perjantai 9. huhtikuuta 2010

Revontulihuivi

Keskiviikkona saapu arvontavoitto Annen blogista. Onni oli suosiollinen kerranki sopivaan aikaan. Voittona oli vyyhti vironvillaa ja värin sain ite valita. Oon ollu onneni kukkuloilla. Vyyhti oli paremman värinen livenä, mitä kuvassa. Kiitos Anne tosi palijon arvontavoitosta! Tuo vyyhti ei jää nurkkiin kummittelemaan sen luppaan, sillä eka revontuli on esittelyssä alempana. Toisen voiski laittaa samantien tulille. :D

Revontulihuivin ohoje on ollu olemassa jo kaaaauan kauan, mutta mä tuun tunnetusti jäläkijunassa kaikessa. Näitä huiveja oon ihastellu monessa bogissa. Joskus aikoja sitte olin alottamassa huivia, mutta sillon en tajunnu ohojetta ja se tuntu vaikialta. Nyt tuli viimein se hetki, jollon aattelin, että nyt tai ei koskaan. Tulostin ohojeen ja luin sen läpi. Etin netistä ohojeen lissäyksiin, tulostin nekin. Seuraavaks kerittiin vyyhti armaani kanssa. Ja lopuks alotin neulomaan. Aina ku oli mahollista, tein huivia. Pääsiäistä ennen olin toiveikas huivin valamistumisen suhteen, mutta eipä valamistunu ei. Eilen tein puolitoista viimestä kerrosta ja laitoin huivin kylypyyn moneks tunniks. Iltasella pähkäilin pingotuksen kans. Olihan se mittailua ja tuumailua. Neuloja irrotin ja lissäilin kerran jos toisenki. Ihan tyytyväinen en oo suoraan reunaan, mutta muuten huivi on I-H-A-N-A!!! Aivan mainio. Tälläki hetkellä se on harteilla. Ja mikä parasta huivi on mun. Kiitos Anne selevästä ja heleposta ohojeesta. Nyt tajusin sen kerrasta. Huivista tuli näyttävä. Joko sannoin että tykkään?!

Ohje: Revontulihuivi
Lanka: Virolainen liukuvärjätty villa
Puikot: 5 mm pitsiaddit
Koko: n. 160cm x 75cm
Kohta lähen reissuun vauvan kans. En taia ehtiä kerimään tuota saatua vyyhteä, muuten se ois lähteny mukkaan ehottomasti. Näihin huivitunnelmiin... Hyvvää viikonloppua kaikille!

19 kommenttia:

 1. Kaunis huivi! Etkä ole ollenkaan pahasti jälkijunassa, mulla on vielä tekemättä tuo huivi (vaikka suunnitteilla sen tekeminen kyllä on ollut...)

  Hyvää viikonloppua myös sinne päin!

  VastaaPoista
 2. Nätti huivi! Tulee keväinen olo, kun on niin karkkisävyt :)

  VastaaPoista
 3. Tuo vironvillanväri on ihana, olen ajatellut ostaa sitä seuraavalla Tallinnan-reissulla, siis: hieno huivi!

  VastaaPoista
 4. Taas se on värkänny puikkoineen. Ihan on hieno, ite en edes aloita tuollaisia, kattelen vain kateellisena toisten tekeleitä.. Rentouttavaa viikonloppua ;)

  VastaaPoista
 5. Mullakin on vielä Revontuli tekemättä. Tämä(kin) on kyllä kaunis! Hienot värit! =)

  VastaaPoista
 6. Hieno huivi! Miten oletkin saanut nuo reikäkerrokset menemään aina värin vaihdon kohdalle? Minullakin on ensimmäinen Revontulihuivi tekeillä ja värit ja raidat menee ihan miten sattuu :(

  VastaaPoista
 7. Kaunis huivi! Tykkään kanssa Revontuli -ohjeesta :)

  VastaaPoista
 8. Oih, onpa kaunis! Taidan minäkin rohkaistua neulomaan Revontulen. Vironvillaakin on moooonta vyyhtiä! Kunpa olisi sitä aikaa yhtälailla.
  Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 9. Kaunis huivi! Mulla on just tuota samaa väriä odottamassa, josko saisin joskus aikaiseksi sen ekan Revontuleni...

  VastaaPoista
 10. Kaunis huivi! Mulla löytyy sama samalla värillä kotona, hyvä maku sulla ;)

  VastaaPoista
 11. Oi, miten kauniita kuvia! Aivan ihanannäköinen Revontuli.Minusta tuo väri on noista vironvilloista kauneimpia. Muutkin kyllä ovat tosi kauniita.
  Minullakin on huivineulos puikoilla näin kevään tulon kunniaksi.
  Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 12. Tuommosta mää en sais ikinä aikaseks... hyvä sinä! Ihana tulee tuosta ruskiastaki.. :)

  VastaaPoista
 13. Hih, mun ensimmäinen revontuleni oli just tuota samaa sävyä! :D Ja Annen ihana arpavoitto saapui tännekin, kun vain joku saisi postattua...

  VastaaPoista
 14. Ihana,ihana huivi,jota sain kateellisena hypistellä:):)Miten joku OSAA?Päässä soi pelkkää sillisalaattia,ohjetta kuunnellessani,en tuosta neulomisesta ymmärrä hölkäsen pöläystä:)Ja sopii täydellisesti omistajansa hartioille;)
  Kiitos viimeisestä,oli mahtava viikonloppu!Otetaan uusiks;)<3<3<3

  VastaaPoista
 15. Ihanainen huivi! Ja väritkin tosi kauniit, punaisen ja vihreän sävyt passaa kivasti toisiinsa.

  VastaaPoista
 16. Voi niin mun värinen tuo sinun Revontuli-huivisi, kaunis. Mullakin olisi noita samoja lankoja, mutta en ole vielä ensimmäistäkään saanut puikoille. Eli minä olen jäänyt jo siitä jälkijunastakin.

  VastaaPoista
 17. Ihana huivi...en oo tienykkää että tälläsiä ihanuuksia löytyy...ite en ossaisi!

  VastaaPoista

Kiitos ku jaksoit jättää viestin. Se piristää kummasti.