perjantai 16. huhtikuuta 2010

Ahkeraliisan tuotokset

Tuhannet kiitokset kaikille revontulihuivia kehuneille. Niistä jokkainen lämmitti mieltä valtavasti. Huivi on ihana, vaikka ite sanonki.

Täälä on pistetty puikot viuhumaan oikeen urakalla. Kahtokaa ja ihhailkaa mun kätten tuotoksia tän viikon ajalta. Esittelyssä tunika itelle, kesäpaita tytölle ja muutama kesäpipo. Ensin oma tunika. Mallin otin yhestä sokoksen mainoksesta viime syksynä. Totteutus vaan ootti hetken. Nuo palamikot jou'uin ehtiä taas kiven takkaa, mutta kyllä kannatti. On ne upeat. En halunnu palamikoita muuta ku tuohon kappeleitten sivulle, koska ne on sen verran isot ja näyttävät. Shaalikaulus oli uus juttu, mutta eihän tuo niin vaikia ollukkaan. Oon sata prosenttisen tyytyväinen tähän. Väriki on niin mua. Mohhair tuppaa vaan hiukka kutittamaan, se on tietty miinusta. Mutta kokonaisuus on upea. Hihat on neulottu poimimalla silimukat suoraan käenteitten aukkoista. Hyvä tuli vai mitä sanotte?

Tytön kesäpaita on neulottu ylhäältä alaspäin. Tuo tekniikka on siittä mainio että voi sovittaa samalla. Tyttö oli toivonu paitaa jo pitkään ja viimein sai sen. Pitsi ja palmikot soppii hyvin pikkuneitille. Pitsikuvion etin vanhoista lehistä, joita jemmaan tuola kaapin perällä. Tyttö sai ite katella palamikot millaset tehhään. Hyvin nuo passaa yhteen. Paita on niin kesänen het että ja väri niin karkki! Nam.

Tässä mustikkapipo, pitsinen pipo Ullaneuleen sivuilta tytölle ja tuollanen päähänpinttymä. Tuon viimesen päähänpinttymän ohoje on ollu englanniks, mutta ku mä en enkkua neulo, ni sovelsin juu. Mitäs muutakaan sitä sillon tehhään. ;)

Vielä yks kerä niitten aikasempien seuraks. Pelastin sen ku oli sammaa värierrää vielä ainokainen. Se oli niin surullisen näkönen, että hellyin ottamaan senki mukkaan, olinhan vieny sen lajitoverit jo aikasemmin. Nyt tästä sais tehtyä vaikka mekon.... Suuruuenhullu minäkö? Eeeeen.

Joo on huono... Mutta ku ois ollu niiiiin tylsää esitellä vaan pelekkiä lankoja. Tähän tyyliin siis: ostin lankaa, ostin lissää lankaa ja vielä lissää. Ku halavalla sai. Mielikuvitus lähti liitämään ja tässä tulos. Tuollasia niistä pitäs syntyä. Aika näyttää. ;)

Lopuks arpavoitto, jonka sain viime viikonloppuna. Kiitos Suvi! Oli ihana nähä ja tutustua paremmin. Paketissa oli vaikka mitä. Oli herkkuja, jotka annoin lapsille (mä karkkilakossa 3,5kk!), rairuohon siemeniä ens vuojeks valamiiks, hammasharja pikkuselle (heti piti repiä se auki), servettejä, Rakas äiti-kirjanen, neuleohojeita, kortti ja lankaa, lankaa, lankaa... Omat arpavoitot vallan kalapeni tän rinnalla. Tyttö varraili jo itelleen vaaleanpunasta kerrää nuken vaatteisiin. Kiitos kaikesta vielä kerran Suvi! :)

Viikonloppuja kaikille! Tännään 10v. kihilapäivä.