tiistai 22. syyskuuta 2009

Hän on täällä



Palijastetaan vihdoin tännekki lopputulos. :)

Pikku prinssi näki päivänvalon 18.9.2009 klo 23.34. Paino 3415g ja pittuus 50cm. Kaikki meni hyvin. Pojan aattelin ite tulevan, vaikka kaikki lähes tulukoon veikkas meille tyttöä. Paula arvas oikeen ja perustelutki oli osuvia:
Paula kirjoitti...

Miksi tehä monensorttisia lapsia ;) Pääsee vähemmällä, ku kaikki on yhtäsorttia ;) Eli poika taitaa olla edelleen ja syntyä vois 18.9. Onnea tulevaisuuteen!

Paulalle lähtee jossaki vaiheessa jotaki palakintoa, mutta voi kestää hetken ennen ku saan paketin matkaan. Ymmärrystä... :)

Synnytys oli nopia ja löi ällikällä mut, vaikka jo "konkari" oonki. Iltapäivällä olin klo 17-19.30 kansalaisopiston Ekologinen kangasvaippa -kurssilla eikä sillon ollu vielä merkkejä synnytyksestä. Kotia ajellessa klo 19.55 tuli ensimmäinen supistus ja siittä noin 3,5tuntia ni poika oli maalimassa. Sairaalassa ehittiin olla vajjaa tunti ku vauva jo synty. Hyvä näin.

Kätilön kysyessä minkä väriset martta-sukat haluan vauvalle, olin tietysti heti perillä asiasta. Vihreät valihin.

Tikkaus oli mukana, vaikkei sitä juurikaan tullu tehtyä. Sukantekele eteni tämän verran mitä puikoilla nyt on. Tarkotus oli ottaa mukkaan revontulihuivin ohoje ja lanka, mutta jostaki syystä joku jätti langan kerihtemisen viimetinkaan ja niin se jäi kotia.

Nyt keskityn vauvan nuuhkimiseen ja hoitamiseen. Tietysti myös toipumiseen. Palaan kun aika on kypsä.

torstai 10. syyskuuta 2009

Pakettisatteessa

Ei valamista vaikka niin viimeks luppailin. Kenellä se päättelykeiju luuraa? Voisko sen lähettää välillä meille? Tuola on oottanu pojan neuletakki jo viikon, että joku viimeistelis sen. Tällä kertaa pakettisadetta...

Alakuviikosta mua on hellitty oikeen kunnolla. Anteeks etten oo paketteja täälä esitelly aiemmin, *häpiää*. No tottuuen nimissä en oo ehtiny koko viikolla konneelle kertaakaan. Ohojelmaa on ollu, sovittuja menoja ja sairaan lapsen hoitoa (enterorokko iski kera korvatulehuksen, silimätulehuksen ja kuumeen). Keskiviikkona oisin ehtiny päiväuniaikana kirjottamaan, ni oli sähköt poikki. Uskokaa tai äläkää, totta se on! Pitemmittä puhheitta esittelen mitä postinkantaja on mulle selekävääränä kantanu. Oon tosi kiitollinen kaikesta saamastani. Tämmösiä lahajuksia en saanu ennen, siis ajalla ennen blogia.

Maanantaina sain ensimmäisen lähetyksen, jonka lähettäjäks palijastu kevvään sny Suona, jolle lähettelin paketteja. Suona halus kiittää mua mukavasta sny-kierroksesta. Olin vallan hämmentyny. En mittään kiitoksia osannu oottaa ennää ja ilostuin tästä lähetyksestä. Paketista palijastu juna-sukat vauvalle, 2 kerrää mohairlankaa ja minttuhuulirasva. Nuo juna-sukat on ollu tekolistalla jo kauan, mutta nytpä mun ei tarvihtekkaan tehä niitä. Huulirasva loppu justiin, joten se tuli tarpeeseen. Langat on uusia tuttavuuksia ja niistä syntynee joskus hamassa tulevaisuudessa huivi, ehkä. Kaunis kiitos Suonalle mukavasta paketista. :D

Tiistaina tuli paketti snyltä. Tätä lähetystä olinki jo oottanu... Tiesin sitä oottaa sillä snyni siittä vihjaili blogissa. Olin ihan täpinöissäni ku pakettia avasin. Tietenki ihan rauhallisesti sen avasin, virn*. Ensimmäisenä paketista sain kouraani ihanan vauva-kortin. Aivan lutunen, eikö ookki? Kirjasen *Käsineitä* otin seuraavaks hyppysiini. Vielä ei puikoille hypänny mittään, mutta kunhan on aikaa tutkailla kirjaa tarkemmin, niin ehkäpä sitte puikot saa kyytiä. Lisäks paketti sisälsi ihanan monivärisen Fame trend-lankakerän, uusi tuttavuus tämäkin. Lanka on tosi mielenkiintosen näköstä, kiinnostas tietää miltä se näyttää puikoilla… Mitähän tästä tekis itelle, pohtii*. Suklaata, jonka kanssa olin kerranki tooosi maltillinen ja söin sen vasta seuraavana päivänä, ku olin kuvannu paketin. Kuulakärkikynät snyni oli laittanu mukkaan, koska kerrään mainoskuulakärkikyniä. Kiitos kiitos kovasti, niin paljon että riittää! Paketti oli mielunen todellakin. :D


Keskiviikkona sain vielä yhen muistamisen. Aattelin tiistaina ettei kaks iliman kolomatta ja näin käviki. Voitin fufoilu-tempauksessa kesällä ja palakinto tuli eilen. Täytyy tunnustaa, etten kyllä ihan oo varma mikä tuo on. Avvaimenperältä se vaikuttaa, mutta onko sillä joku muuki käyttötarkotus? Kuten neulatyyny tms? Luulisin, että sieni on käsintehty… Kiitos Marelolle muistamisesta.

Raskausviikot alakaa täyttyä (39+5), mutta ei oo supistellu tai ollu muitakaan oireita. Kyllähän tuota aavistelinki aikaisempien kokemuksien perusteella, mutta silti toivoin, että josko tällä kertaa pääsisin lähölle aiemmin. Nyt on nakit sen verran turvoksissa ettei neulominen oikeen onnistu. :( Outo olotila. No ehkä saan sen takin viimeisteltyä. Se on hieno vaikka ite sanonki. Oottakaa niin näette.

(pssssst. arvailla voi vielä pari päivää....)
Arvontaan ei voi ennää osallistua!

torstai 3. syyskuuta 2009

Ystävyyttä

Joko oot osallistunu(klik)? Muutin arvonnan osallistumisaikaa hieman.

Eilen sain bloggiini kommentin: Irina kirjoitti... Kurkistapa blogiimme! Siellä olis jotain sulle! Tein työtä käskettyä ja mitä sielä olikaan? Ystävyyden sydän! Olin aivan mykistyny ja vähän jopa herkistyin. Onkohan tuo kumma sillä nuo hormoonit hyrskyttää nyt oikeen kunnolla, virn*. Irinan ja kumppaneiden blogi on yks niistä, joita oon seurannu alusta asti, ennen ku itellä oli haisuakaan omasta blogista. Tavallaan on ystävystyny kommenttien kautta ja aina pittää käyä kurkaamassa mitähän heille kuuluu. Tämän sydämen annan takasin Irinalle. Lisäksi haluan antaa sen Mummolle (salasanasuojattu blogi) ja Tinttamarille (salasanasuojattu blogi). Tutustuttiin kesän aikana ja yhteyttä on pietty enemmänki. On jotenki erillaista käyä blogissa ku sen pitäjällä on kasvot. Mukavia tämmöset, antaa kummasti intoa blogin pittoon taas jatkossa. Kiitos kiitos. :D

Tiistaina postipoika toi kortin snyltä. Kiitos siitä. :) Heti tuli joku ajatus ku kortissa luki "terveisiä Lapista", mutta en, en kiusallakaan harrasta salapolliisin työtä. Sitä en teheny eellisen kierroksen aikanakaan vasta ku lopussa, sillä snyni ei palijastanu ihtiään. Haluan ehottomasti säilyttää sallaisuuen loppuun asti. Kortti piristi päivää, harvoin sitä oikeita postikortteja ennää nykyään saa. Mitähän kivvaa sny onkaan keksiny siihen ensimmäiseen pakettiin, *oottaa malttamattomana*...


Seuraavalla kerralla jottain valamista...