perjantai 19. elokuuta 2016

Niin suloset sukat

Laitetaanpa välliin uuempia tuotoksia, ennen ku nämä kovin vanhenee. Kiva nähä tilastoista, että tänne on löyetty takasin. Se ilahuttaa mua suuresti. ♥ Muistakaa myös instagram-tilini @napinneuleet, jokkainen on sinne tervetullut.
So sweet socks / Niina Laitinen design 66s.
Lanka: Novita Nalle taika
Puikot:3,0 mm
Tehty ajalla: 22.-28.6.2016
Ken söi kesävoin -sukkien jäläkeen neuloin lokakuusta 2015 helemikuuhun 2016 muutaman työn innolla ja vauhilla. Kevättä kohti tahti hyyty hyytymistään, kunnes en muutamaan kuukauteen koskenukkaan puikkoihin. 

Välissä muutettiin eli sillon ei ollu aikaa. Juhannusviikolla lapsia oli leirillä ja ympäri Suomenmaan. Mulla oli aikaa taas. Kaivoin lankapussia. Ei mittään kivvaa lankaa, yllätys. Äitienpäivälahajana sain 3 kerrää novitan nalle taikaa. Otin siittä yhen kerän ja sopivat puikot. Instagrammissa oon ihhaillu Niina Laitisen sukkamalleja. So sweet socks on suunniteltu juuri tällaiselle pätkävärjätylle langalle ja on ilimanen malli. Siitäpä sukat puikoille.

Ensimmäinen sukka valamistu lähes itestään, kun ensin lisäsin yhen mallikerran varteen. Mulla on yhä tiukka käsiala. ;) Pari iltaa ja eka sukka oli valamiina.

Toinen alakuun heti ekan jäläkeen. Eipä siittäkään sen ihimeempää. Kiva, simppeli malli. Voin tehä toistekki. Soppii hyvin ommaan jalakaan eli pystyy hyvin tehä suuremmatki kuin ohojeessa.

Sen huomasin, että ristiinvahavistetusta kantapäästä tuli hieman tiukempi kuin normaalisti tekemästäni vahavistetusta kantapäästä. Onneks oon niin monet sukat jo elämässäni teheny, että hoksasin heti kantalapun näyttävän lyhyemmältä. Neuloin vain muutaman kerroksen enempi ja hyvä tuli.

Näitten sukkien jäläkeen aattelin olla kerranki "etuajassa" ja neuloa sukkia nyt, eikä vasta sitte, kun talavi kolkuttelee jo nurkkapielissä. Puikoille pääsi siis uuet sukat. Pysykääpä linjoilla, blogattavaa riittää. :)