sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kyh-raportti, osa I

Ekat valamistuneet kyhhit on puonnu puikoilta. Tää on sikasiistiä!! Valamistuneita on 9 kpl ja keskeneräsiä on 8 kpl. Yhessä vaiheessa meinas olla himppu outo-olo ku aina vaan piti alottaa uusia töitä. Lämpimät kelit toi sen ongelman, että muutaman villatyön jäläkeen jou'uin siirtymään kokonaan puuvillan neulomiseen. Tämä taas tarkotti sitä, että suunnittelemani lista KYHtöistä meni uusiin puihin, mut haittaaks se? ;) Iski myös blääh, mutta kanssakyhhäilijöiltä sain apua ja niin meno jatkuu. :)

MiniWurm on sulonen ja aivan ihanan värinen. Tottuuen nimissä tästä piti tulla isompi. Päätin etten pura, vaikka tajusin, ettei tullu sopivaa siihen päähän, mihin piti. Voihan sitä tehä uuen. Koko on mini, päänympärys tais olla 34 cm eli vastasyntyneen.
Kyh#3: MiniWurm 80s.
Lanka: SchoppelWolle Luxor
Puikot: 3,5 mm
2.6-5.6.2012
Mössykkä-lippis meinas olla haasteellinen, vaikka oli jo kolomas tälla mallilla tehty. Sain tehtyä lissäykset ok, mutta ku alako virkkaus, reuna ei totellu mua. Se lörpötti tai oli liian tiukka. Kolomas kerta tojen sano. Hyvä tuli loppujen lopuks. Sain toisen mössykkätillauksen ja se onkin puikoilla parhaillaan.
Kyh#2: Mössykkälippis
Suuri Käsityölehti 6-7/2009, malli 13
Lanka: Novita Tennessee
Puikot: 3,5 mm
Koukku: 3,5 mm
2.6-8.6.2012
Nukke sai uusia asusteita: ponchon ja pipon. Tosi noppeita ja kivoja projekteja. Mikä parasta sain tuhottua yhen jämäkerän kaapista. Tyttö on pyytäny hartaasti nukkeilleen vaatteita ja syntymäpäivän sattuessa sopivasti kesäkuuhun, päätin yllättää tytön. Olivat tosi mielusia kaikesta päätellen. 
Kyh#4 ja 5: Nuken verkkoponcho ja lakki
Novita 2006 kevät, malli 60
Lanka: Novita Teddy
Puikot: 5 mm
4.6-4.6.2012
Valamistautumisen talaveen ehin siis alottaa...Näissä lapasissa ei lopu varresta mitta ihan heti kesken. Lämmittää varmasti. Tässäki sain yhen keränlopun pois kaapista.
Kyh#7: Lapaset 40 s.
Lanka: Novita nalle kesä
Puikot: 3 mm
5.6-7.6.2012
Minipipoja on syntyny 2 kipaletta Jorvin kerräykseen. Näitä tullee vielä pari lissää. Jämäkeriä oon onnistunu hävittämään myös näissä pipoissa.
Kyh# 13 ja 14: Pipot 88 s. ja 90 s.
Novita Tennessee
Puikot: 3 ja 3,5 mm
13.6-14.6.2012

Aikasemmista alotuksista tämä issoin työ eli tytön mekko edenny pitsivaiheeseen. 

Tää hulluttelu on hauskaa. Ai, sannoin sen jo... Ihan kaikkia en esittele tällä kertaa, koska tämäki postaus on jo turhan pitkä. Lopuks kuva keskeneräsistä. Vielä viimenen viikko jälellä ja sitte kova loppukiri että saa kaikki valamiiks. Tästä on hyvä jatkaa. Tsemppiä muille hulluttelijoille!!!
Kyh#1 tytön mekko (violetti),
kyh#8 lapaset (vihreä raidall.),
kyh#9 sukat (siniraidall.),
kyh#11 mössykkälippis (vihreä),
kyh#12 slipoveri (musta),
kyh#15 mustikkalakki (sininen),
kyh#16 huivihattu (oranssi),
kyh#17 vauvan tossut (sininen alh.)

8 kommenttia:

 1. Ootpa ehtiny tekemään paljon! Mössykkä on ihana, kivan mallinen! Mulla on kanssa vielä hetken villainen neule työn alla, mitäs menin lupaamaan... =)

  VastaaPoista
 2. Joo tuohon hullutukseen en uskaltanu vielä mukaan ihan virallisesti. Vaikka melkein joka päivä sitä on tullu uus työ aloitettua ja villaista oon kyllä neulonu vaikka aikasempina kesinä ei oo villa napannu. Kylmä sää varmaan vaikuttanu asiaan. Sulla on kyllä mahtavia töitä tekeillä ja osa jo valmiinakin. Ja elä lannistu, kyllä ne lopukki aikanaan valmistuu. Mielenkiinnolla ootan tuota mekkoa mimmonen siitä tulee. Ittellä vielä se ylhäältä aloitettu kokeilematta.

  VastaaPoista
 3. Mahtavia juttuja oot saanu tehtyä,ei onnistuis minulta yksikään:)Tuo nuken asuste on aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. söpöjä hattuja! mulla ei kyllä edisty kyhit yhtään, sullahan on jo kivasti koossa. :D

  VastaaPoista
 5. Mahdottomasti olet saanut aikaiseksi. Söötti malli mössykässä. Nuken vaatteet ovat niin mieluisia. Olen joskus ommellut niitä ja kovasti ovat olleet tykättyjä :-)

  VastaaPoista
 6. Kauhiako aivan hengästyttää tuo sun neulomisvauhti.. ;)
  Oon minäki neulonu, sain neuloa lomareissun automatkat, ihan mukavasti tuli valamista. :)

  VastaaPoista
 7. Oletpas ollut tosi ahkerana kun esittelet vaikka mitä valmista.
  Mukavavia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 8. ihania pipoja ja kaikkea olet neulonu :)Mun mössykkäin mun pössykkäin :)

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.