eksyä mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, nythän osaan.
  Tosi ihanan huivin sait, onnea sinulle!
  Kaunis on tuo Aura huivi tuolla aiemmmin, ja hieno fufo valmistumassa!

  VastaaPoista
 12. Minäkin ensi/vastavierailulla. :)
  Ihanan lähetyksen olet SNYltä saanut. Ja rutosti onnea; nyt sitten taas 18 mittarissa yhden lisävuoden kokemuksella!
  On hauska lukea kirjoituksiasi; itse puhun eri murretta, joten joudun hiukan rassaamaan aivojani!

  VastaaPoista
 13. Kaisa: Joo viimeinki tajusin missä meni mehtään.

  Sny: Huih, jännittää.

  Talutin: Laitoin mailia tulemaan. :)

  Eila: Kiitos onnitteluista ja huivi-kehuista. Fufo on edenny kovasti jo mutta ei vielä valamiiks asti. Tervetulua uuestaanki.

  Äiti-puffa: Kiitos onnitteluista. Toivotaan ettei murre aiheuta liikaa päänvaivaa. Tervetulua uuestaan.

  VastaaPoista
 14. No vähän myöhässä, mutta onnittelut silti!

  Ja tsemppiä sen ufon kanssa! Miten voikin joku lanka/työ joskus vastustaa niin mahottomasti? Mutta kyllä se siitä :). Varmaan!

  VastaaPoista
 15. Helmis: Kiitos, ei tuo "myöhästyminen" haittaa. :) Ufon kanssa on edetty, mutta ny ku pitäs alakaa yhistämään ylä- ja alaossaa ni tuli stoppi. Huoks* Mitenkähän sen jarrun sais pois päältä?

  VastaaPoista
 16. Tunnustan lähettäneeni sinulle sny-postia eli oikein arvasit :).

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.