sunnuntai 8. elokuuta 2010

Ilun kirja

Tärkein unohtu tietenki, sama pää kesät talavet. Eli Ilun neulekirja tuli tiistaina. Tykkään tykkään. Monta kivvaa mallia, jotka vois tehä vaikka heti jos ois aikaa ja rahhaa ostaa lankaa.

10 kommenttia:

 1. ihanaa ku joku osaa ja tykkää:)mä tyydyn vain ihailemaan,olkoon ne sitte kesken eräisiä tai valmiita:)

  VastaaPoista
 2. On kuuma,mutta ei palele talvellakaan...

  VastaaPoista
 3. Olet sitten tuon ihanan irjan saanut. Minä tyydyn vain ihailemaan toisten blogeissa.
  Yritin äsken aloittaa yhtä Haapsalu-huivia siitä alkuperäisestä ohuesta rullarihmalangasta. Saas kattoo kuin ämmän käy, valmistuuko koskaan. Täytyy välillä neuloa muutakin kuin villasukkia.

  VastaaPoista
 4. Tulin kattoon ootko hengissä viel... näyt olevan! Saanko liittää sut blogiini?

  VastaaPoista
 5. Kiitos vierailustasi blogissani! Tulin katselemaan mitä sinulla täällä... Ihania neulejuttuja ja varmaan lisää tulossa kun olet uuden kirjankin saanut. :)

  VastaaPoista
 6. Nyt varmaan alkaa sitten neuleitaki tulla niin tiuhaan tahtiin kun on ohjeita kirjallinen. Ihan mielenkiinnosta jään odottaa, että mitä oot seuraavaks jaksanu tehdä. Mukavaa syksynjatkoa tai alkua tai mitä se nyt sitten onkaan nyt!

  VastaaPoista
 7. Käypäs hakemassa blogistani jotain sulle kuuluvaa :)

  VastaaPoista
 8. Sain eilen selata tuota kirjaa neuletapaamisessa ja se on kyllä kiva ja inspiroiva! Valokuvat kirjassa on herkullisia!
  Sitä on näköjään ahkeroitu täällä :) Minäkin suunnittelen tekeväni sukat tuonne sotilaille, sinä olet jo ehtinyt toteuttaa sen!!!
  Kiitokset vierailusta blogissa ja tervetuloa uudelleen ;) Kaunista alkavaa syksyä!

  VastaaPoista
 9. Mullakin toi kolahti postilaatikkoon. Ihana.

  Joo, sormikkaat niistä tulee. Tai ainaki pitäis tulla... toinen olisi valmiina mutta pojan synttärit, sairastelut ym asiat on seisauttanut kutomuksen tyystin. Mukavaa syksyä sinullekin :)

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.