perjantai 4. lokakuuta 2013

Lämmikettä käpälille

Kiitos kommenteista ja takasintulotoivotuksista!! Lämmittää tämän neulojan mieltä kylymillä syyskeleillä tosi mukavasti. Kiitos. Pikkuruiset tumput neuloin ollessani viimesilläni raskaana viime syksynä. Novitan Luxus Alpacaa oli jääny harmaasta palamikkopiposta sen verran, että se riitti näihin. Hieman matkin junasukkien mallineuletta, jotta olis jotaki jujua. Nämä oli vauvalla käessä ku kottiu'uttiin sairaalasta ja palijon niitä piettiin ihan kotona sisälläki ollessa, eivät ollu liian kuumat.
Vauvan tumput, 40s.
Lanka: Novita Luxus Alpaca
Puikot: 2,75 mm
13.9.2012
Näitä tekstejä mulla ei ollu valamiina "arkistossa", mutta jostain syystä on jääny hyvin mieleen, miten viime syksynä iski raitavillitys. Oli pakko saaha raitalapaset. Olihan mulla tietty lapaset juu, kahetki, mutta niitä olin kahtellu jo monta vuotta. Onko sitä aina pakko kuluttaa kaikki ihan loppuun, ennen ku voi tehä uuet? Päätin, ettei oo. Oon herkkäihonen ja neuloin siks lapaset merinovillasta. Kaapista löyty monia värejä, mutta tunnustan, kyllä mä Poppelissaki pistäy'yin. 
Raitalapaset itelle, 44s.
Lanka: erilaisia merinolankoja mm. dropsilta
Puikot: 3,5 mm
9.11.2012
Lapasista tuli ihanan pehemiät, mutta ei (varmaan) kovin kestävät. Ekan vaunulenkin jäläkeen oli jo havaittavissa selevää kulumista. Tykkään näistä silti palijon edelleen.
"Kivasti" kulu jo ekan vaunulenkin jäläkeen
Vanhin poika halus tietysti samanlaiset, koska hälle piti tehä jokatappauksessa uuet liian pieniks käyneitten tilalle. En suostunu lähtemään lankakauppaan pienen vauvan kans (huono tekosyy), vaan käskin valita kaapissa olevista langoista, joita sielä piisaa. Osa ei sitte puhele, ei yhtään. On ne kummia lankoja, ovat vallan mykiks ruenneet. Sillon olivat niin puheliaita kavereita ku ne hommasin. No, voihan se olla, etten mäkään kovin juttutuulella ois, jos kaapissa vuosikausia piettäs. ;) Asiaan. Poika löysi sopivat langat 7veikasta. Tein resorin merinosta, ettei kutittais niin kovasti. Nämä on ollu kovalla käytöllä kans ja miellyttää ommaa silimää myös.
Raitalapaset pojalle 44 s.
Lanka: 7veljestä
Puikot: 3,5 mm
10.11.2012
Tälläsiä "vanhoja" käpälänlämmittimiä tällä kertaa. Ens kerralla saattaa olla esittelyssä "vanhat" vauvalakit, neki viime syksyn tuotantoa. Tässä vielä yks syksynen kuva teitä piristämään. Varmaan turha sanoakkaan, että niin tykkään syksyn väriloistosta. Mukavaa vkl:a!