sunnuntai 23. elokuuta 2009

Arvonta

ARVONTAAN EI VOI ENNÄÄ OSALLISTUA!! Lopputulos seleviää aikanaan. :D

Ediittiä siihen, mihin asti voi arvailla...

Lupasin eellisessä tekstissä, että piiaan saa veikata kumpi tullee ja millon. Jätä kommenttiin kumpaa veikkaat tyttöä vai poikaa ja päivämäärä millon tulokas näkkee päivänvalon ekan kerran. Lisäks toivosin, että jättäsit jonkulaisen tieon, mistä saan sitte kiinni eli joko blogin osotteen tai sähköpostin. Jos oot varma, että tiiän mistä tavottaa ni sitte ei oo pakko. :)

Laskettu aika on 12.9 eli viikot on nyt 37+5. Jos multa kysyttäs, lähtisin pian synnyttämään, mutta varmaan saan kykkiä tässä vielä piiiitkän tovin... Joo ei tarvi antaa hyviä neuvoja, kaikki on jo kokkeiltu ku oon nuo 5 lasta maalimaan saattanu. :) ;D
Laitetaanpa vähän avuks miten on eellisten kans menny.
1)poika 39+5
2)poika 41+4
3)tyttö 41+0
4)poika 41+1
5)poika 40+5
6)???

Arvailla saa laskettuunaikaan asti (12.9) tai jos syntyy ennemmin niin siihen asti kunnes kerron lopputuloksen. ;) Jonkunnäköstä palakintoa on luvassa, mutta vielä ei oo hajuakaan mitä se mahollisesti on, virn*.

Lopuks... ei tullu puron loppuista tumppuja vauvalle, mutta lapaset kumminki. Nämä on varsinaiset jämälapaset, sillä lankojen loppuja on käytetty vähän enemmänki. Nämä ei hivele ainakaan mun esteettistä silimää, mutta kyllä ne sielä hanskojen alla mennee. Pitäjä näille löytynee omasta sakista. Tuskin nämä kovin kestävät on, sillä perusteella että näissä on puroa ja hahtuvaista. Jos lapaset ei kestä, täytyy huovuttaa ne nukelle sopiviks ;)

Ohje: Tavislapaset kiilapeukulla, 32 silimukkaa
Langat: Puro, nalle ja hahtuvainen
Puikot: 4,5 mm