torstai 22. marraskuuta 2012

Uusi tulokas (pikapäivitys)

Heipå dej pitkästä aikaa! Oikeen nolottaa ku en oo saanu käytyä ilimottautumassa. Kaikki meni hyvin ja vauva on jo yli 2 kuukautta vanha. Ihana tumma-hiuksinen ja ruskea-silimänen poika sieltä tuli ja nyt meillä on 7 veljestä ja 1 tyttö! Vautsi vau!! En ala postailemaan sen kummemmin nytkään, sillä meiltä hajos tietokone lokakuun lopulla. Tämä nykynen on sellanen monta vuotta vanha varakone, jossa ei oo mittään ohojelmia, vain netti pelittää juuri ja juuri. Ei saa laitettua kuvia, eikä mittään muutakaan. Saapa nähä kuinka kauan tätä oikeen kestää, mutta olokaa kärsivällisiä.... :)

16 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea! :) Sinulla kyllä riittää puuhaa lapsikatraan kanssa, mutta varmaankin isommat ovat kovasti avuksi pienempien kanssa. :) Nyt teillä on sitten 7 veljestä muutenkin kuin vain lankakopassa. ;)

  VastaaPoista
 2. Oikein lämpimät onnittelut,ja onnen täyttämiä hetkiä teille kaikille.

  VastaaPoista
 3. Lämpimät onnittelut teidän perheelle :-)

  VastaaPoista
 4. Lämpimät onnittelut koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. Oikein lämpimät onnittelut sinulle. Pojat tuovat sit aikanaan tyttöjä taloon. Minullakin ihania miniöitä.

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Onnea! Blogissani on sinulle haaste, sellaista kevää vauvan äidin puuhaa...

  VastaaPoista
 7. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista
 8. Oikein paljon kiitoksia onnitteluista kaikille.

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.