tiistai 10. tammikuuta 2012

Terapiasukat

Neulominen on mulle terapiaa. Joskus niitä "terapiaistuntoja" tarvitaan hieman enemmän. Viime aikoina elämä on näyttäny nurjaa puoltaan. Tämän viikon alotus oli sellanen, että "terapialle" tuli tarvetta ja usiammalle istunnolle heti peräjäläkeen. Ei muuta ku lankakaappia kaivamaan. Unisukat itelle on oottanu jo ihan riittävän monta vuotta. Lanka niihin on ollu kohta 4v kaapissa. Ne puikoille siis. Koska on liikaa ihania ohojeita, ois synti ja häpiä tehä ihan perussukat. No ei se oo synti, eikä vielä häpiäkään, kyllä te sen tiiätte. Miks mä itekki muuten niitä alavariinsa tekisin? Perussukkia siis. Paraphernaliat on oottanu myös ihan riittävän kauan. Siinä hyvä ja sopiva malli. Aamupäivällä kerin langan ja illalla tilanne oli tämä: 

Tässä välissä tein kyllä ihan "hommiaki". Laitoin ruokaa, imuroin, ruokin lapsia usiampaan otteeseen, keräilin leluja, tiskasin jne., etten "vain istunu ja tikannu". (Taas se laiska töitään luettelee...) Terapialle on tarvetta edelleen... Katotaan mihin työ edistyy tänään tai lähipäivien aikana.   

Ps. En jaksa vielä vastata eellisen postauksen kommentteihin. Kiitos kaikille ihanista ja kannustavista viesteistä.

9 kommenttia:

 1. Ihanat sukat luksuslangasta! Paraphernaliat ovat olleet miultakin neulomatta liian kauan, millonhan sitä ehtis alottaa...

  VastaaPoista
 2. Kyllä mää uskon että sää niitä kotihommiakin teet,ja lapsukaisia sylittelet jne...terapia-puuhaa pitää olla meille äideille,että jaksaisimme paarustaa päivästä toiseen!
  Halauksia ja jaksuja sulle <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat tulossa! Mie vannon tuon sukkareseptin nimeen :-)

  Miekin koen, että nyt neuleterapiaa tarvitaan erityisen paljon. Puikot suihkii ja sukkaa pukkaa. Tänään ajattelin mennä kuukausien tauon jälkeen neuletapaamiseen. Täkäläisen ryhmämme nimi onkin osuvasti Käsityöterapeutit :-)

  VastaaPoista
 4. Oi, tuleepas ihanan väriset sukat!

  Mie oon kertaalleen neulonut Paraphernaliat ja tykkäsin kovasti. Harmi vain, että ne meni äidilleni. Pitäs saada jossain välissä tehtyä itellekki sukat sillä ohjeella.

  Neuleterapia on ihan tervetullutta ja tarpeen. Pittäähän sitä jokaisella olla oma henkireikänsä :)

  VastaaPoista
 5. Nätit sukat tulossa.

  Ja onneksi neulominen auttaa moneen!

  VastaaPoista
 6. Täälläkin pidetään terapiaistuntoja iltasella... =) Rauhoittaa kummasti. Tuota sukkamallia olen kanssa ihastellut, pitäisi jossain välissä ehtiä kokeilemaan...

  VastaaPoista
 7. Ihanasta langasta neulot, jo tuon hipelöiminenkin käy terapiasta ;-)

  VastaaPoista
 8. Kivat sukat!
  Minä-mummo se en ossaa tehä ohjeen mukaan, ku aina alan soveltaan.. ;)

  VastaaPoista
 9. Terapianeulominen kyllä auttaa monenlaiseen pahaan oloon. Minä aloittelen aina surullisena tai muuten vaan huonomman mielen kausina uusia terapianeuleita joihin yritän ladata kirkkaita värejä ja kivoja ajatuksia että piristäisivät mahdollisimman pitkään. Auttaa paremmin kuin moni muu keino.

  Jaksamista sinulle! Toivottavasti uudet sukat lämmittävät varpaita pikapuoliin.

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.