sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Hiippapipo

Syyslomaviikon viimesiä viiään. Venähti bloggaaminen vähän kans, mutta eipä tuo liene vaarallista. Anelmaislapasten myötä sain voitettua kirjoneulekammoni. Joskus sellaan netissä olevia neuleohojesivustoja huvin vuoks. Kirjoneulekeeppi, pipo ja kämmekkäät-setti Dropsin sivvuilta oli jääny mieleen. Ohoje tulostu lähes itestään. Langat oli valamiina.

Hiippapipo 156s.
Drops 143-28
Lanka: Smart, Top wool
Puikot: 3,25 mm ja 4,0 mm
Tehty ajalla: 20.-24.11.15, 13.1.16
Innokkaana neuloin menemään. Värit valikoitu itestään. Jossain kohtaa keksin, että tästä tullee hiippapipo. Google käyntiin. Löyty hyvä ohoje hiippapipon kavennuksiin. (klik)


Neulominen oli sujuvaa, heleppoa ku heinän teko ;) Ai ai. Viiessä päivässä oli pipo neulottu. Mutta sitte se päättely. Siihen toppas. Meinas järki lähtiä. Tupsun teko alako jäämään. Huoh. Ja aikaa kulu ja kulu koko ajan.

Sain pääteltyä pipon ja tehtyä tupsun kahen kuukauen päästä. Ehti pipo olemaan päässä viime talavena. Nyt se on valamiina  tulevaa talavea varten. Pietty päässä tännään, oli sen verran kylymä retkikeli.

Neulepinta ei oo tasanen vieläkään. Se on pesty pari kertaa. Höyrytetty perusteellisesti. Käsityön jäläki näkkyy. Ihime ja kumma, se ei mua haittaa ennää. Ikäkö on tuonu armollisuuen ihtiä kohtaan? Aivan mahtavaa ♥♥♥

Tykkään tykkään tykkään! Kirjoneulekeepille ei just nyt oo tarvetta, koska tein sen palamikkokeepin aiemmin. Lapaset tekisin, jos ois tuota top woolia vielä. Oisko kellään myydä 1-2 kerrää? EDIT: Lankaa tulossa jo. :)

6 kommenttia:

 1. Mikä värinumero Top woolissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskea 1253. Vaihdettiinkin jo asiasta viestiä. Huippu juttu, kun saan lankaa. Kiitos! ♥

   Poista
 2. Nätti hiippalakki <3 Minä aloitin tänä syksynä kirjoneuletyynynpäällisen neulomisen, mutta vaiheeseen on jäänyt. Ei vaan oo mun juttu. Ei tule tasaista ei, vaikka miten yrittäisi. Ehkäpä se siitä kuitenkin vielä valmistuu, kunhan vähän taukoa pidän ;)

  Sää on muuttunut kyllä tosi kylmäksi. Ihan tarvii paksusti pukeutua jos mielii ulkona olla paleltumatta. Mutta onhan meillä silti ollut kaunis syksy! Joutaa talven tullakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaaru ♥ Musta tuntuu, että mitä isompi pinta, sen vaikeampaa saaha tasasta kirjoneuleesta. Kastelu ja höyrytys auttaa asiaa kyllä. Kyllä se siitä valamistuu. :)
   Ootan toisaalta jo talavea, niin kylymät ilmat on nyt tullu. Ois kiva jos ois luntaki. Tuomaan valosuutta ja joulun tuntua ;) ★

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Iik, ihana kommentti ♥♥♥ kiitos Suvi!

   Poista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.