perjantai 19. kesäkuuta 2009

Kuulumisia

aattelin vähän kirjottaa, ettei kaikki lukijat kaikkoa ku ei päivityksiä tuu. Muutto lähestyy ja lähestyy, mutta sen asian etteen ei oo tehty mittään. Täälä on maattu sängyn pohojassa kirjaimellisesti tästä viikosta 2 päivää ja 2 muuta päivää on ollu toooosi väsyny ja saamaton olo. Sain keuhkoputkentulehuksen. Tautiin liitty pientä lämpöä (joka on mulle ainaki se pahin) ja semmonen yskä, että tuntuu keuhkot tulevan pihalle. Keuhkoihin pistää ihan kivasti myös. Neulomukseen en oo koskenu koko viikolla! Eli kunnossa en tosiaankaan oo. Huoks*. Täytyy yrittää parantua ettei muutto mee ihan pipariks. Onhan tässä aikaa vielä reilu viikko...

Viime viikonloppuna oli KIP, mutta tiesin jo etukätteen etten sinne mee. Oltiin Ahavenlammilla viettämässä appivanhempien synttäreitä.
KIPpailin sielä yksikseni nuotion loimussa. Ja neule haisee nyt nii-in savulle että huh huh. Pitäs varmaan tuulettaa sitä. Onhan se ihan kiva lisäaromi tietysti, mutta... Eli punanen neuletakki on edenny sen verran, että sitä on puolet enemmän ku viime kuvassa. Hittaasti hittaasti joo. Saa nähä valamistuuko se ennen vauvan syntymää. Kesken ei oo muita töitä. En oo osannu alottaa vielä muuta, vaikka yritän muuttaa ajatusmaailmaani toisenlaiseks eli että kesken voi/saa olla usiampiki työ.

Mitäpä muuta? Juhannuksena grillataan ja ollaan yhessä. Yritetään toipua flunssasta. Lääkäri lohutti mua, että tähän kuuluu sitte semmonen 3 viikon sitkeä yskä. Jee jee. Oon ollu ison mahan kans flunssassa myös kahessa eellisessä raskauessa. Ei oo kiva yskiä masuasukin kans. Näillä aikasemmilla kerroilla on siinä rykimisen tiimellyksessä lihas revähtäny kylestä ja se jos mikä on mukavaa. Jokkainen hengenveto sattuu. Tuota sammaa pelekään nytki, jos kerta kolome viikkoa pittää röhiä ja köhiä ku puolijauho. En ees halua aatella. Piristäkää mua. Meinaa taas synkkyys iskiä. :(

Meillä voi olla nettipimentoa muuton jäläkeen hetken eli konneelle on turha sillon tunkea, tämä oli siis ihan itelle muistutus. ;) No toivotaan, ettei mee kauan iliman nettiä, koska mennee moni hyvä blogikirjotus muuten ohi. Yrittäkää ymmärtää, jos täälä on hilijasta. En ossaa päivittää, ku ei oo neulerintamalla esiteltävää.

Lopuks toivotan kaikille lukijoille tasapuolisesti hyvvää juhannusta näitten kielojen kera! Muistakaa tärkiät asiat: vesillä pelastusliivit, tiellä raittiina ja muutenki. :)

21 kommenttia:

 1. Jospa helteet tulevat ja tauti talttuu sen mukana:)
  Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Mukava juttu löytää täältä blogimaailmasta samanhenkisiä.. ;) Joops... reissuun ollaan lähössä torstaina... nähelläänkö?
  Kyllä se flunssa mennee ohi.. c-vitamiinia tupla annos.. se vanha konsti on auttanu ainaki mulla... mustaherukoita, tyrnejä.. tai sitte tabeletteina. vaikka mua sillon lääkäri lohutti, että kyllä se yskimällä paranee kolmessa viikossa.. joo.. lohuttavaa..
  Koitahan jaksaa yskiä..
  Rauhaisaa juhannuksen aikaa!!

  VastaaPoista
 3. Parempia vointeja! Toivottavasti helpottaa pian!

  VastaaPoista
 4. Hyvää juhannusta ja paranemista!

  VastaaPoista
 5. Paranemista! Minäkin olin meidän viime muuton aikaan sairaana viikon vatsataudissa, en siis pystynyt osallistumaan pakkaamiseen ollenkaan. Mutta silti kaikki tavarat päätyivät uuteen kotiin. :)

  Ihana neule sinulla puikoilla! :)

  VastaaPoista
 6. No nyt mä tulin sitten jo sun lootaan kummittelemaan. ;D

  Kielot on ihania. <3 Pikaista paranemista ja mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 7. Rauhallista juhannuksen jälkeistä aikaa.
  Niin nätin värinen tuo sun pinkki neuleesi ja malli kaunis.

  VastaaPoista
 8. Eila: Tervetuloa vaan helteet!

  Mummo: Vois vaikka nähäkki ;)

  Villapeikko: Kiitos.

  Irina: Kiitos.

  Mari: JOo enhän mä oo korvaamaton, mutta ois se ihan kiva kahtoa vähän että mikä tavara mennee mihinki laatikkoon ettei tarvi purkaa joka laatikkoa ja sitte se kateltu tavara löytyy viimesestä laatikosta alimmaisena...

  Makepeace75: En pelekää kummituksia, en ainakaan myönnä...

  Mammutin jälkeläinen: Kiitos.

  VastaaPoista
 9. Pirena: Neule on kyllä oikiasti tiilenpunanen, mutta kuvankäsittelyä en ossaa... Pitäs opetella.

  VastaaPoista
 10. No, punanen ko punanen, kun ei ihan oranssinpunainen. En minäkään osaa, vaikka tuossa kesäkuun alussa mikrotukeni piti yhden illan kurssin. Ei jäänyt päähän, senverran on hataruutta.

  VastaaPoista
 11. Vahingossa osuin sivuilles ja heti laitoin omiin suosikkeihini. Sinulla on niin kauniita käsitöitä ja mikä parasta, ohjeet helposti löydettävissä. Hyvää Juhannusta ja tervetuloa kurkkaamaan minun sivuilleni.

  VastaaPoista
 12. No voi että sinun tautiasi, C- vitamiinit kehiin ja runsaasti juotavaa, pitäisi helpottaa! Toivon todella, että tauti tokenee nopsasti!!! KYH- työt on nyt kuvattu ja kaksi vasta valmiina, että hommia löytyy... Voimia muuttoon ja kaikkea hyvää :)

  VastaaPoista
 13. Enpäs tiedä piristääkö, mutta mulla on vissiin sama tauti. Vaalien jälkeen stressinlaukeamisflunssa vähän kolkutteli, mutta vasta kun juhannuksena kylymä hairas pihalla, olen köhinyt eilisillasta alkaen. Mulla ei vielä satu kylkiin vaan selkään... Saa nähdä, olenko huomenna työkykyinen.

  VastaaPoista
 14. Sude: Tervetuloa toistekki. Itekki kävin jo sun sivvuilla vakkoilemassa. Ihan kiva että joku ossuu vahingossa tänne. ;)

  SiniHelmi: Täytyypä käyä kurkkaamassa millasia alotuksia sulla on. Muutto tosiaan lähenee, täälä on nyt nähtävillä laatikoita, että jottain on jo tehty sen etteen.

  Kaisa: Voi että, toivottavasti en tartuttanu sua virtuaalisestiku kävin blogissas. :) Toivotaan, ettei tuu samanlainen tauti ku mulla. Tosin on vähän jo helepottanu ku alakaa räkä irtoamaan.

  VastaaPoista
 15. Huomasin, että olen lukulistallasi ja tulin kurkkimaan eka kertaa blogiisi. Minä olen vähän laiska blogien lukija, mutta pääsit kyllä heti seurattavien listalle. Ihana murre! Melekeen ku tekopitäjässä Keski-Pohojammaalla ;)

  VastaaPoista
 16. Nytten mää jätän oikeen jälkeeki enkä vaan hätsilleen käy kurkkaamassa, ko nytten melkeen vois sanoa jotta tunnetaan tai jotakin sinnepäin :o) vaikken nyttenkään kauaa ehdi koneella, ko on aika vuori tuota tomupyykkiä, mutta onneks on upeat kuivausilmat!

  VastaaPoista
 17. Kurkkii, kurkkii kuulumisia..
  Kiva ku kerkesit käyä kattomassa kavereita kentällä... :)
  Kirjotellaan!!

  VastaaPoista
 18. Pirkko: Murre onki kotosin Keski-Pohojanmaalta ku oon sieltä lähtösin. Ei oo vaan tarttunu Keski-Suomen "murre", vielä ainakaan.

  Hönttä: Kiva oli nähä ja kiitos kommentista. :) Meillä täälä asustellaan nyt muuttolaatikoien seassa ja pyykkikone laulaa samaten.

  Mummo: Millonkahan ehtii kirjotella seuraavan kerran? Laatikoita yritetään purkaa. Uusi koti on ihana, siitä kiitollinen mieli.

  VastaaPoista
 19. ONNEA uuteen kotiin!! Ja mukavia kesäpäiviä!!!

  VastaaPoista
 20. Hönttä: Kiitos! Koti on IHANA!

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.