maanantai 12. joulukuuta 2016

Ei pöllömpiä pipoja

Tuli pieni tauko bloggaukseen vähän vahingossa. ;) Hups, ku aika ei vaan riitä kaikkeen vauvan hoion ohessa. ♥ Tämäki postaus jäi vaille jottain, ku niin hätäsesti kassaan kyhäsin sen, mutta menköön nyt näin.

Loppuvuojesta 2015 mulle esitettiin pyyntö neuloa muutama pöllöpipo helemikuussa oleviin myyjäisiin. Sain kuvan, minkälaisia toivottiin. Ohojetta ei ollu. Lupasin neuloa, vaikka rehellisyyen nimissä ei ois huvittanu.
Pöllöpipot 56 ja 60s.
Novita Kelo
Puikot: 7,0 mm
Tehty ajalla: 16.-17.2.16
Sen verran ressiä ohojeen puuttuminen aiheutti, että määräaika ehti kulua viikkoa vaille umpeen, ennen ku sain tartuttua hommaan. Google on pelastanu mut monesti, niin nytkin. Kuvan avulla etin ja löysin englanninkielisen ohojeen, jossa oli sopiva kaavio. Muuta en kaivannu.

Hommaa alotin lapsen sairaalakäynnin aikana, joka kesti muutaman tunnin. Ei muuta kuin silimukat puikoille. Eipä menny kauaa, niin knit pro puikon liimaus petti. Puikkojen vaihto. Pitemmät pyöröpuikot tilalle. Ei voi olla totta! Niille kävi tismalleen samalla tavalla. Puikkojen vaihto. Sukkapuikot. Työ eteni sen jäläkeen hittaasti, sillä silimukat meinas tippua koko ajan. Sopivan tillaisuuden tullen kävin ostamassa Novitan bambupyöröt. Ne oli ihan eri tuntuiset, eikä lanka soljunu puikoilla oikein mitenkään.

Deadline häämötti. Oli neulottava. Loppujen lopuks yhteen pippoon meni aikaa vain pari tuntia. Silimien kiinnitys ja päättely siihen päälle. 
Pöllöpipo 68s.
Lanka: Novita Kelo
Puikot: 7,0 mm
Tehty ajalla: 22.9-7.11.16

Lisäsin loppukesällä kuvat pippoista Facebookkiin. Se poiki yhen tillauksen. Joululahajaks. Kyllähän mää teen, ei siinä mittään. Kummallinen tämä ihimismieli, kun toiselle tillauksesta neulominen on niin ressaavaa... Nyt saa jouluun asti jännätä, tykkäskö saaja piposta. Ja oliko koko oikea, kun "aikuisen päähän sopiva", oli mitat. Tässä nämä pöllöt nyt on. 

6 kommenttia:

 1. Kivat niistä tuli synnytystuskista huolimatta:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat pöllöpipot ❤ Kaikessa rauhassa tämän bloggaamisen kanssa. Sulla on siellä nyt muunlaista ihanaa käsityötä, nauti joka hetkestä. Pieni on niin äkkiä iso.

  Mukavaa joulun odotuksen aikaa teille ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Kaaru ♥ Pienin on nyt tärkein ja ykkönen ♥ Blogi ei kuulu tärkeimpiin asioihin just nyt. :)

   Poista
 3. Kivoja pipoja. Äitini on tehnyt lapasia lapsille "pöllö" -mallilla ja sukanvarsiin myös. Mieluisia olleet isoille ja pienille.

  Olet sinä ahkeroinut yhteiseen hyvään siellä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisu. Pöllöt ovat omaankin silmääni kivoja. Joskus aiemminkin tullut jotain pöllöneuleita tehtyä, ne ovat suosittuja.

   Poista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.