sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kyh-raportti, osa II

Helteiset terveiset kaikille! Kesä on kulunu hujjauksessa, enkä oo eellisen tekstin jäläkeen kirjautunu bloggiin kertaakaan. On ollu muita hommia, eikä neulominen helteellä oo innostanu. Näyttää vahavasti siltä, etten pääse kyhissä maaliin, mutta ei auta. Onhan tässä vielä aikaa....

Mut hei, mitäs tuola tapahtuu? Katotaanpas hiukan lähempää. Sielä on joukko nukkeja ja nalleja kokkoontunu kesäpäivän viettoon. Heilläpä on kauniit myssyt päässään. "Pöytäki" on katettuna. Tuollanen piknik sopis oikein hyvin mullekki. Ei näyttäny haittaavan ympärillä pörräävät kimalaiset, ampiaiset ja hyttysetkään, toisin kuin kuvvaajaa, jota kiusas aurinkokin (kuvat ylivalottu).

Ai, heillä on sammaa tyyliä kaikilla. Mustikka-, vadelma- ja persikkamyssyt on sammaa sarjaa ja kahella nallella samantapaset raitamyssyt. Pienestä pittäen on kaverukset samiksia. Hyvin suojaavat myssyt päätä.
Kyh#18: Vadelmalakki 90s.
Lanka: Novita Tennessee
Puikot: 3,5 mm
18.6-18.6.2012
Kyh#15: Mustikkalakki 90s.
Lanka: Novita Tennessee
Puikkot: 3,5 mm
14.6-18.6.2012
Kyh#21: Persikkalakki 84s.
Lanka: Pirta natura
Puikot: 4 mm
20.6-21.6.2012
Jorvin kerräykseen lupasin aikanaan pari myssyä ja nämä sain tehtyä sinne (5kpl). Nyt ku sais vielä postiin asti nuo, ni hyvä ois. Tykkään näistä minimyssyistä vallan mahoton, sattuneesta syystä... :)
Suuri ja pyöreä, mutta kaunis. Vielä 2kk aikaa...
Muitaki kyhejä on valamiina, mutten nyt sotke kaikkia sammaan postaukseen. Tsemppiä kaikille kyhhäilijöille. Osalla tilanne on varsin  hyvä jo. Mulla valamiina 14/23. Kesken on 4 isompaa työtä, 4 pienempää ja 1:stä puuttuu napit. Haastetta riittää! Mukavia hellepäiviä. (Mä en niistä niin nyt välittäis.)